Ben katılmam size oy veririm:)Çoban olmaz da benzeri olur
+1 eşim kaynima ettiğim beddua yi herkese açık sitede yazdığımı bilse ne olurIyide yenrk muhabbeti yapiyosan korkmazsin tabii:)) bizim gibi kv kp gorumce elti kkm
Napmis kim girmus ne demise takilirsan o zaman is degisebilir:)) gerci benim uyeligimi zamaninda esimle almistik:))
Evet 3tane kizim varEvet daha çok yenisin:)
3 çocuk mu var canım:)
Ben de esiyle uyelik alan saflardanimIyide yenrk muhabbeti yapiyosan korkmazsin tabii:)) bizim gibi kv kp gorumce elti kkm
Napmis kim girmus ne demise takilirsan o zaman is degisebilir:)) gerci benim uyeligimi zamaninda esimle almistik:))
Bah bizde madalya yoh korkuda yok:)Gitti madalyalar
Yedek madalyalar verilse bari
Ne bedduaydı ama+1 eşim kaynima ettiğim beddua yi herkese açık sitede yazdığımı bilse ne olurbir düşün bakalım :))
Allah bağışlasın küçükler mi:)Evet 3tane kizim var
Şimdi benim madalya 3 olmadığına göre emekli olmuyor muyumBah bizde madalya yoh korkuda yok:)
Bilse nolurki canim:)burda biz birer nickiz yanj kim kimi taniyoku bos ver allasen+1 eşim kaynima ettiğim beddua yi herkese açık sitede yazdığımı bilse ne olurbir düşün bakalım :))
Ahanda nazarHayırlısı ne diyelim:/
Nevoş başlığı sıcak yapın be bildirim geldikçe üşüyorumBen katılmam size oy veririm:)
Nevos kazandigina pisman olsan yeridir senin:) bide emeklilik diyon, isin yaş:)Şimdi benim madalya 3 olmadığına göre emekli olmuyor muyum
Olmaz o zaman araya sıcaklar kaçarNevoş başlığı sıcak yapın be bildirim geldikçe üşüyorum
Ben çok uğraştım alamadım hatta eşinden yanımdaydı o zaman denedim denedim olmadı meğer mail şifremi yanlış giriyormuşum olmuyor dedim eşime yyiksa o zaman a kadar bişey demediBen de esiyle uyelik alan saflardanim
Neymiski kiz:)Ne bedduaydı ama
Aynen yıllardır 3. madalyayı bekliyordumNevos kazandigina pisman olsan yeridir senin:) bide emeklilik diyon, isin yaş:)
Oldu oleyyyOlmaz o zaman araya sıcaklar kaçar
En iyisini yapmishsinBen çok uğraştım alamadım hatta eşinden yanımdaydı o zaman denedim denedim olmadı meğer mail şifremi yanlış giriyormuşum olmuyor dedim eşime yyiksa o zaman a kadar bişey demedi
Bu ki gün denedim yapamayınca o sözü söyledi boşver girme zaten falan dedi sonra baktım oldu
Sonra buraları keşfe çıkınca gözüm acildi hiç bahsetmedim