- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
İnsallah ya neden olmasin daha cogu kisinin oylamadan haberi yokbi gurur duymadım değil hani siz daha görün akın akın gelip oy verecekler bana
Gece her kalktigimda baktim gozlerimi ovalayarak
işin geyiğindeyim de ben nerdeeeeİnsallah ya neden olmasin daha cogu kisinin oylamadan haberi yok
Gece her kalktigimda baktim gozlerimi ovalayarakmercimek fena pesimde
Ben biliyodum aslinda mercimekle yarisacagimi cunku tariflerde begenilerde arada sadece 2 begeni farkimiz varişin geyiğindeyim de ben nerdeeee
ben cevizli çiğ köfte yada portakal çanağıyla yarışırsın diye düşünüyordum mercimek baya hızlı çıkmış
GunaydinSelam günaydın :))
gelmeyin pesimden yalniz kalmak istiyorum birazAlmış başını gidiyorsun
hımmmmBen biliyodum aslinda mercimekle yarisacagimi cunku tariflerde begenilerde arada sadece 2 begeni farkimiz var
günaydınSelam günaydın :))
ben bahçede bekliyorum seni.yada dur köşedeki kafede bekliyeyim arada baya bi mesafe olsun rahatsız etmiyim senigelmeyin pesimden yalniz kalmak istiyorum biraz
Takip eden yok saniyodum o topigi gene atarim ben yeni muziklerhımmmmsiz baya tecrübelisiniz.beğenilere bakmak aklıma gelmedi du bakimde gelim
konuyla alakasız ama azeri müzik dinlemeyi çok severim.geçen senin topiği gördüm.işyerinde iş yaparken açtım tek tek dinledim hoş hoş bayıldım resmen hele bi adam vardı adını unuttum nasıl güzel nasıl hoş sesi var
Ben simdiye kadarki yarismalarda belki de toplam bu kadar oy almamisimdir yaben bahçede bekliyorum seni.yada dur köşedeki kafede bekliyeyim arada baya bi mesafe olsun rahatsız etmiyim seni
hımmmmsiz baya tecrübelisiniz.beğenilere bakmak aklıma gelmedi du bakimde gelim
konuyla alakasız ama azeri müzik dinlemeyi çok severim.geçen senin topiği gördüm.işyerinde iş yaparken açtım tek tek dinledim hoş hoş bayıldım resmen hele bi adam vardı adını unuttum nasıl güzel nasıl hoş sesi var
ha di ya niyekiBen simdiye kadarki yarismalarda belki de toplam bu kadar oy almamisimdir ya
Simdiye kadar hep bilinmeyen tarifler yaptiydim cunkuha di ya niyeki
azeri mutfagındanmı yaptınSimdiye kadar hep bilinmeyen tarifler yaptiydim cunku