Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Nasıl gizli girebiliyorsun demiyor mu nereye bakıyorsun:deli:
Onunda buldum yöntemini sekmelerde tarif yada ayakkabı aciyorum alışveriş için gizli sekmeden de burası açık o odaya girdiğinde gizli sekmeyi kaydiriyorum tarif yada alisveris sitesi sekmesine geçiyorum :deli:

Onunda buldum yöntemini sekmelerde tarif yada ayakkabı aciyorum alışveriş için gizli sekmeden de burası açık o odaya girdiğinde gizli sekmeyi kaydiriyorum tarif yada alisveris sitesi sekmesine geçiyorum :deli:
Hiçbir zaman şu antin kuntin işleri beceremeyeceğim, kocam bilsin nereye girdiğimi, umurumda değil :KK70:

Hiçbir zaman şu antin kuntin işleri beceremeyeceğim, kocam bilsin nereye girdiğimi, umurumda değil :KK70:
Iyide yenrk muhabbeti yapiyosan korkmazsin tabii:)) bizim gibi kv kp gorumce elti kkm
Napmis kim girmus ne demise takilirsan o zaman is degisebilir:)) gerci benim uyeligimi zamaninda esimle almistik:))

Eşimin huyunu bilsen emin ol böyle demezdin çok kıl biri zamanında açık açık dedim üye olacağım boşver bilmediğin etmediğini yerlere Girme dedi

Kötü mü oldu kafa dağıtıyorum işte :KK70:

X