Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol NanemGeçmiş olsun canım
Sağol NevrestecimGeçmiş olsun canım
Biz kavurup demleme usulü yapıyoruzkısırı biz pişirmeden yapıyoruz sizler nasıl yapıyorsunuz yavrular
O kocayı evden kov yavDiyetle 15 kilo verdim kocam geldi 7 kilosu alındı tekrardan başlayacağım
Ödem olabilir canım merak etmeDiyetle 15 kilo verdim kocam geldi 7 kilosu alındı tekrardan başlayacağım
valla nefis yapıyor. fener balığıyla yapmıştı. içinde karides, kum midyesi, ahtapot ne ararsan vardı. çok lezzetli oluyor. ama şu an maliyetini bilemem belki git işine diyebilirTamam bize paella yapsın
Zaten erkek canım alamıyoruzvalla nefis yapıyor. fener balığıyla yapmıştı. içinde karides, kum midyesi, ahtapot ne ararsan vardı. çok lezzetli oluyor. ama şu an maliyetini bilemem belki git işine diyebilir
yemeğini yapar giderZaten erkek canım alamıyoruz
Bizde hiç deniz ürünleri yemedik.valla nefis yapıyor. fener balığıyla yapmıştı. içinde karides, kum midyesi, ahtapot ne ararsan vardı. çok lezzetli oluyor. ama şu an maliyetini bilemem belki git işine diyebilir
Yurtdışında çalışıyor izne geldi yemezsem üzülüyor adetim de geçikti susunO kocayı evden kov yav
İnşallah öyledirÖdem olabilir canım merak etme
Tekrar başla en az yarısı 3-5 güne gider
Diyet yaparken eşim gelince bende hep öyle artıya çıkıyordumOndan biliyorumİnşallah öyledir
Geçmiş olsunBiz griple uğraşıyoruz canım oğlum grip oldu bizede geçirdi
Oyy geçmiş olsun kuzum benimBiz griple uğraşıyoruz canım oğlum grip oldu bizede geçirdi
pahalı ürünler zaten. hele şimdi alınacak gibi değil. hele fener balığı falan... karidesli makarna severim. kalamar kızartması da çok güzel oluyor.Bizde hiç deniz ürünleri yemedik.
Şimdiye kadar.
saydıkların çok farklı ve değişik türler.
Ne şans nevoşumSimit bulgur ile pilavlığın ortasıBiz kısırı onunla yaparız
Valla devam edeceğim bir haftaya gidecek tekrardan devamkeDiyet yaparken eşim gelince bende hep öyle artıya çıkıyordumOndan biliyorum
Bulguru her türünü çok severim beybiEki Görüntüle 3489431
ASSOSyal pilav bizde bu bulgurla yapılıyor biraz küçüğü ile de köfte kısır vb yaparız