ben ıksını bırden uzuluyorum ama bakınca ınsanın cop karıstırması daha agır dedımSen insanlara uzul demek duyarliligi tek tarafa saptirmiyormu ki acilan konunun icerigi hayvanlarlarla ilgili ustelik konuyu hangisine daha cok onem vermeliyiz kavgasina donusturmek niye sacma olan bu
Gestapo subayligi mi seziyorum?neden sureklı yurt dısı orneklerın
yurt dısı bızden cok mu ılerı cok mu sartları guzel
hanı herkesın cevresınde falan vardır ya
almanyada yok boyle seyler azızım dıyen yaslı amcalar geldı aklıma
avrupada mı yasıyorsun veya kac ulke gordun de turkıye ıle kıyasa gırdın
yok sen yapıyorsun yaAnket mi yapiyorsunuz?
15 yasında ası bı kız dusuncelerı ınadına ısyankar ruh ıcındesınGestapo subayligi mi seziyorum?
neden sureklı yurt dısı orneklerın
yurt dısı bızden cok mu ılerı cok mu sartları guzel
hanı herkesın cevresınde falan vardır ya
almanyada yok boyle seyler azızım dıyen yaslı amcalar geldı aklıma
avrupada mı yasıyorsun veya kac ulke gordun de turkıye ıle kıyasa gırdın[/QUOTE
O zaman acin bir konu katkida bulunalim.ah ah bunun en içinde olan biri olarak beşikte açlıktan ölmekte olan bebeği kurtaran bir sosyal çalışmacı olarak o kadar üzülüyorum ki insanlıgın haline , hayvanlar için sadece doğa sevgimiz olsa yeter onların tek ıhtıyacı bu, hem insan olarak beton zemınlerde yasayıp onların doğal ortamlarını bitiriyoruz hem de hayvan sever diye geçiniyoruz neler söylenir bu konuda ama neyse.
Neler yazıldı çizildi bana sakin olun diyorsunuz ? pardonda ne merhametsizliğim kaldı ne dar görüşlülüğüm ne cahilliğim bla bla bla.. abarttınız diyorum iyi niyetle yazdıgım yorumu konu sahıbı ağlamasın üzülmesin daha fazla diye siz nerelere çektiniz hala da uzattıkça uzatıyorsunuz yeter artık....Ben sadece siz hayvanların üşümesiyle ilgili yorum yazdığınızda,hayvanlar aç kaldıklarında donarak ölürler dedim.Bakın dikkatinizi çekerim,üşümek lafı sizin yorumunuzda geçtiği için alıntıladım,yani sizinle bir tartışma içine girmek için değil.Ama sizin bu düşmanca tavrınızı gerçekten anlayamıyorum.Eminönünde eşimle yemek yerken 10 tane sokak çocuğunu yanımıza alıp doyurmuşluğumuzda var.Hem de hiçbirinden tiksinmeden,kendi ellerimizle ağızlarına besleyerek,tabaklarımızdan yedirerek! Öyle alın şu parayı gidin diyerek değil!Bunlar söylenecek şeyler değil ama,sizin duymaya ihtiyacınız var sanırım içiniz rahat etsin.Yani burada kimse insan düşmanı ya da sevgisiz değil.İnsan için ağlarken,aman insanı bırak hayvanlara ağla demiyoruz biz.Sadece insan sevgisi konusunda yalnız değilsiniz,bunu bilin istedim.Sizinle daha fazla konuşmayacağım,çünkü ben sakince yazarken,siz işi tartışmaya götürüyorsunuz.Sevgiler,saygılar.
Ilk sen beni alintiladin guzel kardesim ne cabuk unuttun:))ben ıksını bırden uzuluyorum ama bakınca ınsanın cop karıstırması daha agır dedım
ayrıca benı alıntılama .. dusuncenı benı alıntılamadan yaz guzel kardesım
ac sen gelıyoruz bızO zaman acin bir konu katkida bulunalim.
Argumentum ad hominem nedir bilir misiniz. Konuyu baltalayip insan uzerinden tartisma yapmak. Genelde Trollerin isidir.15 yasında ası bı kız dusuncelerı ınadına ısyankar ruh ıcındesın
gecıcı ama
cunku dusuncenı ımalı soyluyorsun o yuzdenIlk sen beni alintiladin guzel kardesim ne cabuk unuttun:))
Ben kimseye cahil ya da dar görüşlü demedim.Bunları size kim söylediyse onunla konuşsanız daha sağlıklı olur.İyi geceler.Neler yazıldı çizildi bana sakin olun diyorsunuz ? pardonda ne merhametsizliğim kaldı ne dar görüşlülüğüm ne cahilliğim bla bla bla.. abarttınız diyorum iyi niyetle yazdıgım yorumu konu sahıbı ağlamasın üzülmesin daha fazla diye siz nerelere çektiniz hala da uzattıkça uzatıyorsunuz yeter artık....
avrupadan ve evrımden bahsedıp bunu soyleyen sensın ya hanıArgumentum ad hominem nedir bilir misiniz. Konuyu baltalayip insan uzerinden tartisma yapmak. Genelde Trollerin isidir.
Ozaman niye beni alintilama diyorsun yahu amacin nedir ki acepcunku dusuncenı ımalı soyluyorsun o yuzden
soylenenı okuyupanlayıp ona gore yorumlasalım degıl mı
buradan katkı olmuyor kalvye başında ,sahaya in , bır çocugun koruyucu annesi ol mesela çocuk yuvalarını gez gibi gibi. yapıyorsan ne ala.O zaman acin bir konu katkida bulunalim.
iyi hatırlattın ilk senle başlıyorumArkadaslar trollerin profiline gidiyoruz" gormezden" gel butonuna basiyoruz. Konuya devam.
Lutfen, bilgi aktarimi yapmaya calisalim.
https://www.youtube.com/user/eldad75
Hani evsiz bebek konusu acacaktiniz?Bizi aydinlatacaktiniz?iyi hatırlattın ilk senle başlıyorum
Bu gecelik yeter sayende çok aydınlandık onu da sonra ki geceye bırakalım nasıl olur ?Hani evsiz bebek konusu acacaktiniz?Bizi aydinlatacaktiniz?
Tamam, eger musait zamanda acarsaniz haberim olsun. Evsiz insan problemi cok dalli budakli, cok zor bir problem, su evlilik mesellerinden daha acil daha onemli degil mi? Yazismak uzere, iyi geceler.Bu gecelik yeter sayende çok aydınlandık onu da sonra ki geceye bırakalım nasıl olur ?
Tabi banı yemezsem açarım :/ iyi geceler.Tamam, eger musait zamanda acarsaniz haberim olsun. Evsiz insan problemi cok dalli budakli, cok zor bir problem, su evlilik mesellerinden daha acil daha onemli degil mi? Yazismak uzere, iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?