Benim 4 tane daha var 6 da sade varEvet bende onu çok seviyordum ikinci gebelik te çok icmistim
Olsun sen sadeleri iç boşverBenim 4 tane daha var 6 da sade var
Yani ne gerek var demi ozene dikkate bizde hiç ozenmedikfazla özenme
Arada şeytana uyabilirimOlsun sen sadeleri iç boşver
Yanii, ne gerek var şatafataYani ne gerek var demi ozene dikkate bizde hiç ozenmedik
Demi amaArada şeytana uyabilirim
Yanii, ne gerek var şatafatagelişi güzel koy gitsin
Aynen öyleDemi ama
Doğrudur eski kışlar yok artık hiç bir şey eskisi gibi değil zAten bizler şanslıyız yine o günleri yakaladık çocuklarımız da görebilse keşkeBenim 3 yaşında foto m var karın içinde ağlarken meğer korkmuşum kardan ilk defa o zaman buraya dize kadar kar yağmış sonrasında o kadar kar görülmemiş
fazla özenme
Sen hep öyle diyorsun da sonunda mükemmel oluyor :)Tarifim geliyor az sonra
Istediğim gibi olmadı zaten
Allah kolaylık versin canımHızlı da göstermek, öğretmek gereki ce uzuyor
Ben 7:30-8 gibi eve geri geliyorum.Haftada 1 veya 2 tekrar yatıyorum.Bazen hiç yatamıyorum:)Ben de 6 da kalkıyorum da geri yatıyorum, bakıyorum daha karanlık, eşi işe oğlanı okula gönderip yatıyorum geri
İlk yarışman olacak merakla bekliyorum:)
Tamam canım bekliyoruz:)Tarifini çok merak ediyorum nasıl olacak:)Abla aklimda yapicam kesin bir kac gune, hic musait degilim olamiyorum. siteyede oyle 2 dk girip cikiyorum.
Oooooo eskiden boyle degildi nevooo
Sabahlara kadar buralarda olurdu
Hey gidi gunler heeeeeey
Tabi simdi yasliliktan olsa gerek, erkenden uyuyooor
Yoruluyor kadin :)
Beni uyku tutmadi sabah ise gidecegim ama uyuyamiyorum
Biz genciz citiriz dayanikliyiz diye kiskanmaaa
Nevreste
Ellerine sağlık canım:)Gunaydin kizlarbu gun oglanlari nihayet krese yolladim gelsin dip kose temizlik ev evlikten cikti resmen
Bu arada yeni kategori ne olur acaba?simdiden dusunmeye basladim
Hayırlısı olsun canım vazgeçme lütfen bekliyoruzgünaydın nevreste haftasonu yapacaktım banlıydım.açıkcası hevesim gitti.ama akşama yapmayı planlıyorum yarın konu uygun görülürse açılır
İnşaallah cancağızımAnammmmmmmbu hafta gelir inşallah cancağzımmmmm
Yatınca da ev işi hiç bitmiyor NevoşumBen 7:30-8 gibi eve geri geliyorum.Haftada 1 veya 2 tekrar yatıyorum.Bazen hiç yatamıyorum:)
Maşallah incecik özenle sarmışsın
Arada dal çık ,gül cemalini görelimNe yapayım yoksa yazıp kaçmak gibi geliyor.İsterseniz arada dalıp çıkarım:)
Tabii seninkiler erken uyuyor ,gece sana kalıyorBen de akşam boş oluyorum.Çocuklar uyuyunca pcye geçiyorum ama kimse yok:)
Aslında bir eklese alışır da işteOna tarif bile buldum ve yapmak istemediDetaylı tarif ekleyemezmiş
Vışşş var mı daha o kadar kişiHanımlar tariflerinizi bekliyoruz
deynepnaz
@alimiyon
@ervanazlim
_CaNanSu_
@-SUHAN-
@evlaefe
@Krmzblk
@Emira SY
@EnisaE
@tuzsuz_ruh
@3cadianasi
@N e V a
@Smile Forever
@tontriko
@Wcy
Senin Haydarı mı unutmuşBenimkiler fasulyeden zati
Hayır yanlış ,adıyla yazıyor zaten gazlı içecek diye.Dr maden suyunun faydalanmak için sadesini için diyor.Zaten sadeye alışınca meyvalısının gazoz olduğunu farkediyor insan
Hangi karıyı özledin ?Ben de cok ozledim karigecen sene yagdi esimi bekledik gelsin de disari cikalim diye o gelene kadar eridi
Tabi tabi kesin öyledirTarifim geliyor az sonra
Istediğim gibi olmadı zaten