- 24 Eylül 2018
- 98.115
- 294.296
- 698
Bu ürüne şahane fiyat vermişlerBu takı kutusuydu 60 liraya denk geldi ya bir sıfırı eksikti yada öyle denk geldi,bunun fiatı hep 700'e yakın filandı.
Eki Görüntüle 3532284
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ürüne şahane fiyat vermişlerBu takı kutusuydu 60 liraya denk geldi ya bir sıfırı eksikti yada öyle denk geldi,bunun fiatı hep 700'e yakın filandı.
Eki Görüntüle 3532284
Bununla 5 oldu herhalde,aylık 5 alışveriş hakkın oluyor.İlk defa değil senin demek,ben ilk sandım
Yok yok gelmez adamlar ciddi çalışıyor dünyaya açılıyorlar .Hıyar gelmesin de
Vazgrçme bence beğendiğin varsa al yani.Beğendiklerim vardı fiyatları da uygun öyle duyunca vazgeçtim
Evet denk geldi yani bu fiata almak mümkün değildi.Bu ürüne şahane fiyat vermişler
Yani,düğmesi 60 tl eder zaten.Evet denk geldi yani bu fiata almak mümkün değildi.
Sen bayağı Temu'cu olmuşsunBununla 5 oldu herhalde,aylık 5 alışveriş hakkın oluyor.
Yok yok gelmez adamlar ciddi çalışıyor dünyaya açılıyorlar .
Vazgrçme bence beğendiğin varsa al yani.
Hırka güzelmiş sadece bazı giyimlerde fiatlar yüksek oluyor bide üstüne vergisinide katınca ona göre almak lazım .Bu hırka güzel geldi bana da ,ama fiyat nedir bakmadım bile ,indirmedim uygulamayı da
Kesinlikle çok işime yaradı kutuda.Yani,düğmesi 60 tl eder zaten.
Vallaha oldum tamam artık yeter diyorum kendimi orada buluyorum.Sen bayağı Temu'cu olmuşsun
Bulunsun diye SS aldım ,geçtim, rengi çok güzel,bu tonları seviyorumHırka güzelmiş sadece bazı giyimlerde fiatlar yüksek oluyor bide üstüne vergisinide katınca ona göre almak lazım .
Madem uygun al gitsin,yeri bulunur nasılsaKesinlikle çok işime yaradı kutuda.
Vallaha oldum tamam artık yeter diyorum kendimi orada buluyorum.
Hırkaya baktım şimdi 548 liraymış.Bu hırka güzel geldi bana da ,ama fiyat nedir bakmadım bile ,indirmedim uygulamayı da
Vergilerle 1.000 tl ,Hırkaya baktım şimdi 548 liraymış.
İşime yarayan şeyleri almaya çalışyıorum enteresan mutfak aletleride var.Madem uygun al gitsin,yeri bulunur nasılsa
Buraya göre pahalı zaten.Vergilerle 1.000 tl ,
Hahahahahaaaa boşver salla gitsinO kadar begenmemistim zaten
Buraya göre pahalı zaten.Vergilerle 1.000 tl ,
Hahahahahaaaa boşver salla gitsinO kadar begenmemistim zaten
Fiyati da uygunİşime yarayan şeyleri almaya çalışyıorum enteresan mutfak aletleride var.
Poğaca yapmak için hazırlamışlar şekil verme derdide yok.
Pahali gelince hemen yan çizdimBuraya göre pahalı zaten.
Hahahahahaaaa boşver salla gitsin
Evet uygun oldu.Fiyati da uygun