Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadarda çalışkan bir kızCanım nevosum dünya mutfağı için çok güzel bir tarif buldum,ins sende uygun bulursun meze benim için bitti artık ,yaptım çıktım
Yok ben değilim yaw canom ben ne anlarım dünya mutfagindan yoreselden daha kolay amaSen verdin dimi bu aklı yurdagüüll
Sende bir sürü çocuk var nanem normaldir bana bakarsanNe kadarda çalışkan bir kız
Ben daha 5 dk lık mezeyi yapmadım
Neyse tamam Hiç bu kategoride yarışmamıştımYok ben değilim yaw canom ben ne anlarım dünya mutfagindan yoreselden daha kolay ama
Yok ya kv ile kb var onların gitmesini bekliyorumSende bir sürü çocuk var nanem normaldir bana bakarsan
Zanoooo'mZenna’m Jenna16
Bence deYöreselin suyu mu çıktı
Allah bir an önce evlerine kavuştursunYok ya kv ile kb var onların gitmesini bekliyorum
Haftasonu gidecekler tatil sezonunu açtılar İzmir ve Antalya var bu sene onların listesinde bir kaç günde Adana da kalacaklarAllah bir an önce evlerine kavuştursun
Az kalmış, ha gayretHaftasonu gidecekler tatil sezonunu açtılar İzmir ve Antalya var bu sene onların listesinde bir kaç günde Adana da kalacaklar
Fazla beklentiye girmeyelim
Ya tabii tabii Zano'mFazla beklentiye girmeyelim
Senden miFazla beklentiye girmeyelim
Evet bu ara performans düşüklüğü yaşıyorumSenden mi
Kaju ye iyi gelirEvet bu ara performans düşüklüğü yaşıyorum
Yav he heEvet bu ara performans düşüklüğü yaşıyorum
Kaju ye iyi gelir