- 28 Haziran 2011
- 59.224
- 149.461
Meze gibi kolay olsun nevosNe olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meze gibi kolay olsun nevosNe olsun
hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla doğsun inşallah
Sağol inşallah.hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla doğsun inşallah
Bende mercimek aşı yapayım diye düşündüm ama onda kullanılan farklı bir bulgur varmış Sedoş o her yerde yoktur herhalde dimiEvet en son yöresel diyordunuz.
hamilelikte kaç kilo aldın?Sağol inşallah.
En son ki ölçüm de 98 çıktıhamilelikte kaç kilo aldın?
Olmayabilir .Bende mercimek aşı yapayım diye düşündüm ama onda kullanılan farklı bir bulgur varmış Sedoş o her yerde yoktur herhalde dimi
Tavıh veya Dünya mıftağıNe olsun
İlk 87 idim gebelik testleri martta pozitif çıktığında.hamilelikte kaç kilo aldın?
Ben bilmem.ama sen bilirsin Sedoş çünkü antep yemegiymisOlmayabilir .
eşim değişik bir bulgur çeşidi almıştı daha önce .
Şu akın bulgurdan . Omu acaba
başlangıç kilonu hatırlıyor musun? kilolu hamile kalanlar genelde çok kilo almıyor. başlarda 80 li rakamlarda mıydın?En son ki ölçüm de 98 çıktı
Burada Margaret paylaşmusti yemeğiOlmayabilir .
eşim değişik bir bulgur çeşidi almıştı daha önce .
Şu akın bulgurdan . Omu acaba
87ymisbaşlangıç kilonu hatırlıyor musun? kilolu hamile kalanlar genelde çok kilo almıyor. başlarda 80 li rakamlarda mıydın?
Sen mercimekden bahsedince acaba sivas bad ı yapsam mı meze ye diye düşündüm henüz tarifim yok arıyorum daBende mercimek aşı yapayım diye düşündüm ama onda kullanılan farklı bir bulgur varmış Sedoş o her yerde yoktur herhalde dimi
şimdi gördüm mesajını. güzel o zaman 11 kilo falan. 1 ayda da 1-1,5 kilo ile kapatırsın. sağlıkla doğsunİlk 87 idim gebelik testleri martta pozitif çıktığında.
Yap gitsin kuzu, aslında o kadar çok meze varmis ki bende yapınca farkettimSen mercimekden bahsedince acaba sivas bat yapsam mı meze ye diye düşündüm henüz tarifim yok arıyorum da
Ay düşününce çok lezzetlidir de bilen azdır büyük ihtimalleYap gitsin kuzu, aslında o kadar çok meze varmis ki bende yapınca farkettim
O yeşil renkli mercimekle yapılan mercimekli pilav .Burada Margaret paylaşmusti yemeği