- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
İyiyim canım çok şükür şu yemek derdi de olmasa keşke senin menü süper mis gibiİyiyiz canım sen nasılsın yemeğim dünden vardı kuru fasulye pilav bu gün rahatım yarın da köye gitçez hafta sonu da yemek düşünme derdim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım çok şükür şu yemek derdi de olmasa keşke senin menü süper mis gibiİyiyiz canım sen nasılsın yemeğim dünden vardı kuru fasulye pilav bu gün rahatım yarın da köye gitçez hafta sonu da yemek düşünme derdim yok
Oğlan et türü bşy yemiyor diye sık sık yapıyorum kuru fasulye nohut filan herşeyi kadınlar düşünsün zTen ne zor kadın olmakİyiyim canım çok şükür şu yemek derdi de olmasa keşke senin menü süper mis gibi
Çok korktumEşim de 14 e almış ,bir de diyorlar İstanbul pahalı şehir.Adamların kendi ürettikleri ürün kendi memleketinde daha pahalı
Biz de böyle memnun değiliz banane 2 oy istiyoruz Vermezsen ateş ederim .
Korktun değil mi
Belki de ezmeyi alan olmamıştır Patlıcan,biber yapıldı ama 2 si 3 ü bir arada yapılmadı
Merhaba canım nasılsın işler nasıl gidiyorHayırlı akşamlar herkese
Merhaba canım nasılsınBizim tarif ne zaman gelecekIyi aksamlarrrr:))
Yoğun Nevoşum, sürekli ayaktayım tabanlarım şiş, bacaklarım balonMerhaba canım nasılsın işler nasıl gidiyor
Allah kolaylık versin canımYoğun Nevoşum, sürekli ayaktayım tabanlarım şiş, bacaklarım balon
Ama alışıyorum yavaş yavaş
Sen nasılsın?
Vücudunu dinlendirmeye zamanın yok ki, öksürüğün azalsın. Vitamin takviyesi, arı sütü falan kullansanAllah kolaylık versin canım
Ben de iyi sayılırım canımBu hafta çok uykusuz kaldım:)1 aydır öksürük var.Artık sol karın boşluğunda ağrı oluştu.Doktor çok öksürmekten diyaframda sorun olmuş:)Bir iyileşemedim:)
Aynen dinlenmediğim için oluyor onun farkındayım:)Dinlenme imkanı yok:)Vücudunu dinlendirmeye zamanın yok ki, öksürüğün azalsın. Vitamin takviyesi, arı sütü falan kullansan
Merhaba canım nasılsın
Merhaba canım nasılsın
İyidir canım çok şükür:)iyidir canım sen nasilsin?
Çocuklarla boyama yapiyoruz
İyidir canım çok şükür:)
Allah kolaylık versin:)Bizim bitti şimdi sıra benim dinlenmeme geldi:)
Benimkiler en geç 9:30 ,hazırlanıyorlar birazdan yatarlar:)ohh maşallah
okul yarin yok diye biraz daha geç yatiriyorum çocukları
mesaim bitmedi
çok geçmiş olsun canımAllah kolaylık versin canım
Ben de iyi sayılırım canımBu hafta çok uykusuz kaldım:)1 aydır öksürük var.Artık sol karın boşluğunda ağrı oluştu.Doktor çok öksürmekten diyaframda sorun olmuş:)Bir iyileşemedim:)