- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
Gunaydin millet
Bu gece ruyamda ezme ve kozlenmis patlican domates biber salatasini kim yapacak diye soruyodum size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin millet
Bu gece ruyamda ezme ve kozlenmis patlican domates biber salatasini kim yapacak diye soruyodum size
Kafayi mezelerle bozdum resmen
çokta şettirmemek lazım aslındadiyene bak bende geçen nasıl strese girmişsem yüzümde sivilce çıktı tarifi paylaştığım günilk defa yarışıyorum çok heyecanlıyım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.harf alabiliyormuyumKafayi mezelerle bozdum resmen
çokta şettirmemek lazım aslındadiyene bak bende geçen nasıl strese girmişsem yüzümde sivilce çıktı tarifi paylaştığım günilk defa yarışıyorum çok heyecanlıyım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.harf alabiliyormuyum
eskilerden emine bederi aramak istiyorum o zamanSeyirci jokerini kullanabilirsin
eskilerden emine bederi aramak istiyorum o zaman
olamazzzzz
Ulaşılamıyor
olamazzzzz
Demek artık rüalarına giriyoruzGunaydin millet
Eşim de 14 e almış ,bir de diyorlar İstanbul pahalı şehir.Adamların kendi ürettikleri ürün kendi memleketinde daha pahalıYok artik cidden mi ben yazin oylesine sordum 15 dedi bagini hele sizin orda daha daha uygun olmasi gerekmez mi
Biz de böyle memnun değiliz banane 2 oy istiyoruz Vermezsen ateş ederim .İyi akşamlar canım:)
Yok bu mümkün değil:)Daha önce yaptık ve pek memnun olmadık:)
Belki de ezmeyi alan olmamıştır Patlıcan,biber yapıldı ama 2 si 3 ü bir arada yapılmadıGunaydin millet
Ben de elaleme soyledim her gun soruyolar senin yarisma ne oldu diye kazanamazsam rezil olucam vallaçokta şettirmemek lazım aslındadiyene bak bende geçen nasıl strese girmişsem yüzümde sivilce çıktı tarifi paylaştığım günilk defa yarışıyorum çok heyecanlıyım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.harf alabiliyormuyum
Bu iki etti ucuncude suya anlaticam ruyamiDemek artık rüalarına giriyoruz
Kesin dedigim mezeleri sen yapacaksin cok rahat degdin gozumeDaha 9 gün varmış ,yaparım o zamana kadar canııımmm
Yok ya ben o ikisine talibim dediydim nevoya ikisi de alindi dediydiyoosam beni oyalayip kendi mi yapacakEşim de 14 e almış ,bir de diyorlar İstanbul pahalı şehir.Adamların kendi ürettikleri ürün kendi memleketinde daha pahalı
Biz de böyle memnun değiliz banane 2 oy istiyoruz Vermezsen ateş ederim .
Korktun değil mi
Belki de ezmeyi alan olmamıştır Patlıcan,biber yapıldı ama 2 si 3 ü bir arada yapılmadı
Dıııııttttt yanlış cevapKesin dedigim mezeleri sen yapacaksin cok rahat degdin gozume
çok ta özenme yani.alelacele bişeyler yap gitsinGünaydın ,bugün tarifimi yapacaktım yine erteledim
Kimse yapmazsa galpten giderimDıııııttttt yanlış cevap
Yapar mı anam ,aldı 3 madalyayı rahatladı,daha uğraşmazYok ya ben o ikisine talibim dediydim nevoya ikisi de alindi dediydiyoosam beni oyalayip kendi mi yapacak
Hee dogru didinYapar mı anam ,aldı 3 madalyayı rahatladı,daha uğraşmaz