- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
Hava o kadar soguk ki yürüyüs yapamiyorum, yapamadikca daha da ödem toplayip sisiyorum. Alti aylik hamileyim ama karnimdan oturamiyorum dönemiyorum, uyuyamiyorum.
Evde neler yaparim diyorum nasil hareket edebilirim.
Yok olmuyor.
Gercekten kendimi cok enerjisi düsük ve sagliksiz hissediyorum.
Evde kücük bir kizim var zaten toparlanip disari ciksak bile fazla ayakta kalamiyorum.
Kimi hamileler baya geziyor, benim göbek beni asagi cekiyor sanki.
Bir moral bozuklugu var üzerimde. Hormonal midir?
Aynada yüzüm sapsari oluyor bazen.
Bugün öyle enerjim düsüktü ki süreli yedim yedim yedim.. En son elime misir gevregi paketini aldim kuru kuru tikindim. Ha yedikce daha da agirlasiyorum.
Dinlenmek istiyorum. Ama iste yalnizim, söyle gün ortasi pek dinlenmeye vaktim yok kizimin pesindeyim sürekli. Ehliyet calisayim diyorum mecburum almaya.
Yahu sevgili KK, insanin kafasi hic mi bilgi almaz. Aksamlari yari baygin bir sekilde kk da takiliyorum. Oturup calissam olmuyor kafam almiyor.
Kendim icin yapabilecgeim ne var?
Zor dönemlerden gectim. Fakat güclü hissetmek istiyorum, en azindan ehliyet falan calisayim nedir bu halim
Bitik gibi hissediyorum, yürümek bana iyi geliyordu ama o sansim da bitti. Yürümek harici bir spor da yapamiyorum, kamlumbaga gibi oldum.
Nedir bu isteksizlik, nasil kendime gelebilirim?
Neler düsünmeliyim?
Biliyorum gecici bu durum ama zorlaniyorum sanki, sinirlerim yipranmis bugün fark ettim.
Daha doguma aylar var, bu psikoloji böyle soguk havalarda nasil düzelir?
Evde neler yaparim diyorum nasil hareket edebilirim.
Yok olmuyor.
Gercekten kendimi cok enerjisi düsük ve sagliksiz hissediyorum.
Evde kücük bir kizim var zaten toparlanip disari ciksak bile fazla ayakta kalamiyorum.
Kimi hamileler baya geziyor, benim göbek beni asagi cekiyor sanki.
Bir moral bozuklugu var üzerimde. Hormonal midir?
Aynada yüzüm sapsari oluyor bazen.
Bugün öyle enerjim düsüktü ki süreli yedim yedim yedim.. En son elime misir gevregi paketini aldim kuru kuru tikindim. Ha yedikce daha da agirlasiyorum.
Dinlenmek istiyorum. Ama iste yalnizim, söyle gün ortasi pek dinlenmeye vaktim yok kizimin pesindeyim sürekli. Ehliyet calisayim diyorum mecburum almaya.
Yahu sevgili KK, insanin kafasi hic mi bilgi almaz. Aksamlari yari baygin bir sekilde kk da takiliyorum. Oturup calissam olmuyor kafam almiyor.
Kendim icin yapabilecgeim ne var?
Zor dönemlerden gectim. Fakat güclü hissetmek istiyorum, en azindan ehliyet falan calisayim nedir bu halim

Bitik gibi hissediyorum, yürümek bana iyi geliyordu ama o sansim da bitti. Yürümek harici bir spor da yapamiyorum, kamlumbaga gibi oldum.
Nedir bu isteksizlik, nasil kendime gelebilirim?
Neler düsünmeliyim?
Biliyorum gecici bu durum ama zorlaniyorum sanki, sinirlerim yipranmis bugün fark ettim.
Daha doguma aylar var, bu psikoloji böyle soguk havalarda nasil düzelir?