Ben de bayağı açıldı sandımOh be oy farkı açıldı şükür
Ya valla en azından 2 olsun yaEskiden ikiymis
Aynen bana kalsa en fazla iki olmalıYa valla en azından 2 olsun yaNevreste tamam gönül ister ki hepsine oy verelim ama böyle de birinciyi tayin edemiyoruz bi türlü
Bence Nevoş da bize kıyamıyor diye 4 oy yapıyor
1 oy olsa yüz kere bildirim diye de yalvarmayız Kazen abiye deAynen bana kalsa en fazla iki olmalı
Ama işte herkes çok oy olsun istiyor1 oy olsa yüz kere bildirim diye de yalvarmayız Kazen abiye de
2 de iyidir bence senin dediğini yapalım
Evet mesela ben bir tane daha oy vermeyi istediğim tarif vardıAma işte herkes çok oy olsun istiyor
Üç az değil ki nazomBen de bayağı açıldı sandım
Bencede kiyamiyorYa valla en azından 2 olsun yaNevreste tamam gönül ister ki hepsine oy verelim ama böyle de birinciyi tayin edemiyoruz bi türlü
Bence Nevoş da bize kıyamıyor diye 4 oy yapıyor
Senin bir tane daha varmış nanem, benim çok tane daha vardiEvet mesela ben bir tane daha oy vermeyi istediğim tarif vardı
3 değil 2 oy farkı var.Üç az değil ki nazom
Az önce 3 tü ama3 değil 2 oy farkı var.
Ama işte herkes çok oy olsun istiyor
Evet mesela ben bir tane daha oy vermeyi istediğim tarif vardı
4 oy daha olsa hiç zorlanmadan verirdim.Senin bir tane daha varmış nanem, benim çok tane daha vardi
2.bildirim olunca bayağı değişti sonuçAz önce 3 tü ama
O kadar kıyamıyorum ki4 oy daha olsa hiç zorlanmadan verirdim.Yok mu arttıran
Şahtı şahbaz oldu nazom2.bildirim olunca bayağı değişti sonuç
Yani biz de isteriz hepsine verelim, çok oy istiyoruz ama böyle de oylamalar sıkıcı geçiyor diye yine biz söyleniyoruz, yüz tane birinci adayı oluyorAma işte herkes çok oy olsun istiyor
Birinci belli ikinci kim diyecem de ikincide benimYani biz de isteriz hepsine verelim, çok oy istiyoruz ama böyle de oylamalar sıkıcı geçiyor diye yine biz söyleniyoruz, yüz tane birinci adayı oluyor
Yok yeeaaaa, nasıl yapalım o kadar kişiye.
Birinci de sensin ikinci deBirinci belli ikinci kim diyecem de ikincide benim