Malesef be kuzuAy düşününce çok lezzetlidirde bilen azdır büyük ihtimalle
Evet 87başlangıç kilonu hatırlıyor musun? kilolu hamile kalanlar genelde çok kilo almıyor. başlarda 80 li rakamlarda mıydın?
Hee galiba mercimekli pilavdi yaa kafam karıştıO yeşil renkli mercimekle yapılan mercimekli pilav .
Onu biliyorum zaten.
(Birde kırmızı renkli mercimekle yapılan başka çeşitler var.
Kırmızı mercimeğe burda malhıta derler .
Antepte. )
Evet inşallahşimdi gördüm mesajını. güzel o zaman 11 kilo falan. 1 ayda da 1-1,5 kilo ile kapatırsın. sağlıkla doğsun
Yeşil mercimek ile bulgur pilavı ama aş diyorlar bizdede öyleHee galiba mercimekli pilavdi yaa kafam karıştımalhitada hiç yabancı gelmedi
Biz ona mercimekli pilav diyoruz .Hee galiba mercimekli pilavdi yaa kafam karıştımalhitada hiç yabancı gelmedi
Evet margide öyle dedi kuzu,banada cazip geldi çünkü sevmek ihtimalim yuksekYeşil mercimek ile bulgur pilavı ama aş diyorlar bizdede öyle
Yeşil mercimekli yemekleri bende seviyorumEvet margide öyle dedi kuzu,banada cazip geldi çünkü sevmek ihtimalim yuksek
Evet tamda oymuş SedoşBiz ona mercimekli pilav diyoruz .
Bilinen bi yemek .
bazen herkez kendine göre de nasılsa öylede bilebiliyor. ☺
BendeeeeeYeşil mercimekli yemekleri bende seviyorum
Ben değişik bulgur derkenEvet margide öyle dedi kuzu,banada cazip geldi çünkü sevmek ihtimalim yuksek
Sende katılacaksan yapalımevet tabi onlar da olur. balık köftesi de olur
Ben o kadar bilmem beybi bilgim kısıtlıBen değişik bulgur derken
Hani bi sıcak su koyup hemen pişiyor ya ondan bahsettim. Aklıma o geldi
bide o çeşit vardı..
Bi tel şehriye ile karışık olanı var bide sadece tek bulgurlusu var.
Yok ya orta bulgurla yapılıyor pilavlar sizde de bizde deBen değişik bulgur derken
Hani bi sıcak su koyup hemen pişiyor ya ondan bahsettim. Aklıma o geldi
bide o çeşit vardı..
Dünya Mutfağı iyi olur aslında ama katılım olur muTavıh veya Dünya mıftağı
Rica ederim.Ben o kadar bilmem beybi bilgim kısıtlı