- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Canım sıcakta hamilelik daha zor oluyor inan ki:)Bende hamilelikte 26 kilo almıştım anlıyorum seni inanılmaz yiyordum ve çok çirkinleşmiştim 41 numara terlik giydiğimi biliyorum çünki sıcakta daha çok şişiyorsun:)Ama geçici bir durum bunu düşün bebişine odaklan şimdiden hayırlı doğumlar:)
Aynen canım zor tabii gün içinde dinlenememek ama hamilelik hastalık değil geçicek diye düşünmeye çalış:)Bende inanılmaz yiyordum obur mu obur bir oğlum oldu:))Hamileyken bakıyorum 9 aylık hamileler çarşı pazar geziyor ben bitik durumdaydım.Her hamilelik farklı demek kiTesekkür ederim, sicakta hamilelik yasamadigim icin su an ki bana daha zor geliyor sanki. Hani yürüyüs imkanim da kalmiyor. Sabah ya da aksam serininde yürüme imkani oluyor yine sicakta ama sogukta yagmurda hastalanmak düsüncesiyle zaten adim atilmiyor kücük bir cocukla.
Zor ya aynen kilo almaya devam ama bari su psikoljim düzelsin. Kendimden hic memnun degilim, yattigim yerde kalacak potansiyelim var. Kimseye hayrim kalmadi kizimla bile oynamakta zorlaniyorum diye üzülüyorum
hamileliğin ardına sığınmışlık görüyorum hamilelik doğal bir süreçtir yürüyebilir soğukta bile egzersiz yapabilir olumsuz bir durum yoksa hayatınıza hamilelik öncesindeki gibi devam edebilirsiniz nazlı hamile diyorum sizin gibilere
ehliyetimi hamileyken aldım motor 98
ilk tardım 100 trafik 94 tü direksiyon 70yani engel değil buna inanın
Hamile kaldigimda duzenli spor yyapiyordum, hamile oldugumu ogrenince de birakmadim. Carsamba gunu sporu biraktim cumartesi dogum yaptim. Çok faydasini gordum sporun. Hala devam ediyorum teklese de birakmamaya gayret gosteriyorum kendimi daha dinç hissediyorum spor yaptigimda. Kizinizi birakablieceginiz birileri varsa en azindan haftada uc gun bir saat spora yazilin. Hayirli dogumlar
Bir hormon degerlerinize baktirdiniz mi şeker falan var mı sizde. Üzülmeyin bu dönem geçici depresyona falan da girmeyin sağlıkla kucaginiza almak nasip olsun Bebeğinizi.Zaten bu dikkat daginikligindan sikyetim var, zamanim varken bari bunu calisayim diyorum. Benim alti aylik hamileyim ve kusmam yeni bitti, ilk aylar hastanede yattigim da oldu. Cok ama cok agir bir sürecti aylarca ac kaldim. Simdi yemek yeme düzenim geri gelince de inanilmaz bir kilo artisiyla ödem topladim, aylarin acligi vardi vucut kitliktan cikinca yemek depolama derdinde diye düsünüyorum.
Fakat silkelenip kendime gelemiyorum. Su an mesela calisabilirim ama asla kafam almiyor. Dikkatimi toplayamiyorum. Kitap falan da okuyamiyorum. Geceleri zaten uyuyamiyorum. Tüm güne yansiyor bu durum. Ödemden mütevellit bacaklarim uyusuyor, sabah altida uykuya daldigimi bilirim.
Kendime ceki düzen vermem gerek güclü hissetmem gerek ama gaza gelmem gerekiyor galiba. KK da iki firca yersem belki düzelirim dedim ya da daha da depresyona girerim. Sonucu kestiremedim
Durr bi sakin ol daha 3 ayin var. bu sekilde gecmez. Once bir diyete gir saglikli seyler ye. Neredesin bilmiyorum ama buralar okadar soguk degil. Sogukta olsa sikica giyin kizida sar bi guzel. Hasta olmazsiniz.
Ehliyeti kafaya takma. Motora baksan yeterli olur digerleri bildigimiz seyler genelde.
Bir hormon degerlerinize baktirdiniz mi şeker falan var mı sizde. Üzülmeyin bu dönem geçici depresyona falan da girmeyin sağlıkla kucaginiza almak nasip olsun Bebeğinizi.
doktorana anlat seni hamile egzersizlerine filan alsın . kızının yaşı tutuyorsa kreşe verebilirsin, tutmuyorsa egzersiz saatlerinde ona bakacak birini bul . Doktorun daha çok yardımcı olur bence ve gergin olursan canın daha çok yanar o yüzden gerginliği bırakmalısın
sorunsuz hamilelikler geçirdim altı aya kadar anlaşılmazdı hamileliklerim sağlıklı bir süreçti 6 km yol bile yürüdüm doğumdan birgün önce hamilelik öncesi nasılsa hamileliğin son gününe kadar öyle davam etti o yüzden anlayamayabilirim siziZaten bu dikkat daginikligindan sikyetim var, zamanim varken bari bunu calisayim diyorum. Benim alti aylik hamileyim ve kusmam yeni bitti, ilk aylar hastanede yattigim da oldu. Cok ama cok agir bir sürecti aylarca ac kaldim. Simdi yemek yeme düzenim geri gelince de inanilmaz bir kilo artisiyla ödem topladim, aylarin acligi vardi vucut kitliktan cikinca yemek depolama derdinde diye düsünüyorum.
Fakat silkelenip kendime gelemiyorum. Su an mesela calisabilirim ama asla kafam almiyor. Dikkatimi toplayamiyorum. Kitap falan da okuyamiyorum. Geceleri zaten uyuyamiyorum. Tüm güne yansiyor bu durum. Ödemden mütevellit bacaklarim uyusuyor, sabah altida uykuya daldigimi bilirim.
Kendime ceki düzen vermem gerek güclü hissetmem gerek ama gaza gelmem gerekiyor galiba. KK da iki firca yersem belki düzelirim dedim ya da daha da depresyona girerim. Sonucu kestiremedim
Normalde plates yapan düzenli yürüyen biriydim zaten spora asinayim ama yok olmuyor. Vucudum cok zorlaniyor. Yatakta dönemiyorum. Cok büyük bir göbegim var, cok sükür ki bebegim saglikli ama minyon biri olarak benim vucutta agirlik merkezi göbek olunca yürümek harici uygun birsey yapamiyorum. Birkac santimlik gövdem sadece göbekle doldu.
Kresi dogumdan alti ay sonra düsünüyorum, tam konusamiyor kizim. Bakalim su enerji isini cözsem gerisi gelir de kendimi toparlamam lazim ama nasl onun derdine düstüm
bu tür durumlarda uzman kesilmek doğru değil ama vücudunuz bebeği 6 aylıkken taşımıyorsa 9 aylıkken ne yapacaksınız ? ilk hamileliğiniz demi böyleydi ?
Yani tasiyorum ama bu sekilde tasiyorum. Kilo aliyorum gayet güzel kilo aliyorum hatta fakat göbek cevrem tas gibi, bacaklarim yaglaniyor belim hala ince öne dogru büyüyen bir göbek düsünün. Kizimda son aylar iki adimi zor atiyordum baskidan dolayi. Zaten kilolu dogdu bu yüzden hastane sürecinde zorlandim. Hatta cok büyüdügü icin rahmim toparlanmamisti, suni sanci vermek zrounda kalmislardi bana dogumdan sonra rahim kasilsin toparlansin diye. elimde degil yani genetik, kimilerinin karni kücücük oluyor doguma kadar gercekten cok sanslilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?