- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.783
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mayasiz bile yapan var.. olsun kuruyla yap madem. Firinda mi yapacaksin?Buldum konuyu baktım şimdi sağol kuru maya yi aktif etmek lazım o zaman şimdi evde kuru maya var benim ://
Bekliyoz:)Yapayım da atarım akşama :/)
Evet fırında :)Mayasiz bile yapan var.. olsun kuruyla yap madem. Firinda mi yapacaksin?
Dun bende yapmistim misafirlerime:)
Tavada altini firinda uatunu pisiriyolar bazilar guzel oluyomus o daEvet fırında :)
Sağolasın canım benim, inşallahSenin dogum gunun mu:)))) iyiki dogdun kiz:))) nice yillara sevdiklerinle insallah:))
Gözünü mü korkuttum bacımGuzel yapiyorum ama sunum sifir sifir sifir: ( makyackolik bacida yapmis .. : (
estafurullah bitanemSenin sunum benden iyi
O süslü şef, biz onunla aşk atamayız
Doğum günün kutlu olsun biricik hemşehrim yeni yaşın huzur, mululuk getirsin inşallahSağolasın canım benim, hiçbir fikrim yok
Çamaşırlarla uğraşıyorum
İnşallah ballım, sağolasınDoğum günün kutlu olsun biricik hemşehrim yeni yaşın huzur, mululuk getirsin inşallah
İnşallah ballım, sağolasın
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor yine ben yine aç ben :))))Merhabalar kizlar tarifler patır patır gelmiş hepsini ziyaret edecegim ben mezeler yapamadım ama narlı puding yaptım
Eki Görüntüle 2213488
HarikaMerhabalar kizlar tarifler patır patır gelmiş hepsini ziyaret edecegim ben mezeler yapamadım ama narlı puding yaptım
Eki Görüntüle 2213488
Nice yaşlara canim sevdiklerinleİnşallah ballım, sağolasın
Teşekkür ederim canımHarika
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık çok güzel görünüyor yine ben yine aç ben :))))
Doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu yıllar
Yasmin dogum gunun kutlu olsun nice guzel yaslara insallah
Nice yaşlara canim sevdiklerinle