- 17 Ağustos 2023
- 7.186
- 19.238
Ay hiç hazir değilim şuanama bir gün söz katılıcamm ben bir işe girişince çocuklar bana saç baş yolduruyuyor hatta şuan kızım yanımda uzaniyor hala saçımı yoluyor uyuyasi yokSende katilsana kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hiç hazir değilim şuanama bir gün söz katılıcamm ben bir işe girişince çocuklar bana saç baş yolduruyuyor hatta şuan kızım yanımda uzaniyor hala saçımı yoluyor uyuyasi yokSende katilsana kuzu
26 senelik Sivas geliniyim. 1 tane bat bilen çıkmadıTokat da daha çok yapılıyorBenim de yiyesim geldi, yeşil mercimek aldım ama kalabalıkla daha güzel yeniliyor. Daha önce yapılmıştı yarışmada.Sen mercimekden bahsedince acaba sivas bad ı yapsam mı meze ye diye düşündüm henüz tarifim yok arıyorum da
Şuan katılım iyiyken 2 kategoridir, ters teper mi emin olamadım şimdiDünya Mutfağı iyi olur aslında ama katılım olur mu
Annem kavurarak yapıyor. Ben ıslatıp denedim fazla beğenmedim. Geçen gün yağ salça kavurup az su ekleyip, baharat ve bulguru ekleyip denedim, güzel oldu. Çiğden yoğurarak yapmayı gözüm yemedi, denemedim, biraz da önyargı çiğ kalır gibime geliyor hep.kısırı biz pişirmeden yapıyoruz sizler nasıl yapıyorsunuz yavrular
Dubai çikolatası çıtırında ve tadında olsunŞuan taze çıtır çok var beybi burada
Oooo bayağı kalmış. O kilodur o zaman2 aydır burda kıyamam ben eşime
Hazır dünya mutfağı, sizin oranın yemekleri harika olurdu kuzumAy hiç hazir değilim şuanama bir gün söz katılıcamm ben bir işe girişince çocuklar bana saç baş yolduruyuyor hatta şuan kızım yanımda uzaniyor hala saçımı yoluyor uyuyasi yok
Ilaç atmayacaksan olurInfinite Soul gazoz içer misin
10 kişi yeter canım26 senelik Sivas geliniyim. 1 tane bat bilen çıkmadıTokat da daha çok yapılıyorBenim de yiyesim geldi, yeşil mercimek aldım ama kalabalıkla daha güzel yeniliyor. Daha önce yapılmıştı yarışmada.
Şuan katılım iyiyken 2 kategoridir, ters teper mi emin olamadım şimdi
Annem kavurarak yapıyor. Ben ıslatıp denedim fazla beğenmedim. Geçen gün yağ salça kavurup az su ekleyip, baharat ve bulguru ekleyip denedim, güzel oldu. Çiğden yoğurarak yapmayı gözüm yemedi, denemedim, biraz da önyargı çiğ kalır gibime geliyor hep.
Alışkanlık canım bende kavurarak denemedim hiç ıslatıp yapıyoru içine kimyon da ekliyoruz nar ekşisi zeytinyağı bol yeşillik biber salçası domates salçası missss26 senelik Sivas geliniyim. 1 tane bat bilen çıkmadıTokat da daha çok yapılıyorBenim de yiyesim geldi, yeşil mercimek aldım ama kalabalıkla daha güzel yeniliyor. Daha önce yapılmıştı yarışmada.
Annem kavurarak yapıyor. Ben ıslatıp denedim fazla beğenmedim. Geçen gün yağ salça kavurup az su ekleyip, baharat ve bulguru ekleyip denedim, güzel oldu. Çiğden yoğurarak yapmayı gözüm yemedi, denemedim, biraz da önyargı çiğ kalır gibime geliyor hep.
Her şey olabilir tatlı bile olurDünya mutfağında ana yemek mi yoksa ortaya karışık mı olacak?
Adam ekmek parası için çalışıyor sizin için, sen yemiyorsunValla devam edeceğim bir haftaya gidecek tekrardan devamke
Bana inan güvenIlaç atmayacaksan olur
Heyacandan elime yüzüme bulaştırırım sondaacaba ne diye düşünmeye başladı bile beynimHazır dünya mutfağı, sizin oranın yemekleri harika olurdu kuzum
Nevos şimdi 100 yemek bulup onları ayıklayacağım , hep başıma iş çıkarıyorsun Sayın yönetici10 kişi yeter canım
Bence katılım olur.
NeyyyyHer şey olabilir tatlı bile olur
Nasıl yapılmaz ki bad taze yaprakla daha güzel ama salamura da olur yap ye26 senelik Sivas geliniyim. 1 tane bat bilen çıkmadıTokat da daha çok yapılıyorBenim de yiyesim geldi, yeşil mercimek aldım ama kalabalıkla daha güzel yeniliyor. Daha önce yapılmıştı yarışmada.
KaşınıyorsunNevos şimdi 100 yemek bulup onları ayıklayacağım , hep başıma iş çıkarıyorsun Sayın yönetici
Geçen günkü pilavHeyacandan elime yüzüme bulaştırırım sondaacaba ne diye düşünmeye başladı bile beynim
Babama bile güvenmiyorum aşkoBana inan güven
Aldım başıma belayiKaşınıyorsun