- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
Saglik olsun, umarim olmaz.Tabi banı yemezsem açarım :/ iyi geceler.
Buradada gayet normalmiş gibi sahiplendikleri hayvanları aşı karneleriyle beraber çöp kutusuna bağlayıp kaçanlar var, ilginç o.oABDde bazi eyaletlerde hayvanlari disarida birakmanin hukuksal yaptirimlari var.
http://fox8.com/2014/01/06/residents-can-face-fines-jail-for-leaving-pets-outside/
Yakinda bir konu acacak arkadaslar o konuda, bence de lazim.Evet o hayvanlara bende cok uzulurum, icim parcalanir.. ama bunlarla birlikte evsiz barksiz insanlarida unutmamak lagzim..
Neden kavga olsun diye açayım? Bu kadar saptırılacağını düşünemedim bile.Kizlar sanki konuyu acan kavga olsun diye acmis gibi geldi. yok agliyormus da falan filan.herkes birbirine ne kadar saygisiz,inaninki kediler sizin birbirinize bu kadar laf saydihinizi anlasalar önce insanlara saygi gösterin sonra bize derler.
Bu forumdaki butün bayanlar hayvanlara duyarlidirlar bence .
Kimse kimseyi tanimadan etmeden laf saydiramaz.
Geçenlerde bi konu açılmıştı kedim öldü diye
O konuda baya bi tartışma olmuştu
Bu konuda da aynı tartışmalar yaşandı
Ya arkadaşlar niye konu sahibine yükleniyorsunuz? Olabilir ağlayabilir, gayet insani bir his bana sorarsanız.
Hayatta türlü türlü dert var, kimi zaman evet öncelikler yer değiştirir ama ben de kendimi üzülmekten alıkoyamıyorum.
Burada bir altın bilezik uğruna, yok kv den bilmem ne den elti den ağlayanları anormal karşılamıyorsunuz da
başka bir canlı için üzülenler mi tuhaf ?
Herkes istediğine üzülebilir , istediğine yardım edebilir.
Sokakta gordugun bir kopek icin agladigini yazmissin burda hergun kactane konu aciliyor herkes birseye uzuluyor yaziyor sende bu konuda uzuntunu yazmisssin yanlis anlasilcak ne var merhametli birisin cok guzel budaO konuyu görmedim, zaten belirttiğim gibi yeni üye oldum.
Eğer konuyu ve yapılan yorumları görseydim böyle bir konu açmazdım, umarım yanlış anlaşılmamışımdır...
Geçenlerde bi konu açılmıştı kedim öldü diye
O konuda baya bi tartışma olmuştu
Bu konuda da aynı tartışmalar yaşandı
Zaten konu kaynana elti olunca sabahlara kadar konu uzarda gider.Ah kardeşim,vah kardeşim yaparlar.Kocaya,kaynanaya,görümceye,eltiye beddualar havada uçuşur.Konu bir canlı olunca zoruna gidiyor bazı insanların.Yok kavga çıksın diye açmışta yok bilmem ne.Hiçbir insan kavga çıksın diye böyle bir konu açmaz.Açacak olsa,sevgilimle ilişkiye girdim,zarımı diktireceğim yazardı.Malum öyle konular tutuyor burda genelde.Ya arkadaşlar niye konu sahibine yükleniyorsunuz? Olabilir ağlayabilir, gayet insani bir his bana sorarsanız.
Hayatta türlü türlü dert var, kimi zaman evet öncelikler yer değiştirir ama ben de kendimi üzülmekten alıkoyamıyorum.
Burada bir altın bilezik uğruna, yok kv den bilmem ne den elti den ağlayanları anormal karşılamıyorsunuz da
başka bir canlı için üzülenler mi tuhaf ?
Herkes istediğine üzülebilir , istediğine yardım edebilir.
Sokakta gordugun bir kopek icin agladigini yazmissin burda hergun kactane konu aciliyor herkes birseye uzuluyor yaziyor sende bu konuda uzuntunu yazmisssin yanlis anlasilcak ne var merhametli birisin cok guzel buda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?