Bir dahaki yarışmada 1 oy hakkı olsun
Bunu ben hep söylüyorum
4 oy olunca oy veren de üşeniyor mu neEskiden böyle olmazdı sanki nevosum ama bu aralar oluyo sanki
Bende sana oy vermişimKazen Emmim de oy vermiş bana, bari bunun için hava atayımDiğerleri bana d oy vermiş diye gelip havamı bozmayın
Tek tek tek bakıyorum bana oy verenlere, farkettim canımBende sana oy vermişim
Sana da beybilibilibilibom.Yanlış yazmayayım diye kopyaladımHayırlı geceler beybilibilibilibomlar.
Hepsine oy vermek istemek suç mu hee suç mu4 oy olunca oy veren de üşeniyor mu ne3 oydan fazla olmasa daha iyi sanki. Bir yanımda diyor herkes emek veriyor, herkes oy almayı hakediyor motive olur oy aldıkça
Kişiye değil, o an hangi tabağı canım çektiyse oyum onadır Deynep’im.Tek tek tek bakıyorum bana oy verenlere, farkettim canımÇoktandır oyunu alamamıştım sanki
Bundan yıllar yıllar evvel tek oy kullanıyorduk Frida’m, ve böyle oyların gölgeli gitmesi çok çok ender oluyordu.Hepsine oy vermek istemek suç mu hee suç mu
Esasında daha kolayHepsine oy vermek istemek suç mu hee suç mu
Dönüş olacak galiba o günlere yasocanim baksanaBundan yıllar yıllar evvel tek oy kullanıyorduk Frida’m, ve böyle oyların gölgeli gitmesi çok çok ender oluyordu.
Yine nazom ve yine interesting çözümleriEsasında daha kolay. Üyeler gelsin hepimize oy versin. Kazen de herkese hediye göndersin. Oh bee sorunu da çözdük
Ben elticim ne derse kabulüm.Dönüş olacak galiba o günlere yasocanim baksana