- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Bizim burdada sakir sakir yagmur var dun sabahtan beri,Istanbul burasida. Ama acayip bir soguk varİstanbul canım :)
Trakya’ya yakın burası canım soğuğu geliyor demekki köylere daha çok yağıyormuş bembeyaz olmadı henüz heryer :)Bizim burdada sakir sakir yagmur var dun sabahtan beri,Istanbul burasida. Ama acayip bir soguk var
Beylikduzu tarafinda yagiyormus sabahtan beri arkadaslar oyle diyodu.Trakya’ya yakın burası canım soğuğu geliyor demekki köylere daha çok yağıyormuş bembeyaz olmadı henüz heryer :)
Aynen canım inşallah yağar da yarın hava açık gösteriyor doyamadık kara inşallah çok çok yağar Mikroplar kırılır biraz hastalıktan geçilmiyor herkes hastaBeylikduzu tarafinda yagiyormus sabahtan beri arkadaslar oyle diyodu.
Bende heyecanla bekliyorum bizim taraflara da gelsin diye
Birazda Doğuya gönderin karBeylikduzu tarafinda yagiyormus sabahtan beri arkadaslar oyle diyodu.
Bende heyecanla bekliyorum bizim taraflara da gelsin diye
Insallah canim yagsin bol bolAynen canım inşallah yağar da yarın hava açık gösteriyor doyamadık kara inşallah çok çok yağar Mikroplar kırılır biraz hastalıktan geçilmiyor herkes hasta
Bende goremedim daha kar, gorenler var gerci Istanbul'da.Birazda Doğuya gönderin karyada iyi böyle biz Van merkezde oturuyoruz daha kar yüzü görmedik ilçelere yağıyor anca
Hala gelmedi
Haydari yanına 5 kilo sızma zeytinyağı hazır sarılmış yaprak sarması veriyorum oy verenlere (atıp tutmak serbest )Kızlar hepiniz çok lezzetli Harika mezeler yapmışsınız ben kime oy vereceğimherkese başarılar kim bana yaptığını gönderirse oyum ona
ben henüz yayınlamadımKızlar hepiniz çok lezzetli Harika mezeler yapmışsınız ben kime oy vereceğimherkese başarılar kim bana yaptığını gönderirse oyum ona
Aynen Doğuya yağması lazım kar utanmasa Antalya’ya yağacak dedim 5 dakika sonra haber de Antalya’ya kar yağdı diye gösteriyorduBende goremedim daha kar, gorenler var gerci Istanbul'da.
Gelsin buraya sanada yollicam
Hic yagmiyor mu yagmasi lazim degil mi dogu taraflarina
Senden bekliyorum bacımben henüz yayınlamadımbugün yaptım onlarınki çoktan bitmiştir
Vış anam yaprak sarması mo dedin senHaydari yanına 5 kilo sızma zeytinyağı hazır sarılmış yaprak sarması veriyorum oy verenlere (atıp tutmak serbest )
Hamilelerin duası kabul olurmuşAynen Doğuya yağması lazım kar utanmasa Antalya’ya yağacak dedim 5 dakika sonra haber de Antalya’ya kar yağdı diye gösteriyordu
Bizim buralara soğuk havası geldiBugün kar gördün bı arabanın üzerinde
Ökse imkan olsa da yedirseydim cidden burda yüreğini sevdiğim çok güzel insanlar var sende onlardan sin miyavVış anam yaprak sarması mo dedin senbekliyorum adresimi sana özelden atıyorum