Doğru diyon ,hamsilerde özendim sonuncu oldum ,özenmeyeyim diyorum ama yok illa süsleyeceğimçok ta özenme yani.alelacele bişeyler yap gitsin
nolur nolmaz diye kimseye diyemedim.sonuncu olmasam iyiBen de elaleme soyledimher gun soruyolar senin yarisma ne oldu diye kazanamazsam rezil olucam valla
Bu iki etti ucuncude suya anlaticam ruyami
Kesin dedigim mezeleri sen yapacaksin cok rahat degdin gozume
Herkes istedigim gibi olmadi diye yaziyo ama konu acilinca bi bakiyosun dokturmusçok ta özenme yani.alelacele bişeyler yap gitsin
Bana da herkes link at bakalim tarife diyo daha onaylanmadi diyip gecistiriyorumnolur nolmaz diye kimseye diyemedim.sonuncu olmasam iyi
çekilebilirsinde aslında yarışmadan bukadar kişi yeter gibiDoğru diyon ,hamsilerde özendim sonuncu oldum ,özenmeyeyim diyorum ama yok illa süsleyeceğim
heye bikaç tarif var gözüme batanHerkes istedigim gibi olmadi diye yaziyo ama konu acilinca bi bakiyosun dokturmus
Bana da herkes link at bakalim tarife diyo daha onaylanmadi diyip gecistiriyorumiyi ki disardan oylama gozukmuyo
Sirf bu yuzden girdim baktim.ha dışardan gözükmüyorsa ii bari
Düşün yarışmayı elti görümce biliyormuş ,sırf oylama için üye olup ,her yerde az oy aldı diye diyormuşSirf bu yuzden girdim baktimyani gozukuyo ama kac kisi neyim oldugu gozukmuyo dikkat cekmiyo cok fazla
heves ettim oylama zamanı bende gir çık yapayımSirf bu yuzden girdim baktimyani gozukuyo ama kac kisi neyim oldugu gozukmuyo dikkat cekmiyo cok fazla
Bütün üyelere bildirim gidecek ,sana oyunuzu kullandınız mı diye mesaj geliyor ya her ay ,işte öyleşimid bide şey dikkatimi çekti.tarifleri gezdim hep birbirimize işte eline sağlıktı başarılar falan dilemişizdışardan gelen pek yok gibi.oylama nasıl olacak
Düşün yarışmayı elti görümce biliyormuş ,sırf oylama için üye olup ,her yerde az oy aldı diye diyormuş
Galiba yangına körükle gittim
ayy evet doğru yaa.unutmuşum o kısmıBütün üyelere bildirim gidecek ,sana oyunuzu kullandınız mı diye mesaj geliyor ya her ay ,işte öyle
Yeni uye olup bana oy verseler bile yeterli direk diskalifiyeDüşün yarışmayı elti görümce biliyormuş ,sırf oylama için üye olup ,her yerde az oy aldı diye diyormuş
Galiba yangına körükle gittim
İyi çok şükür bin şükür yaBizim burda da sadece kiymali ve pirincli ic harci yapiliyo nevo
Ben begendim ya bu yontemi 1 tane yapragini dolaba atip denemek gerek
İyiz abla sen nasilsinoglun iylesti mi?
Alemsin
İyiyiz canım sen nasılsın yemeğim dünden vardı kuru fasulye pilav bu gün rahatım yarın da köye gitçez hafta sonu da yemek düşünme derdim yokNasılsınız hanımlar akşama yemekler yapıldı mı?