at sen ara ara takip ediyorum benTakip eden yok saniyodum o topigi gene atarim ben yeni muziklerElcin miydi ismi?oysa ben de bayiliyorum onun sesine
Nasılsıngünaydın
Evetazeri mutfagındanmı yaptın
Tamamat sen ara ara takip ediyorum ben
Herkes nevo yü gece gündüz bekleyip bilindik tarifleri kapiyor o kadar kk da takılıyorum ilk 3 e giremedim tarif almadaSimdiye kadar hep bilinmeyen tarifler yaptiydim cunku
Allahtan 3 madalya aldi da kurtuldukH
Herkes nevo yüzden gece gündüz bekleyip bilindik tarifleri kapiyor o kadar kk da takılıyorum ilk 3 e giremedim tarif almada
Aramızda kalsın geri dönecek diyollaaaaAllahtan 3 madalya aldi da kurtulduk
İnsan birinci olduguna da sevinemez yaAramızda kalsın geri dönecek diyollaaaa
İkinciyi birinci yapacak mış
Evet her türlü fasulyeden olacakİnsan birinci olduguna da sevinemez ya
Siz bilmiyonuz ben ona buyulucuklu su icirdim bu yarismaya katilmasin diyeEvet her türlü fasulyeden olacak
dışardan bi göz olarak söyleyeyim genelde sevdiğim yemekse oy verdim.sunum güzelse verdim arada tanıdık olursa verdim yada lezzetini beğeneceğim tariflere verdim.aslında tek tek incelenmesi lazım her tarifin.mesela konu açılırken çoğu tarifi okumazdım benH
Herkes nevo yü gece gündüz bekleyip bilindik tarifleri kapiyor o kadar kk da takılıyorum ilk 3 e giremedim tarif almada
AhahahaSiz bilmiyonuz ben ona buyulucuklu su icirdim bu yarismaya katilmasin diye
Ben hemen sunumlara atlıyorum bakıyorum içinde dikkatimi çeken bişey varsa geri dönüyorumdışardan bi göz olarak söyleyeyim genelde sevdiğim yemekse oy verdim.sunum güzelse verdim arada tanıtık olursa verdim yada lezzetini beğeneceğim tariflere verdim.aslında tek tek incelenmesi lazım her tarifin.mesela konu açılırken çoğu tarifi okumazdım ben
çok nadirdir baktığım tarifleri.sen içinde olan biri olduğun için bakıyorsun.mesela bu yarışmada bende tek tek inceledim niye içindeyimBen hemen sunumlara atlıyorum bakıyorum içinde dikkatimi çeken bişey varsa geri dönüyorum
Yok yok çok didikleyemiyorum bençok nadirdir baktığım tarifleri.sen içinde olan biri olduğun için bakıyorsun.mesela bu yarışmada bende tek tek inceledim niye içindeyim