Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Kafayi mezelerle bozdum resmen:KK45:
çokta şettirmemek lazım aslında:KK30::KK70:diyene bak bende geçen nasıl strese girmişsem yüzümde sivilce çıktı tarifi paylaştığım gün:KK70::KK70:ilk defa yarışıyorum çok heyecanlıyım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.harf alabiliyormuyum:KK70::KK70:

çokta şettirmemek lazım aslında:KK30::KK70:diyene bak bende geçen nasıl strese girmişsem yüzümde sivilce çıktı tarifi paylaştığım gün:KK70::KK70:ilk defa yarışıyorum çok heyecanlıyım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.harf alabiliyormuyum:KK70::KK70:

Seyirci jokerini kullanabilirsin:KK70::KK70::KK70:

Yok artik cidden mi ben yazin oylesine sordum 15 dedi bagini hele sizin orda daha daha uygun olmasi gerekmez mi:KK57:
Eşim de 14 e almış ,bir de diyorlar İstanbul pahalı şehir.Adamların kendi ürettikleri ürün kendi memleketinde daha pahalı:skandal:

İyi akşamlar canım:)
Yok bu mümkün değil:)Daha önce yaptık ve pek memnun olmadık:)
Biz de böyle memnun değiliz banane 2 oy istiyoruz :KK31:Vermezsen ateş ederim .
Korktun değil mi :KK45:

Gunaydin millet
Bu gece ruyamda ezme ve kozlenmis patlican domates biber salatasini kim yapacak diye soruyodum size:KK70:
Belki de ezmeyi alan olmamıştır :rolleyes:Patlıcan,biber yapıldı ama 2 si 3 ü bir arada yapılmadı:rolleyes:

Ben de elaleme soyledim :KK23:her gun soruyolar senin yarisma ne oldu diye kazanamazsam rezil olucam valla:KK70::KK70::KK70:
Demek artık rüalarına giriyoruz:KK70:
Bu iki etti ucuncude suya anlaticam ruyami:KK70:
Daha 9 gün varmış ,yaparım o zamana kadar canııımmm:KK45:
Kesin dedigim mezeleri sen yapacaksin cok rahat degdin gozume:KK57:

Eşim de 14 e almış ,bir de diyorlar İstanbul pahalı şehir.Adamların kendi ürettikleri ürün kendi memleketinde daha pahalı:skandal:

Biz de böyle memnun değiliz banane 2 oy istiyoruz :KK31:Vermezsen ateş ederim .
Korktun değil mi :KK45:

Belki de ezmeyi alan olmamıştır :rolleyes:Patlıcan,biber yapıldı ama 2 si 3 ü bir arada yapılmadı:rolleyes:
Yok ya ben o ikisine talibim dediydim nevoya ikisi de alindi dediydi:63:yoosam beni oyalayip kendi mi yapacak:skandal:

X