- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.895
- 1.423
- 60
Hep mi bana denk gelir yahu bugün ne olacak umarım olmazSitede büyük güncelleme oldu diye normal bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep mi bana denk gelir yahu bugün ne olacak umarım olmazSitede büyük güncelleme oldu diye normal bence
Kutunda ne hissediyorsun ? Ne çıkarsa bahtına artıkHep mi bana denk gelir yahu bugün ne olacak umarım olmaz
Bendede 3 gidiyor demin gene oldu diyet bölümünde.Benim net iyi çekmediği zaman çift yolluyor sadece.
Şaşmıyor 3 filan gidiyorKutunda ne hissediyorsun ? Ne çıkarsa bahtına artık
Bendede 3 gidiyor demin gene oldu diyet bölümünde.Benim net iyi çekmediği zaman çift yolluyor sadece.
Şaşmıyor 3 filan gidiyorKutunda ne hissediyorsun ? Ne çıkarsa bahtına artık
Bebeğin dna sı değişirmi konusu vardiya, kesin görmüşsündür bir de karpuzun durumu çok komikti.Onlar hangileri?
Tükkanın burası mı? günaydınnnnTükkanı açayım toz olmuş gene her yer günaydınlar
Sana ahretlik kıyağı yapiyor herhalde site, 3 giden sadece sen varsınBendede 3 gidiyor demin gene oldu diyet bölümünde.
Şaşmıyor 3 filan gidiyor
Günaydın baktım kimse gelmemiş el atayım dedimBebeğin dna sı değişirmi konusu vardiya, kesin görmüşsündür bir de karpuzun durumu çok komikti.
Tükkanın burası mı? günaydınnnn
Günaydın baktım kimse gelmemiş el atayım dedimBebeğin dna sı değişirmi konusu vardiya, kesin görmüşsündür bir de karpuzun durumu çok komikti.
Tükkanın burası mı? günaydınnnn
Bana özel odaSana ahretlik kıyağı yapiyor herhalde site, 3 giden sadece sen varsın
Gercekten sinir bozucu ,haklısınBendede 3 gidiyor demin gene oldu diyet bölümünde.
Şaşmıyor 3 filan gidiyor
Havan yeterBana özel oda
Günaydınnnn ,Günaydın
Hayırlı sonuçlar alirsin inşallahGünaydınnnn ,
Saat 9 da hpv testim var nasıl gerginim anlatamam. Halbuki önceden smear de alındı... niye böyle olduysam bu sefer.
Sınav stresi oraya kadar vurdu sanırım
Bu aralar oluyor hepGercekten sinir bozucu ,haklısın
Havam batsınHavan yeter
Günaydın geçmiş olsun sonuçların güzel çıksınGünaydınnnn ,
Saat 9 da hpv testim var nasıl gerginim anlatamam. Halbuki önceden smear de alındı... niye böyle olduysam bu sefer.
Sınav stresi oraya kadar vurdu sanırım
Haha iyi yaptık kaç gündür kimse yok, insan da kendi kendine yazılınca sıkılıyor bir yerdeGünaydın baktım kimse gelmemiş el atayım dedim
Hayırlı sonuçlar alirsin inşallah
Teşekkür ederim kızlar, aminnnnGünaydın geçmiş olsun sonuçların güzel çıksın
Sessiz zaten buralardaHaha iyi yaptık kaç gündür kimse yok, insan da kendi kendine yazılınca sıkılıyor bir yerde
Haber ver olurmu sonuçlar çıkıncaTeşekkür ederim kızlar, aminnnn