Burada böyleyse orayı düşünemiyorum. Uzun sürdü bir de gevur. Bekliyorum bekliyorum bitmiyor eşyaların çıtırtısı. Hep de evde olduğum günleri bulur.
Çok geçmiş olsun hanımlar
Margim sen neredeydin çok geçmiş olsunBurada böyleyse orayı düşünemiyorum. Uzun sürdü bir de gevur. Bekliyorum bekliyorum bitmiyor eşyaların çıtırtısı. Hep de evde olduğum günleri bulur.
Çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun hanımlar
Evdeydim. Kızım uyuyordu, bir şey yapamadım. Uzandım yanına öyle bekledim.Margim sen neredeydin çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun Canlar, rabbim beterinden korusun inşEvdeydim. Kızım uyuyordu, bir şey yapamadım. Uzandım yanına öyle bekledim.
Amin canım benimÇok geçmiş olsun Canlar, rabbim beterinden korusun inş
Canım nevosum dünya mutfağı için çok güzel bir tarif buldum,ins sende uygun bulursunBugün artık mezeleri bekliyoruz
İnşallah canım benimCanım nevosum dünya mutfağı için çok güzel bir tarif buldum,ins sende uygun bulursunmeze benim için bitti artık ,yaptım çıktım
Bugün artık mezeleri bekliyoruz
Dünya mutfağı mı yapıyoruzCanım nevosum dünya mutfağı için çok güzel bir tarif buldum,ins sende uygun bulursunmeze benim için bitti artık ,yaptım çıktım
EvetDünya mutfağı mı yapıyoruz
Yöreselin suyu mu çıktı
Çok istiyorlarYöreselin suyu mu çıktı
AslaPüüüü o isteyenlere
Pizza lazanya serbest mi
Kimsenin aklına pizza lazanya gelmesin be canom bi zahmetPüüüü o isteyenlere
Pizza lazanya serbest mi
Ee ne yapcez
Sen verdin dimi bu aklı yurdagüüllKimsenin aklına pizza lazanya gelmesin be canom bi zahmet