- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.799
Bizde de kar yok geceleri yağmur kar karışık yağıyor ama yüksek tepelerde köylerden gelenler vardı pazara onların üstünden kapışıyor çocuklarBizim buralara soğuk havası geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde de kar yok geceleri yağmur kar karışık yağıyor ama yüksek tepelerde köylerden gelenler vardı pazara onların üstünden kapışıyor çocuklarBizim buralara soğuk havası geldi
Oh ne güzel zaten karın keyfini çocuklar çıkarıyorBizde de kar yok geceleri yağmur kar karışık yağıyor ama yüksek tepelerde köylerden gelenler vardı pazara onların üstünden kapışıyor çocuklar
Gerçekten mi farkındayım buralara uğramayınca sayılı insanlardan birisin beni arayan teşekkür ederim canımÖkse imkan olsa da yedirseydim cidden burda yüreğini sevdiğim çok güzel insanlar var sende onlardan sin miyav
Yağsa ben de çıkcam bu sefer geçen sene yağmadı ondan önceki sene gebeydim çıkamadım bu sene keşke yağsaOh ne güzel zaten karın keyfini çocuklar çıkarıyor
İnşallah yağar diyelim canımYağsa ben de çıkcam bu sefer geçen sene yağmadı ondan önceki sene gebeydim çıkamadım bu sene keşke yağsa
Bir samimiyet var bazı kişilerde o karşılık lil i hissediliyor işte o dereceyi yakalamak zor çok uzattım sanırım kısacası seviliyorsun :))Gerçekten mi farkındayım buralara uğramayınca sayılı insanlardan birisin beni arayan teşekkür ederim canım
Beni sevmeyen ölsün ayolBir samimiyet var bazı kişilerde o karşılık lil i hissediliyor işte o dereceyi yakalamak zor çok uzattım sanırım kısacası seviliyorsun :))
Aynen Doğuya yağması lazım kar utanmasa Antalya’ya yağacak dedim 5 dakika sonra haber de Antalya’ya kar yağdı diye gösteriyordu
Canım hoşgeldin nerelerdesinben daha önce katılmıştım
giremedim, maalesef. tlf olmadı.şimdi olur inşallah Nerelerdesin kız sen Bir gittin pir gittin
Hayırlı olsunkonumu açtım onay bekliyorum çok heyecanlı ve sabırsızım
konum ne zaman açılır nevoş ablaHayırlı olsun
hayırlı aklamlarHayırlı Akşamlar
Kazen ne zaman gelirse canım:)Bazen bu saatlerde geliyor bazen ertesi gün:)konum ne zaman açılır nevoş abla
hayırlı aklamlar
bu saatte gelir inşaallahKazen ne zaman gelirse canım:)Bazen bu saatlerde geliyor bazen ertesi gün:)
İnşaallah çok merak ediyorumbu saatte gelir inşaallah
ben de..İnşaallah çok merak ediyorum