- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Baktı valla saolasın kuzumHayırlı olsun ballım, emmim haftasonları bakmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktı valla saolasın kuzumHayırlı olsun ballım, emmim haftasonları bakmıyor
Ne bileyim zor geldi gözüme bı anAltı üstü rulo pasta yapıp, ganajla özensiz şekilde süsleyeceksin
Sonuçta dal-budaklı bir kütük yapacaksın
Ben demeden benim adıma demiş can Can tanem aynısınıZor geliyormuş canım
Nasilsin canim?Günaydın
Önemli olan tarifin canım, farkedilmemiştir bileKizlar ben daha 2 gun once farkettim ki 6 tane tabagin icerisinde 1 tanesinin kenari kopmustu gitmis onla sunum yapmisim
Günaydın :)Günaydın hanımlar
Çok şükür iyiyim, sen nasılsın canımNasilsin canim?
Artik farkedilmistirÖnemli olan tarifin canım, farkedilmemiştir bile
Valla ben iyim de artik kkonu komsuya uzuluyorumben komsularimin yerinde olsam tasinmistim bu binadansabahdan beri benim oglanlar ciyak ciyak inletiyolar binayiÇok şükür iyiyim, sen nasılsın canım
Allah yardımcınız olsun. Benim 1 tane var ve alt komşu ayak sesinden rahatsız oluyormuşArtik farkedilmistir
Valla ben iyim de artik kkonu komsuya uzuluyorumben komsularimin yerinde olsam tasinmistim bu binadansabahdan beri benim oglanlar ciyak ciyak inletiyolar binayi
Allahtan bizim burda oyle bi sey yok sagolsunlar simdiye kadar hic şikayet gelmedibi de tam ses muzik acip oynuyoruz bazenAllah yardımcınız olsun. Benim 1 tane var ve alt komşu ayak sesinden rahatsız oluyormuş
Benim alt komşunun da ikitane var ama onunkiler ses yapmıyor demek kiAllahtan bizim burda oyle bi sey yok sagolsunlar simdiye kadar hic şikayet gelmedibi de tam ses muzik acip oynuyoruz bazen
Bende tam ses müziği çok severim özellikle süpürge yaparken yada çamaşır katlarken alt komşu değil de üst komşu şikayet ettiAllahtan bizim burda oyle bi sey yok sagolsunlar simdiye kadar hic şikayet gelmedibi de tam ses muzik acip oynuyoruz bazen
O sıkıntı bizde de var çocuk durmuyor ki hiç bşyler atıyor düşürüyor oyuncaklarını filan ses gidiyor haliyle alt kata, hiç tanışmamıştık parkta denk gelince çok sesimizin çıktığını söylemişti tabi üzülüyorum ama ne kadar kısıtlayabilirim ki dur demekten anlamıyorlar ki Allahtan gündüz çalışıyorlar bi akşam evdeler yoksa kesin kapıya gelir yani bu sese müstakil ev gibisi varmı valla rahatsın kendi evimizde diken üstündeyiz akşamlarıAllah yardımcınız olsun. Benim 1 tane var ve alt komşu ayak sesinden rahatsız oluyormuş