- 20 Ocak 2010
- 45.887
- 162.860
- 798
- 43
Teşekkür ederimMaalesef Mune yok Kazen patronu çağır bence
Patron konu tartışmaya çoktan gitti bence kapatılsın Kazen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimMaalesef Mune yok Kazen patronu çağır bence
Anaaa artık çok geçYok kız çağırmasın napıyorsunuz.Bibiş çağırma sakın,hunharca tartıştık yakma başımızı gece gece
Bak ben etiketlemedim bibi etiketlediYok kız çağırmasın napıyorsunuz.Bibiş çağırma sakın,hunharca tartıştık yakma başımızı gece gece
Yok kız çağırmasın napıyorsunuz.Bibiş çağırma sakın,hunharca tartıştık yakma başımızı gece gece
Çoğunluk böyle düşünüyor sadece buradakiler değilYa benim anlamadığım niye buralara varıyor hep konu.Dikkat ettim bu tarz konular açıldığı zaman hemen bir başka yerlere gidiyor muhabbet.İnsanlarla ilgili başlık açıldıda konuşmadık mı,duyarsız mı kaldık? İnsanlarla ilgili konuşurken araya hayvan soksak topa tutarlar hemen.Hadi tamam insanlarada üzüldüklerini söylesinler ona da bir şey demiyorum.Ama konu sahibinin abarttığını söylemek,hislerini alaya almak nedir ya.Hatun hayvanlar için ağlıyorum dedi,kavga çıkartmak için konu açmakla bile itham edildi,hayret edilecek bir şey yani.
Heh tebrik ederimToplu kıyım olursa hiç şaşırmam,daha da yeni girmeye başlamıştım foruma bu aralar,hevesimi alamadan gidersem yedim seni bibişAnaaa artık çok geç
İspiyinciiiBak ben etiketlemedim bibi etiketledi
Mune de olmadığına göre devam
Sen kesin banlanıcan dilinin ayarı yok çünküYa konu kapanmasin ne güzel paylaşım yapılıyordu sabah okurum kimler neler yapiyomus dedim
Konuyu dagitanlar banlansin
Hay tukureyim ya ben de banlanicam onlar yüzünden
İspiyinciii
Sen kesin banlanıcan dilinin ayarı yok çünkü
Benim köpeğim kalça çıkığı ameliyatı oldu geçenlerde.Bende klinikte bırakmak istemedim,ameliyattan sonra eve getirdim,evde bakımını yaptım falan.66 kilo rottweiler,bacak sargılı,kaldırıp çiş yaptırıyorum onu bel mel kalmadı tabi bende.Neyse sonra iğnesi bitti,bende kliniğe gidip antibiyotik aldım falan,veterineriyle konuşuyoruz o arada,işte keşke bıraksaydın zor oluyordur senin için falan dedi.Yok ben kıyamam ona tek başına,bensiz duramaz falan diyorum.Arkamdada bir kadın,kedisi varmış onun için tırmalama oyuncaklarına falan bakıyor.Bana demez mi,aman canım,alt tarafı bir köpek,kalsa ne olur klinikte,iyileşene kadar başına dert zaten! Beynimden aşağı kaynar sular döküldü o an.Ya bunu diyen insan bir hayvan sahibi,düşünebiliyor musun? Bende dedim sizin kediniz var sanırım değil mi? Evet var ne oldu dedi.Dedim siz bırakın tırmalama şeysinide o hayvanı biran önce sahiplendirin HAYVANSEVER birine.Öyle sustu kaldı.Bir de gelmiş tırmalama şeyi bakıyor.Senin içinde merhamet duygusu olmadıktan sonra,baksan ne olur yani o kediye.Düşün işte,bazı besleyenlerde bu şekilde besliyor.Çoğunluk böyle düşünüyor sadece buradakiler değil
Sokaklarında hiç açlıktan ölenlerin olmadığı bir ülkeyiz ya hani o yüzden
Bir semtte sokak hayvanları insanlardan korkmuyorsa komşular güzel insanlarmis orada yasanirmis
Burada konuyu baltalayanlar dünyayı kötü yapanlar işte
Iside bağlayan bile oldu
Sokak hayvanlarindan önce iside uzulmelisin mantığa bak