- Konu Sahibi tezcan_e23
Mesaj bu arkadaşlar 7 kat yabancısı evleniyor çünkü
7 kat yabancısınız zaten. Bunu neden garipsediniz? Bildiğiniz, dümdüz yabancısınız.
Nikah günü aldığınız için neden birileri "hayırlı olsun" demeli hiç anlamadım ama demeleri gerekiyorsa bile kardeşlerine demişlerdir. 7 kat yabancı olmayan kişiye yani.
Ben neden kardeşimin nişanlısına "hayırlı olsun" mesajı atayım ki ne saçma şey.
ARKADAŞLAR SANIRIM HEPİNİZ BENİ YANLIŞ ANLADINIZ.
EĞER BÖYLE BİR SORUN YAŞANMASA DAHİ EVLERİNE GİTSEM OTURMAYA HEPSİ KÖŞESİNE GEÇEN İNSANLAR SOHBET DİYALOG YOK BİLDİĞİNİZ BUZ GİBİLER.. BEN SİZE SADECE YUKARI BİR SORUNU DİLE GETİRDİM.
BU TEK DÜĞÜNLE İLGİYLE ALAKALI BİRŞEY DEĞİL.
6 YILLIK BİRLİKTELİĞİM VAR VE 6 YILDIR SOĞUKLAR.
4,5 yıllık birlikteliğim var, sevgilimin ablalarıyla tesadüfen tanıştım ve sonrasında da çok nadir bir araya geldik.
Ablasının biri yapı gereği kolay samimi olan, samimi olmayı seven insanlardan. Daha samimi konuşur, daha rahat ten teması kurar ve ben çok geriliyorum.
Diğeri daha soğuk ve mesafeli ve yanında daha rahat hissettim hep. Çünkü aynı benim gibi asdfghj
Yani insanlar çeşit çeşit. Hayallerinizin görümcesi olmayabilirler ama yapacak bir şey yok.
Gördüğünüz tepkiyi de sonuna kadar hak etmişsiniz.
Ayrıca "bakayım hikayemi izlemiş mi? hımm demek ki beni takip ediyor" demek çok komik.
Bir yerden başlıyorsunuz, bastıkça otomatik değişiyor, çıkacağınız ana kadar herkesinkini görmüş oluyorsunuz zaten.
Siz her defasında gir çık yapıp kişi mi seçiyorsunuz?