- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Oyy o kadari da yorar yaUmarım canım...
Yeni yılda kar görmek istiyor bu gözler
2 sene önce burda bir kar yağmıştı 2 buçuk ay kar kalkmadı yerden...
Şimdi öyle olmaz gibi
BeklerizÇayımı içeyim de
Tarif hazırlığına başlıyayım
Oyy o kadari da yorar yakarin en sevdigim yanlarindan biri de ayakkabilarin kirlenmemesi
Beklerizben de kalkip temizlige giriseyim
Inşallah canım
Karı en çok özleyen cocuklar olsa gerek...
Evet oğlum hiç kar göremedi ki yavrucak yağar yağmaz atıcaz dışarı kendimizi :)Ben de cok ozledim karigecen sene yagdi esimi bekledik gelsin de disari cikalim diye o gelene kadar eridi
Evet oğlum hiç kar göremedi ki yavrucak yağar yağmaz atıcaz dışarı kendimizi :)
Bende hep meyveli içiyordum çilek li yada karpuzlu sonra bı faydası olmadığı bı okuyunca artık içine limon sikiyorim yada incecik bir dilim limon atıyorum(sade olanın)Evet meyveli diye aldım ama sade olması lazım
Tertemiz oluyor gezdikce bizim biraya da çok yağmaz bir kere bayağı yağdı bende hamileydim o zamanOyy o kadari da yorar yakarin en sevdigim yanlarindan biri de ayakkabilarin kirlenmemesi
günaydın nevreste haftasonu yapacaktım banlıydım.açıkcası hevesim gitti.ama akşama yapmayı planlıyorum yarın konu uygun görülürse açılırHanımlar tariflerinizi bekliyoruz
@deynepnaz
@alimiyon
@ervanazlim
_CaNanSu_
SUHAN
@evlaefe
@Krmzblk
@Emira SY
@EnisaE
@tuzsuz_ruh
@3cadianasi
@N e V a
@Smile Forever
@tontriko
@Wcy
AnammmmmmmHanımlar tariflerinizi bekliyoruz
@deynepnaz
@alimiyon
@ervanazlim
_CaNanSu_
SUHAN
@evlaefe
@Krmzblk
@Emira SY
@EnisaE
@tuzsuz_ruh
@3cadianasi
@N e V a
@Smile Forever
@tontriko
@Wcy
başladı az da olsa yağıyor çıktık dışarı pek bşy anlamadı oğlum ama inşallah daha da çok yağar şöyle iki kartopu bi kardan adam yapsak yeterli
Inşallah yağar
Kışın tadı karla çıkıyor
Öyle yapayım bariBende hep meyveli içiyordum çilek li yada karpuzlu sonra bı faydası olmadığı bı okuyunca artık içine limon sikiyorim yada incecik bir dilim limon atıyorum(sade olanın)
Eğer çok yemek yediysen ve yağlı ise içine minik bir çimdik de tuz at (çörçıl ) mideni rahatlatıyor
Benim 3 yaşında foto m var karın içinde ağlarken meğer korkmuşum kardan ilk defa o zaman buraya dize kadar kar yağmış sonrasında o kadar kar görülmemişbaşladı az da olsa yağıyor çıktık dışarı pek bşy anlamadı oğlum ama inşallah daha da çok yağar şöyle iki kartopu bi kardan adam yapsak yeterli
Ben daha yeni uyandımgünaydın genşler
Evet bende onu çok seviyordum ikinci gebelik te çok icmistimÖyle yapayım barine güzel çileklisi iyiydi