• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Nasıl gizli girebiliyorsun demiyor mu nereye bakıyorsun:deli:
Onunda buldum yöntemini sekmelerde tarif yada ayakkabı aciyorum alışveriş için gizli sekmeden de burası açık o odaya girdiğinde gizli sekmeyi kaydiriyorum tarif yada alisveris sitesi sekmesine geçiyorum :deli:

Onunda buldum yöntemini sekmelerde tarif yada ayakkabı aciyorum alışveriş için gizli sekmeden de burası açık o odaya girdiğinde gizli sekmeyi kaydiriyorum tarif yada alisveris sitesi sekmesine geçiyorum :deli:
Vayyy uyanık:70:

Sagolasin favorilere ekledim, bu hafta sonu deniycem hemen belki bana da kolay gelir bu sekilde, insallah kolay gelir bende zevkle sararim artik:KK53:
Insallah canim ya.. ben usenirdim eskiden deeigim gibi simdi severek yapiyorum hemde hixli bi sekilde:)

Hiçbir zaman şu antin kuntin işleri beceremeyeceğim, kocam bilsin nereye girdiğimi, umurumda değil :KK70:

İnşaallah teşekkür ederim:)
Ne yazikki veritabanında gözükmüyor :S Kazen Kazen ödülü verince diğeri silinmiş ya ödülü nereden veriyorsun ?
Avoid dublicated seçeneği var o seçilimiydi ?

Hiçbir zaman şu antin kuntin işleri beceremeyeceğim, kocam bilsin nereye girdiğimi, umurumda değil :KK70:
Iyide yenrk muhabbeti yapiyosan korkmazsin tabii:)) bizim gibi kv kp gorumce elti kkm
Napmis kim girmus ne demise takilirsan o zaman is degisebilir:)) gerci benim uyeligimi zamaninda esimle almistik:))

Eşimin huyunu bilsen emin ol böyle demezdin çok kıl biri zamanında açık açık dedim üye olacağım boşver bilmediğin etmediğini yerlere Girme dedi

Kötü mü oldu kafa dağıtıyorum işte :D

Ne yazikki veritabanında gözükmüyor :S Kazen Kazen ödülü verince diğeri silinmiş ya ödülü nereden veriyorsun ?
Avoid dublicated seçeneği var o seçilimiydi ?
Hayırlısı ne diyelim:/

Iyide yenrk muhabbeti yapiyosan korkmazsin tabii:)) bizim gibi kv kp gorumce elti kkm
Napmis kim girmus ne demise takilirsan o zaman is degisebilir:)) gerci benim uyeligimi zamaninda esimle almistik:))
Hiç girmem kayınvalide, görümce muhabbetlerine :KK53:

Back