- 24 Eylül 2018
- 98.115
- 294.296
- 698
Vaaay çok havaliiÇekirdeğimide alacam seyrercwem misali
Neler var varya bide şu vergisi düşük olsa keşke .
Elbise aldım yazın düğün var belki onu giyerim diye.
Eki Görüntüle 3532277
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaaay çok havaliiÇekirdeğimide alacam seyrercwem misali
Neler var varya bide şu vergisi düşük olsa keşke .
Elbise aldım yazın düğün var belki onu giyerim diye.
Eki Görüntüle 3532277
Bende dün duydum, şimdiye kadar hiç istemedim. Öyle dediler ama ne kadar doğru bilmiyorumAa ,hiç duymadım ben ,burdan bir kaç kişi geç geliyor ama çok güzel demişti
Doğrudur, illa iyi giden şeyler bozulur zatenBende dün duydum, şimdiye kadar hiç istemedim. Öyle dediler ama ne kadar doğru bilmiyorum
Doğrudur, illa iyi giden şeyler bozulur zaten
Ciddenmi yaa hiç duymadımŞey diyorlar sayfası çalınmış kaç kişi dolandırılmış falan
Bazı ürünleri güzel,takı kutusu aldım nedense 60 liraydı oysaki 700 lira civarı fiatı vardı hemen kaptım 1 taneAa ,hiç duymadım ben ,burdan bir kaç kişi geç geliyor ama çok güzel demişti
Gene senin iyi bende daha vahim habire düzenleme yap dur.Benimde emojilerle başım dertte
Sorunsuz gelir inşallah sanaCiddenmi yaa hiç duymadım
Bazı ürünleri güzel,takı kutusu aldım nedense 60 liraydı oysaki 700 lira civarı fiatı vardı hemen kaptım 1 tane
Gene senin iyi bende daha vahim habire düzenleme yap dur.
Tek sıkıntı kumaşı polyester oluşu zati 1 gece giyecem düğünde.Vaaay çok havalii
Ahahahahah extra yollamışlar, daha ne
Gelenler hep sorunsuzdu zaten,eşimde hep tamirat malzemeleri alıyor.Sorunsuz gelir inşallah sana
İyi bariGelenler hep sorunsuzdu zaten,eşimde hep tamirat malzemeleri alıyor.
Bende daha yenı duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum.Ciddenmi yaa hiç duymadım
Bazı ürünleri güzel,takı kutusu aldım nedense 60 liraydı oysaki 700 lira civarı fiatı vardı hemen kaptım 1 tane
Gene senin iyi bende daha vahim habire düzenleme yap dur.
Sıkıntı olmadı çok şükür.İyi bari
Herşey olabilir yani.Bende daha yenı duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum.
İlk defa değil senin demek,ben ilk sandımÇamaşaır çorap için düzenleyicilerde var 3'lü halinde eksik geldi iade edelim dedik yollamayın diye mesajı geldi para iadesi yaptılar.
Hıyar gelmesin deSıkıntı olmadı çok şükür.
Herşey olabilir yani.
Beğendiklerim vardı fiyatları da uygun öyle duyunca vazgeçtimSıkıntı olmadı çok şükür.
Herşey olabilir yani.