- 21 Kasım 2017
- 27.516
- 120.212
Burada böyleyse orayı düşünemiyorum. Uzun sürdü bir de gevur. Bekliyorum bekliyorum bitmiyor eşyaların çıtırtısı. Hep de evde olduğum günleri bulur.Malatya Kale 5.9 muş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada böyleyse orayı düşünemiyorum. Uzun sürdü bir de gevur. Bekliyorum bekliyorum bitmiyor eşyaların çıtırtısı. Hep de evde olduğum günleri bulur.Malatya Kale 5.9 muş
Çok fena deprem oldu yine
Çok geçmiş olsunEvet çok sallandı.
AminÇok geçmiş olsun
Allah beterinden korusun
Okullar tatil oldu buradaBurada böyleyse orayı düşünemiyorum. Uzun sürdü bir de gevur. Bekliyorum bekliyorum bitmiyor eşyaların çıtırtısı. Hep de evde olduğum günleri bulur.
Sağ ol aşkomÇok geçmiş olsun
Ağır hasarlı bir bina yıkılmış herhalde orada.Okullar tatil oldu burada
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom
Arkadaşım orta hasarlı ev tutmuştu. Duvarlar tekrar çatladı dedi.Ağır hasarlı bir bina yıkılmış herhalde orada.
Malatya Kale 5.9 muş
Çok geçmiş olsun. İnsan o gün evde kalmaktan çok korkuyor tekrarlanacak korkusuyla. Allah korusun hepimizi.Burada böyleyse orayı düşünemiyorum. Uzun sürdü bir de gevur. Bekliyorum bekliyorum bitmiyor eşyaların çıtırtısı. Hep de evde olduğum günleri bulur.
Sağ ol canım benimÇok geçmiş olsun. İnsan o gün evde kalmaktan çok korkuyor tekrarlanacak korkusuyla. Allah korusun hepimizi.
Amin canım benimNevreste nevroş ve Malatya’da oturan tüm arkadaşlar geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Onu unutmak zor olacak6 şubatı unutmuyorum acısını,sesini,ürkütücü anı unutamıyorum işte..
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunEvet çok sallandı.
Amin canımÇok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Çok geçmiş olsun abla ,bu sıra yine biyerlerde deprem haberleri başladıArkadaşım orta hasarlı ev tutmuştu. Duvarlar tekrar çatladı dedi.
Çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusunEvet çok sallandı.