- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.886
- 43
3cadianasi canım burada sohbetimize katılabilirsin:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyor ki :sen 1. oldun 2 madalyan gitti.İyi ki ben olmamışım eksiye düşerdimBen neyi kaçırdım yi ne
Abla ya baktım baktım da benimkiler çok basit oldu sanki3cadianasi canım burada sohbetimize katılabilirsin:)
Herkesin basit canım:)Kimse abartılı bir şey yapmıyor:)Meze yapıyoruz:)Abla ya baktım baktım da benimkiler çok basit oldu sanki
Habire meze bakıyorum eşim de diyor bı kilo verdin diye yemeğe mi sardin yine hala yemek bakıyorsun diyor
Diyor ki :sen 1. oldun 2 madalyan gitti.İyi ki ben olmamışım eksiye düşerdim
Tşk ederim azerin :)
Ona göre katılınAy hala guluyorum deli gibi
Anladım... Bir bakayım ne yapabiliriz. İnşallah silinmemiştir. :SMerhaba
Profil madalyası sorunumuz?
Ben 3 defa yarışmalarda 1. oldum ve profilime 3 madalya eklenmesi gerekiyor.
Fakat en son madalya verildiğinde ilk ikisi gitti.Sadece 1 madalya kaldı. Benim gibi @Emira SY 'nin 2 madalyası olması gerekiyor fakat 2. madalya verilemedi.
Çok teşekkür ederim.Cokkk ilgilisiniz.Cok heyecanliyim3cadianasi canım burada sohbetimize katılabilirsin:)
İnşaallah teşekkür ederim:)Anladım... Bir bakayım ne yapabiliriz. İnşallah silinmemiştir. :S
Hoşgeldin canımHer zaman sohbetimize katılabilirsin canım:)Çok teşekkür ederim.Cokkk ilgilisiniz.Cok heyecanliyim
Tobe bismillahTşk ederim azerin :)
Allah iyiliğini versin tonti
Benim de bir problemim var ama nereye yazmam gerektiğini bilemedim siteye girerken soruyor ya kampanyalar la ilgili bildirim ister misiniz diye evet ve hayır seçenekleri var ama her seferinde tıklamak zorunda kalıyorum bir daha sorma sorma sesecenegi de olsa keşkeAnladım... Bir bakayım ne yapabiliriz. İnşallah silinmemiştir. :S
AhahahaTobe bismillah
Esim bana tonti der( 48 kilo olmama ragmen:)))
Sen tonti yazinca dedim benim heruf fake hesap acip beni mi gozetliyosonra jeton dustu
Oww asker kardesim icinse:))Ben boyle sariyorum.. eskiden nefret ederken simdi hizli yapabildigim icin seviyorum:) yeterki biri onume sarmalari ic pilavini hazir etsin.. tikir tukur sariyorum.. kimisine bu yontem zor geliyo ama:)
Ufak bi kalp krizi gecirdim sayendeAhahaha
Benim eşim bilmiyor burada olduğumu dışardan çok okurdum o da okuyor lazım olduğunda şimdi söylesem illaki bakar yani özellikle eş kaynana konularında ne yazıyorum diye iyi si mi bilmesinUfak bi kalp krizi gecirdim sayende
Nasıl gizli girebiliyorsun demiyor mu nereye bakıyorsunBenim eşim bilmiyor burada olduğumu dışardan çok okurdum o da okuyor lazım olduğunda şimdi söylesem illaki bakar yani özellikle eş kaynana konularında ne yazıyorum diye iyi si mi bilmesin
Öğrenicem insAllah.Daha cokkkk yolum varHoşgeldin canımHer zaman sohbetimize katılabilirsin canım:)
Beni hiç zorlamadın 2 tane tarif bildirdin hemen oldu:)