- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.796
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nolmus ki canimAmbulans sesi duymak tan nefret ediyorum ins 13 Mayıs gibi olmaz dualarinizdq unutmayin emekçileri ..
Hayırdır eşin iyi mi bir problem yok inşaallahAmbulans sesi duymak tan nefret ediyorum ins 13 Mayıs gibi olmaz dualarinizdq unutmayin emekçileri ..
Rabbim yar ve yardımcıları olsunAmbulans sesi duymak tan nefret ediyorum ins 13 Mayıs gibi olmaz dualarinizdq unutmayin emekçileri ..
Şimdi gördüm, haberlerde. Allahım yardım etsin. İnşallah ölen olmaz. Rabbim korusun. Eşin iyi miAmbulans sesi duymak tan nefret ediyorum ins 13 Mayıs gibi olmaz dualarinizdq unutmayin emekçileri ..
Ne olmuş canım ben göremedimŞimdi gördüm, haberlerde. Allahım yardım etsin. İnşallah ölen olmaz. Rabbim korusun. Eşin iyi mi
Maden göçmüş, 11 yaralı varmış. Ölen yokmuş çok şükür, durumları iyiymişNe olmuş canım ben göremedim
İyi çok şükürMaden göçmüş, 11 yaralı varmış. Ölen yokmuş çok şükür, durumları iyiymiş
Amin inşaallahAllah yardımcıları olsun
Ailelerine bağışlasın...
Allah yardimcilari olsunMaden göçmüş, 11 yaralı varmış. Ölen yokmuş çok şükür, durumları iyiymiş
Allah yardimcilari olsun
AminAllah yardımcıları olsun
Ailelerine bağışlasın...
Hayırlı olsun canımKonumu actim bende artik.
100 kusur fotograf cekmisim icinden ayiklamak cok zor oldu tariften daha yorucu
Eşim evde şükür ama 11 işçi diskte şuan 3 tanesine hala ulaşılamamışHayırdır eşin iyi mi bir problem yok inşaallah
Ölen yokmuş demeler laf yer altından bire bir bilgi alıyoruz hala çıkmadı 3 kişi ambulans sesleri daha yeni kesildi :// benim evimin önünden en az 5 ambulans geçtiMaden göçmüş, 11 yaralı varmış. Ölen yokmuş çok şükür, durumları iyiymiş
Allah yardımcıları olsun canım, siz işin içindesiniz. Biz haberlerden öğrendiğimiz kadarı ile biliyoruz zor bir meslek. Rabbim korusunÖlen yokmuş demeler laf yer altından bire bir bilgi alıyoruz hala çıkmadı 3 kişi ambulans sesleri daha yeni kesildi :// benim evimin önünden en az 5 ambulans geçti
İnan ambulans bile sessiz gidiyor ama benim evimin orda kırmızı ışık var oradan geçene kadar siren açık kapatıyorlar hemen ortalık ayağa kalkmasını diye o 3 kişi çıkmazsa eminim herkes yığılır yine madene canla r sağ çıksın da gerisi hikayeAllah yardımcıları olsun canım, siz işin içindesiniz. Biz haberlerden öğrendiğimiz kadarı ile biliyoruz zor bir meslek. Rabbim korusun