Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Onunda buldum yöntemini sekmelerde tarif yada ayakkabı aciyorum alışveriş için gizli sekmeden de burası açık o odaya girdiğinde gizli sekmeyi kaydiriyorum tarif yada alisveris sitesi sekmesine geçiyorum
Benim eşim bilmiyor burada olduğumu dışardan çok okurdum o da okuyor lazım olduğunda şimdi söylesem illaki bakar yani özellikle eş kaynana konularında ne yazıyorum diye iyi si mi bilmesin
Onunda buldum yöntemini sekmelerde tarif yada ayakkabı aciyorum alışveriş için gizli sekmeden de burası açık o odaya girdiğinde gizli sekmeyi kaydiriyorum tarif yada alisveris sitesi sekmesine geçiyorum
Iyide yenrk muhabbeti yapiyosan korkmazsin tabii:)) bizim gibi kv kp gorumce elti kkm
Napmis kim girmus ne demise takilirsan o zaman is degisebilir:)) gerci benim uyeligimi zamaninda esimle almistik:))
Iyide yenrk muhabbeti yapiyosan korkmazsin tabii:)) bizim gibi kv kp gorumce elti kkm
Napmis kim girmus ne demise takilirsan o zaman is degisebilir:)) gerci benim uyeligimi zamaninda esimle almistik:))