Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Nasıl gizli girebiliyorsun demiyor mu nereye bakıyorsun
Onunda buldum yöntemini sekmelerde tarif yada ayakkabı aciyorum alışveriş için gizli sekmeden de burası açık o odaya girdiğinde gizli sekmeyi kaydiriyorum tarif yada alisveris sitesi sekmesine geçiyorum

Onunda buldum yöntemini sekmelerde tarif yada ayakkabı aciyorum alışveriş için gizli sekmeden de burası açık o odaya girdiğinde gizli sekmeyi kaydiriyorum tarif yada alisveris sitesi sekmesine geçiyorum
Hiçbir zaman şu antin kuntin işleri beceremeyeceğim, kocam bilsin nereye girdiğimi, umurumda değil

Hiçbir zaman şu antin kuntin işleri beceremeyeceğim, kocam bilsin nereye girdiğimi, umurumda değil
Iyide yenrk muhabbeti yapiyosan korkmazsin tabii:)) bizim gibi kv kp gorumce elti kkm
Napmis kim girmus ne demise takilirsan o zaman is degisebilir:)) gerci benim uyeligimi zamaninda esimle almistik:))

Eşimin huyunu bilsen emin ol böyle demezdin çok kıl biri zamanında açık açık dedim üye olacağım boşver bilmediğin etmediğini yerlere Girme dedi

Kötü mü oldu kafa dağıtıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…