- 1 Aralık 2021
- 11.935
- 39.903
- 34
Simit bulgur ile pilavlığın ortasıBiz kısırı onunla yaparız
Ay muteşem olur bence ya farkli yemekler tatlilarDünya Mutfağı iyi olur aslında ama katılım olur mu
Orta bulgur bundan küçük oluyor, yani bizim orta bulgurumuzEki Görüntüle 3489431
ASSOSyal pilav bizde bu bulgurla yapılıyor biraz küçüğü ile de köfte kısır vb yaparız
Geçmiş olsun canımBiz griple uğraşıyoruz canım oğlum grip oldubizede geçirdi
Evet küçükOrta bulgur bundan küçük oluyor, yani bizim orta bulgurumuz
Sarı olanlar fabrika bulguru diğeri ev bulguruBize dedilerki verirken özelliği daha sarıymış.
(Normal bulgura göre )
Geçmiş olsun canımBiz griple uğraşıyoruz canım oğlum grip oldubizede geçirdi
abim katılırDünya Mutfağı iyi olur aslında ama katılım olur mu
bence harika olurDünya Mutfağı iyi olur aslında ama katılım olur mu
Evet anladım.Sarı olanlar fabrika bulguru diğeri ev bulguru
Kimin, Habibtenin mi instagramdaki kadının mı?
Tamam bize paella yapsınabim katılırmisler gibi paella yapar suşi, çeşit çeşit kore yemekleri, çin yemekleri, fransız ve italyan yemekleri... ben yerime vekil olarak onu göndereyim
orta bulgur da neSiz var ne konuşmak, ben anlamamak
Oooo senden iddialı tarif gelir o zamanbence harika olur
Evet genelde simit dediğinize yapıyorsunuz. Ama benim arkadaşlarım hep orta bulgurla yapardı.Evet anladım.
İnce bulgur denilen de zaten köftelik simit onla köfte ve kısır yapıyorum bende.
Tamam yapalım. Kasım ayı Dünya Mutfağı yapıyoruz. Araştırmalar başlasınbence harika olur
Bende pişirmiyorum.kısırı biz pişirmeden yapıyoruz sizler nasıl yapıyorsunuz yavrular
gelir gelir oyle bir sey olsa kesin katılırım. harika bir gurcistan tarifim varOooo senden iddialı tarif gelir o zaman
doğru bizde simitle oluyor.Evet genelde simit dediğinize yapıyorsunuz. Ama benim arkadaşlarım hep orta bulgurla yapardı.