• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğuk hava ve dışarıdaki hayvanlar

orta doğuda işid her gün kafa kesiyor,biraz gerçekçi olmak gerek üzülüyorsanız yemek su verirsiniz,arkadaşların dediği gibi onların vücudu dışarıda yaşamak için uygun abartmayalım,çadırda suriyeliler var
Al evine Besle o zaman

Hayvanların vücudu dışarıya göre yaratılmış diyenler
Eskiden yaşam alanı vardı hayvanların yiyecek bulabiliyorlardi
Artık yok
Hayvan aç olursa kendini ısıtamaz ve donarak ölür
Hayvanlar bal gibi üsur
Vicdan bekçisi misiniz
İşiniz gücünüz yok mu
Ona uzulecegine suna üzül sananeee
Sen kimsin
Sen ne sıfatla karar veriyorsun
Sanane ya

orta doğuda işid her gün kafa kesiyor,biraz gerçekçi olmak gerek üzülüyorsanız yemek su verirsiniz,arkadaşların dediği gibi onların vücudu dışarıda yaşamak için uygun abartmayalım,çadırda suriyeliler var
Ama diyoruzki bizde konu hayvanlar neden hayvanlarla ilgili konularda ama insanalrda soyle durumda boyle durumda denilip hayvanlarin magduriyetleri es geciliyor egerki biri isid ve suriyeli multecilerle ilgiki konu acsa ve biri cikip ama hayvanlarda sogukta ve acliktan oluyor dese ne alaka denir degilmi

Çok uzuluyosan al evine Suriyeli Besle
Git ortadoguda işide karşı savaş
Ben hayvana üzülüp hayvan beslerim onun için çalışırım
Sen ona üzülüyorsan ona yardım et

Bir kaç iyi insan kaldı hayvanlara bakan, saygı gösteren ona da karisma
Kimin tepkisi neye abartılı sen mi karar veriyosun

Ama diyoruzki bizde konu hayvanlar neden hayvanlarla ilgili konularda ama insanalrda soyle durumda boyle durumda denilip hayvanlarin magduriyetleri es geciliyor egerki biri isid ve suriyeli multecilerle ilgiki konu acsa ve biri cikip ama hayvanlarda sogukta ve acliktan oluyor dese ne alaka denir degilmi
bende evimde yıllarca kedi besledim,ama çok üzülüp ağlamak bana normal gelmedi kendi fikrim

Ay multeciler var yazmış biri de deli olcam :KK53:

Ben şimdi hemen multecilere yaptığım yardımı banka dekontlariyla ispatlarim yemin ederim
Az paralar da değil bin TL Ye yakın
Kuruluş vs de değil bizzat multecilere verdiğim

Sorsan anca 5 tl lik sms yollamislardir gelip insan hayvandan değerli muhabbeti yapıyorlar :KK53::KK53::KK53:
Hadi yaaa

bende evimde yıllarca kedi besledim,ama çok üzülüp ağlamak bana normal gelmedi kendi fikrim
dogrudur birsey diyemem ama gercekten bazı insanlar bu konuda cok daha duygusal ben de boyleyim kopek gorurum hasta gozlerim dolar ama aynı sekilde mendil satan yaslı bir amca goruncede kotu olurum yani sadece hayvanlara karsı degil bu tum muhtac canlılara karsı

fikirimizzi yazmakta özgürüz arkadaşlar,hakaret etmekte değil
Değilsiniz
Yardım söz konusu gelip çomak sokamazsin
50 tane vasat konu var bura mi kaldı tartışma çıkaracak

Ne zaman hayvanlara ilgili konu açılınca bir kaç lüzumsuz çıkar baltalar yok onlar usumez yok onlar acikmaz

Afedersin nah acikmaz
Nasıl hayatlar yasiyosunuz ki güzel şeyler olurken muhalefet olmak istiyorsunuz ?
Ne yani bu motivasyon

