- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
- Konu Sahibi tatlialirim
-
sorunsuz hamilelikler geçirdim altı aya kadar anlaşılmazdı hamileliklerim sağlıklı bir süreçti 6 km yol bile yürüdüm doğumdan birgün önce hamilelik öncesi nasılsa hamileliğin son gününe kadar öyle davam etti o yüzden anlayamayabilirim sizi
bana kalırsa ehliyet sürecini doğumdan sonraya bırakın sizin için daha iyi olur
Belin gelişmemesi kamburluğa sebep olmasın . bence bu sorunları doktorunuzla konuşmalısınız gerekirse size diyet bile verirler
Hamileyken hamilelikten nefret ediyordum şimdi o kadar çok özlüyorum kiiBir kızınız varmış yardımcı biri olmadan baş etmek gerçekten zor.Ama 3 ay aslında çok uzun bir süre değil geçecek inşallah.Daha fazla kilo almamaya çalış çok abur cubur yerine sağlıklı bişeyler yiyebilirsin.Allah kolaylıklar versin inşallah
Cnm takma kiloyu rahatına bak sen herkesin bünyesi farklı her hamilelikte farklı olur.Bende 7. Aya kadar bulantı yaşadım.6 aylık hamileyken doğum ne zaman diyorlardı.26 kilo aldım oğlum 3 buçuk aylık geriye 6 kilo kaldı 20 sini verdim yani sende verirsin.Tabii emziriyorum diye yemeğe devam etmezsen kolayca gider kilolarNormalde plates yapan düzenli yürüyen biriydim zaten spora asinayim ama yok olmuyor. Vucudum cok zorlaniyor. Yatakta dönemiyorum. Cok büyük bir göbegim var, cok sükür ki bebegim saglikli ama minyon biri olarak benim vucutta agirlik merkezi göbek olunca yürümek harici uygun birsey yapamiyorum. Birkac santimlik gövdem sadece göbekle doldu.
Kresi dogumdan alti ay sonra düsünüyorum, tam konusamiyor kizim. Bakalim su enerji isini cözsem gerisi gelir de kendimi toparlamam lazim ama nasl onun derdine düstüm
Günlük kullandığınız vitaminler var mı? bence değerlerinizi ölçtürün.
Normal şartlarda bu kadar kötü olmamalısınız bence. ben çarşı alışverişini 2-3 hafta önce yaptım. yani ortalama 6 aylıkken. ve 5 saat kadar yürüdük, ayakta kaldım. hiç zorlanmadım. Çalışıyorum ve gün içindede hamile değilken ne kadar yoruluyorsam şimdide o kadar yoruluyorum.
Ya vitamin değerlerinizde eksiklik var yada ben hamileyim deyip salmışsınız kendinizi. Bence toparlanmanın vakti gelmişte geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?