Soğuk hava ve dışarıdaki hayvanlar

Sen insanlara uzul demek duyarliligi tek tarafa saptirmiyormu ki acilan konunun icerigi hayvanlarlarla ilgili ustelik konuyu hangisine daha cok onem vermeliyiz kavgasina donusturmek niye sacma olan bu
ben ıksını bırden uzuluyorum ama bakınca ınsanın cop karıstırması daha agır dedım
ayrıca benı alıntılama .. dusuncenı benı alıntılamadan yaz guzel kardesım

Gestapo subayligi mi seziyorum?

O zaman acin bir konu katkida bulunalim.

Neler yazıldı çizildi bana sakin olun diyorsunuz ? pardonda ne merhametsizliğim kaldı ne dar görüşlülüğüm ne cahilliğim bla bla bla.. abarttınız diyorum iyi niyetle yazdıgım yorumu konu sahıbı ağlamasın üzülmesin daha fazla diye siz nerelere çektiniz hala da uzattıkça uzatıyorsunuz yeter artık....

ben ıksını bırden uzuluyorum ama bakınca ınsanın cop karıstırması daha agır dedım
ayrıca benı alıntılama .. dusuncenı benı alıntılamadan yaz guzel kardesım
Ilk sen beni alintiladin guzel kardesim ne cabuk unuttun:))

Ben kimseye cahil ya da dar görüşlü demedim.Bunları size kim söylediyse onunla konuşsanız daha sağlıklı olur.İyi geceler.

Bu gecelik yeter sayende çok aydınlandık onu da sonra ki geceye bırakalım nasıl olur ?
Tamam, eger musait zamanda acarsaniz haberim olsun. Evsiz insan problemi cok dalli budakli, cok zor bir problem, su evlilik mesellerinden daha acil daha onemli degil mi? Yazismak uzere, iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…