Evet daha çok yenisin:)Öğrenicem insAllah.Daha cokkkk yolum var
Onunda buldum yöntemini sekmelerde tarif yada ayakkabı aciyorum alışveriş için gizli sekmeden de burası açık o odaya girdiğinde gizli sekmeyi kaydiriyorum tarif yada alisveris sitesi sekmesine geçiyorumNasıl gizli girebiliyorsun demiyor mu nereye bakıyorsun
Benim eşim bilmiyor burada olduğumu dışardan çok okurdum o da okuyor lazım olduğunda şimdi söylesem illaki bakar yani özellikle eş kaynana konularında ne yazıyorum diye iyi si mi bilmesin
Vayyy uyanıkOnunda buldum yöntemini sekmelerde tarif yada ayakkabı aciyorum alışveriş için gizli sekmeden de burası açık o odaya girdiğinde gizli sekmeyi kaydiriyorum tarif yada alisveris sitesi sekmesine geçiyorum
Insallah canim ya.. ben usenirdim eskiden deeigim gibi simdi severek yapiyorum hemde hixli bi sekilde:)Sagolasin favorilere ekledim, bu hafta sonu deniycem hemen belki bana da kolay gelir bu sekilde, insallah kolay gelir bende zevkle sararim artik
Çoban salatayı isteyen oldu mu bu mesajdan sonraBen yoğurt içine pul biber,nane ekleyip katılırım yanınada çoban salata oh mis:)
Burası sayesinde çok şey öğrendim kk nin ajan hatujlari sayesinde eşimin telefon geçmişini bayağı irdekedim zamanındaVayyy uyanık
Sen çok hamaratsın maşaallahInsallah canim ya.. ben usenirdim eskiden deeigim gibi simdi severek yapiyorum hemde hixli bi sekilde:)
Hiçbir zaman şu antin kuntin işleri beceremeyeceğim, kocam bilsin nereye girdiğimi, umurumda değilOnunda buldum yöntemini sekmelerde tarif yada ayakkabı aciyorum alışveriş için gizli sekmeden de burası açık o odaya girdiğinde gizli sekmeyi kaydiriyorum tarif yada alisveris sitesi sekmesine geçiyorum
Neden şaşırdın ki Yasmin
Diyene bah hele:))Sen çok hamaratsın maşaallah
Nasıl isteyebilirler:)Çoban salatayı isteyen oldu mu bu mesajdan sonra
Maşaallah sen bu işleri iyi biliyorsun:)Burası sayesinde çok şey öğrendim kk nin ajan hatujlari sayesinde eşimin telefon geçmişini bayağı irdekedim zamanında
Iyide yenrk muhabbeti yapiyosan korkmazsin tabii:)) bizim gibi kv kp gorumce elti kkmHiçbir zaman şu antin kuntin işleri beceremeyeceğim, kocam bilsin nereye girdiğimi, umurumda değil
Eşimin huyunu bilsen emin ol böyle demezdin çok kıl biri zamanında açık açık dedim üye olacağım boşver bilmediğin etmediğini yerlere Girme dediHiçbir zaman şu antin kuntin işleri beceremeyeceğim, kocam bilsin nereye girdiğimi, umurumda değil
Çoban olmaz da benzeri olurNasıl isteyebilirler:)
Hiç girmem kayınvalide, görümce muhabbetlerineIyide yenrk muhabbeti yapiyosan korkmazsin tabii:)) bizim gibi kv kp gorumce elti kkm
Napmis kim girmus ne demise takilirsan o zaman is degisebilir:)) gerci benim uyeligimi zamaninda esimle almistik:))