Şu ikide bir suriyelileri ya da başka şeyleri araya sıkıştıran kişiler kaç tane suriyeli doyurdu bugüne kadar ya da kaç tane evsiz insanı evine alıp besledi çok merak ediyorum.Madem bu kadar duyarlısınız yapsanız ya bunu arkadaşlar.Biz evlerimize sokaktaki hayvanları alıp besliyoruz,bu konuda duyarlıyız.Siz de aynı şeyi insanlar için yapın.Niye burada konu sahibinin duyarlılığını ve hassasiyetini abartı olarak görüyorsunuz.Sizde abartında bizde takdir edelim ya.Zaten hayvanlara karşı duyarlı olan insanlar,insanlara karşıda aynı şekilde duyarlı olur.Ama hayvan sevmeyen,insanda sevmez diye bir söz vardır bunuda unutmayın.Burada kimsenin hassasiyetlerini aşağılamak kimseye düşmez.Konu sahibinin insanlar içinde ağlamadığını nerden biliyorsunuz? Ya da belki bir çok aç insanı doyurdu ne biliyorsunuz yani? Hep bu tarz konular olunca araya başka şeyler sıkıştırılıyor.Ya lütfen bu çok duyarlı vatandaşlar,sokak çocuklarıyla ilgili bir konu açsın da bu saatte gelip,onlar içinde neler yaptığımı yazacağım.Bekliyorum buyrun.

Şu ikide bir suriyelileri ya da başka şeyleri araya sıkıştıran kişiler kaç tane suriyeli doyurdu bugüne kadar ya da kaç tane evsiz insanı evine alıp besledi çok merak ediyorum.Madem bu kadar duyarlısınız yapsanız ya bunu arkadaşlar.Biz evlerimize sokaktaki hayvanları alıp besliyoruz,bu konuda duyarlıyız.Siz de aynı şeyi insanlar için yapın.Niye burada konu sahibinin duyarlılığını ve hassasiyetini abartı olarak görüyorsunuz.Sizde abartında bizde takdir edelim ya.Zaten hayvanlara karşı duyarlı olan insanlar,insanlara karşıda aynı şekilde duyarlı olur.Ama hayvan sevmeyen,insanda sevmez diye bir söz vardır bunuda unutmayın.Burada kimsenin hassasiyetlerini aşağılamak kimseye düşmez.Konu sahibinin insanlar içinde ağlamadığını nerden biliyorsunuz? Ya da belki bir çok aç insanı doyurdu ne biliyorsunuz yani? Hep bu tarz konular olunca araya başka şeyler sıkıştırılıyor.Ya lütfen bu çok duyarlı vatandaşlar,sokak çocuklarıyla ilgili bir konu açsın da bu saatte gelip,onlar içinde neler yaptığımı yazacağım.Bekliyorum buyrun.
Di mi
Saçma sapan işler
Boş boş konuşuyorlar
Hayvanlar benim zafim
2 ay içinde bin TL Ye yakın galiba 800 tl vermisimdir suriyelilere

Ay gelip aç çocuk var şu bu diyorlar böyle ağzına carpacaksin al bak o zaman diye kafasına vura vura anlatacaksin

Suriye'ye yardım. Edince de niye kendi ülkenin çocuklarına etmedin diyen çıkıyor :KK53: bitmiyor luzumsuzlugunuz vicdan bekciliginiz bitmiyorrrr

Gerçekten komiksiniz ya :KK48:
Hayvanlara üzülenler, insanlara üzülmez diye bir kural mı var? Yani seçim mi yapalım ikisi arasında.
Sanki konu sahibi insanları boşverin dışardaki hayvanlar zor durumda demiş. İnsanlara üzülmediğini nerden çıkarttınız?

Di mi
Saçma sapan işler
Boş boş konuşuyorlar
Hayvanlar benim zafim
2 ay içinde bin TL Ye yakın galiba 800 tl vermisimdir suriyelilere

Ay gelip aç çocuk var şu bu diyorlar böyle ağzına carpacaksin al bak o zaman diye kafasına vura vura anlatacaksin
Ya benim anlamadığım niye buralara varıyor hep konu.Dikkat ettim bu tarz konular açıldığı zaman hemen bir başka yerlere gidiyor muhabbet.İnsanlarla ilgili başlık açıldıda konuşmadık mı,duyarsız mı kaldık? İnsanlarla ilgili konuşurken araya hayvan soksak topa tutarlar hemen.Hadi tamam insanlarada üzüldüklerini söylesinler ona da bir şey demiyorum.Ama konu sahibinin abarttığını söylemek,hislerini alaya almak nedir ya.Hatun hayvanlar için ağlıyorum dedi,kavga çıkartmak için konu açmakla bile itham edildi,hayret edilecek bir şey yani.

Back