- 24 Eylül 2018
- 98.600
- 295.113
- 698
Bir kaç gün daha kötü haldeydi,simdi eh ,idare eder durumdaKesinlikle öyle bunada şükür artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kaç gün daha kötü haldeydi,simdi eh ,idare eder durumdaKesinlikle öyle bunada şükür artık.
Kızın dersleri için de gerekli aslında, artık lux değil gereklilik benceİnat ediyor demek ki.
Sinir olmamak elde değil yaniBir kaç gün daha kötü haldeydi,simdi eh ,idare eder durumda
Sinir olmamak elde değil yaniBir kaç gün daha kötü haldeydi,simdi eh ,idare eder durumda
Derin nefesSinir olmamak elde değil yani
Seninde 2 tane geldi mesajın.Kızın dersleri için de gerekli aslında, artık lux değil gereklilik bence
Seninde 2 tane geldi mesajın.Kızın dersleri için de gerekli aslında, artık lux değil gereklilik bence
Alıyorum daDerin nefes
Aa ,hiç fark etmedimSeninde 2 tane geldi mesajın.
Okul var birde telefondn da nereye kadar yani
Alıyorum da
evet 2 tne geldiAa ,hiç fark etmedim
evet 2 tne geldiAa ,hiç fark etmedim
Zenna’mC A N O Zano'm
Net iyi çekmiyor demek ki benim deevet 2 tne geldi
Kv demin hastane işleri onlarla ilgileniyorumYine misafirin mi var ? Nane Limon Kabugu
Geçmiş olsunGünaydınnnn ,
Saat 9 da hpv testim var nasıl gerginim anlatamam. Halbuki önceden smear de alındı... niye böyle olduysam bu sefer.
Sınav stresi oraya kadar vurdu sanırım
Nolcak böyleNet iyi çekmiyor demek ki benim de
Geçmiş olsun önemli bir şeyi yoktur umarım.Kv demin hastane işleri onlarla ilgileniyorum
O sebeple yoğunum canım