- 8 Nisan 2017
- 57.019
- 301.118
- 698
Yarın okula gidip geleceğin hazır olsun dedim biraz da eşimin yanına koyacağım şimdi uyumuyorum yarın öğlene kadar uyurum artıkOooh mis ellerine saaaglik :) iyi yapmissinnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın okula gidip geleceğin hazır olsun dedim biraz da eşimin yanına koyacağım şimdi uyumuyorum yarın öğlene kadar uyurum artıkOooh mis ellerine saaaglik :) iyi yapmissinnnn
Dayanamiyorum galiba bende yaslaniyorum artikYarın okula gidip geleceğin hazır olsun dedim biraz da eşimin yanına koyacağım şimdi uyumuyorum yarın öğlene kadar uyurum artık![]()
İyi geceler o zaman bende yaşlı hissediyorum son tepsi çıksın hooopp yatağa :))Dayanamiyorum galiba bende yaslaniyorum artik![]()
İyi geceler gorusmek uzere :)İyi geceler o zaman bende yaşlı hissediyorum son tepsi çıksın hooopp yatağa :))
Allah rahatlık versin :))İyi geceler gorusmek uzere :)
Çünkü, okumadan uyumayayım dedim
Evet meyveli diye aldım ama sade olması lazımGazlı içecek yazmasi kötü orijinal maden suyu değil![]()
Yaa haaaayir bize de bize de lutfeeeenKar yağıyor kar yağıyor
Lapa lapa kar yağıyor
Günaydın![]()
Yaa haaaayir bize de bize de lutfeeeen![]()
İnşallah İstanbul’a da gelir kar çok özledik 2 senedir
Dün akşam başladi ve umarim çabucak erimez![]()
Umarim erimez de bizim yerimize de eglenirsin
Dün akşam başladi ve umarim çabucak erimez![]()
İnşallah İstanbul’a da gelir kar çok özledik 2 senedir
Ben de cok ozledim kariİnşallah İstanbul’a da gelir kar çok özledik 2 senedir
Umarim erimez de bizim yerimize de eglenirsinbizim buralara yagacak gibi durmuyo hic
![]()