- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
O daha kimle atisdigini bilmiyo iyi demishsinBende tam ses müziği çok severim özellikle süpürge yaparken yada çamaşır katlarken alt komşu değil de üst komşu şikayet etti
Dedim o müzikte içerde eşimde uyuyordu hiç duymadı
Halbuki eşi müzikli odanin daha uzağında uyuyor laf olsun diye söyledi yani
K bakma benim sesinden kimse şikayet etmedi bende kocan tıpa alsın dedim..
Eski tüplü TV lerden ses çıkmıyor ki fazla
.benim eşim gececi içerde uyuyabiliyor yani
Kavga falan olunca neyse de cocugu bacagindan baglayalim mi ne yapalim yaniO sıkıntı bizde de var çocuk durmuyor ki hiç bşyler atıyor düşürüyor oyuncaklarını filan ses gidiyor haliyle alt kata, hiç tanışmamıştık parkta denk gelince çok sesimizin çıktığını söylemişti tabi üzülüyorum ama ne kadar kısıtlayabilirim ki dur demekten anlamıyorlar ki Allahtan gündüz çalışıyorlar bi akşam evdeler yoksa kesin kapıya gelir yani bu sesemüstakil ev gibisi varmı valla rahatsın kendi evimizde diken üstündeyiz akşamları
Saka yapiyosun dimi?Ben vazgeciyorum katilmaktan: (
Millet ne yedirip ne iciriyo cocuguna da oyle uslu oluyo acabaBenim alt komşunun da ikitane var ama onunkiler ses yapmıyor demek ki
alt kattan yukarı ses gelmiyor canım çok bağırmadıkları müddetçe ama üst kattan çok geliyor sandalye çeksen yerimden zıplıyorum akşamO daha kimle atisdigini bilmiyo iyi demishsin
Kavga falan olunca neyse de cocugu bacagindan baglayalim mi ne yapalim yani
Saka yapiyosun dimi?
Yapacak bişey yok, anlatabildiğim kadar anlatıyorum :))O sıkıntı bizde de var çocuk durmuyor ki hiç bşyler atıyor düşürüyor oyuncaklarını filan ses gidiyor haliyle alt kata, hiç tanışmamıştık parkta denk gelince çok sesimizin çıktığını söylemişti tabi üzülüyorum ama ne kadar kısıtlayabilirim ki dur demekten anlamıyorlar ki Allahtan gündüz çalışıyorlar bi akşam evdeler yoksa kesin kapıya gelir yani bu sesemüstakil ev gibisi varmı valla rahatsın kendi evimizde diken üstündeyiz akşamları
biri 2 yasında digeri 7 aylık, biraz büyüyünce onların ki de ses yaparMillet ne yedirip ne iciriyo cocuguna da oyle uslu oluyo acaba
Gozum korktu su tariflerden: (O daha kimle atisdigini bilmiyo iyi demishsin
Saka yapiyosun dimi?
Sende güzel yapıyorsun, kendine haksızlık etme :)Gozum korktu su tariflerden: (
Guzel yapiyorum ama sunum sifir sifir sifir: ( makyackolik bacida yapmis .. : (Sende güzel yapıyorsun, kendine haksızlık etme :)
Senin sunum benden iyiGuzel yapiyorum ama sunum sifir sifir sifir: ( makyackolik bacida yapmis .. : (
Hsklisin galiba:) bakalim malzemeler varda.. benim kiz gene hasta.. ne zaman kategori degisiyo cocuk hasta oluyo: (Senin sunum benden iyi
O süslü şef, biz onunla aşk atamayız
Havalar soguk canım, terleyip üşümekten de oluyorHsklisin galiba:) bakalim malzemeler varda.. benim kiz gene hasta.. ne zaman kategori degisiyo cocuk hasta oluyo: (
Sagol canim .. bunun bunyesi o kadar zayifkiHavalar soguk canım, terleyip üşümekten de oluyorgeçmiş olsun
Hassas demek ki :)Sagol canim .. bunun bunyesi o kadar zayifkisurekli iltihap bogazlar kulaklar.
Sen nasilsin? Aserme bulanti var mi: ) baslar artik
Sağolasın canım benim, hiçbir fikrim yok
Aynen kendi iki çocuğu var güpur guour yıkıyor ortalığı bir gün şikayete gitmedim kapısına laf olsun diye söyledi zaten ses yukarıya değil aşağıya daha çok gider benim bildiğim alt komşu hiç duymuyorum diyorO daha kimle atisdigini bilmiyo iyi demishsin
Saka yapiyosun dimi?
Bende o olusan minik minik yumoslar zamanla kayboldu sukur, normalide o zaten. Kaybolur hepsi gebelik ilerledikce.. biraz agri yapiyo bi kac ayHassas demek ki :)
Bende iyiyim, kontrole gidip geliyorum. Bulantı falan yaşamıyorum şükür. Oluşan yumurtlar biraz sıkıntı, onun için takipteyim..
Lahmacun hamuruna ne koyuyorsun Tinto kıyma çıkarttım da yapasim tututBende o olusan minik minik yumoslar zamanla kayboldu sukur, normalide o zaten. Kaybolur hepsi gebelik ilerledikce.. biraz agri yapiyo bi kac ay
Senin dogum gunun mu:)))) iyiki dogdun kiz:))) nice yillara sevdiklerinle insallah:))Sağolasın canım benim, hiçbir fikrim yok
Çamaşırlarla uğraşıyorum
Un.. sut.. tuz.. sivi yag.. yas maya:)Lahmacun hamuruna ne koyuyorsun Tinto kıyma çıkarttım da yapasim tutut
Buldum konuyu baktım şimdi sağol kuru maya yi aktif etmek lazım o zaman şimdi evde kuru maya var benim ://Un.. sut.. tuz.. sivi yag.. yas maya:)
Oran verim mi?