Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
O daha kimle atisdigini bilmiyo iyi demishsin
Kavga falan olunca neyse de cocugu bacagindan baglayalim mi ne yapalim yani
Ben vazgeciyorum katilmaktan: (
Saka yapiyosun dimi?

Saka yapiyosun dimi?
alt kattan yukarı ses gelmiyor canım çok bağırmadıkları müddetçe ama üst kattan çok geliyor sandalye çeksen yerimden zıplıyorum akşam ama rahatsız değilim yani herkes evinde rahat etmeli bizim ki evin içinde paldır küldür araba sürüyor haliyle gidiyor kadın haklı olabilir ama yapacağım bşy yok oyuncakları kaldırsam canı sıkılır yazık kışın hep evdeyiz zaten inşallah anlayış gösterirler biraz okuluna başladığında rahat ederiz inşallah

Yapacak bişey yok, anlatabildiğim kadar anlatıyorum :))
Millet ne yedirip ne iciriyo cocuguna da oyle uslu oluyo acaba
biri 2 yasında digeri 7 aylık, biraz büyüyünce onların ki de ses yapar ben kendi sesimizden başka ses duymuyorum.

Saka yapiyosun dimi?
Aynen kendi iki çocuğu var güpur guour yıkıyor ortalığı bir gün şikayete gitmedim kapısına laf olsun diye söyledi zaten ses yukarıya değil aşağıya daha çok gider benim bildiğim alt komşu hiç duymuyorum diyor

Üstteki sanırım bardakla bsii dinliyor

Hassas demek ki :)

Bende iyiyim, kontrole gidip geliyorum. Bulantı falan yaşamıyorum şükür. Oluşan yumurtlar biraz sıkıntı, onun için takipteyim..
Bende o olusan minik minik yumoslar zamanla kayboldu sukur, normalide o zaten. Kaybolur hepsi gebelik ilerledikce.. biraz agri yapiyo bi kac ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…