• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğuk duran Görümce..

Mesaj bu arkadaşlar 7 kat yabancısı evleniyor çünkü

7 kat yabancısınız zaten. Bunu neden garipsediniz? Bildiğiniz, dümdüz yabancısınız.
Nikah günü aldığınız için neden birileri "hayırlı olsun" demeli hiç anlamadım ama demeleri gerekiyorsa bile kardeşlerine demişlerdir. 7 kat yabancı olmayan kişiye yani.
Ben neden kardeşimin nişanlısına "hayırlı olsun" mesajı atayım ki ne saçma şey.

ARKADAŞLAR SANIRIM HEPİNİZ BENİ YANLIŞ ANLADINIZ.
EĞER BÖYLE BİR SORUN YAŞANMASA DAHİ EVLERİNE GİTSEM OTURMAYA HEPSİ KÖŞESİNE GEÇEN İNSANLAR SOHBET DİYALOG YOK BİLDİĞİNİZ BUZ GİBİLER.. BEN SİZE SADECE YUKARI BİR SORUNU DİLE GETİRDİM.
BU TEK DÜĞÜNLE İLGİYLE ALAKALI BİRŞEY DEĞİL.
6 YILLIK BİRLİKTELİĞİM VAR VE 6 YILDIR SOĞUKLAR.

4,5 yıllık birlikteliğim var, sevgilimin ablalarıyla tesadüfen tanıştım ve sonrasında da çok nadir bir araya geldik.
Ablasının biri yapı gereği kolay samimi olan, samimi olmayı seven insanlardan. Daha samimi konuşur, daha rahat ten teması kurar ve ben çok geriliyorum.
Diğeri daha soğuk ve mesafeli ve yanında daha rahat hissettim hep. Çünkü aynı benim gibi asdfghj

Yani insanlar çeşit çeşit. Hayallerinizin görümcesi olmayabilirler ama yapacak bir şey yok.
Gördüğünüz tepkiyi de sonuna kadar hak etmişsiniz.

Ayrıca "bakayım hikayemi izlemiş mi? hımm demek ki beni takip ediyor" demek çok komik.
Bir yerden başlıyorsunuz, bastıkça otomatik değişiyor, çıkacağınız ana kadar herkesinkini görmüş oluyorsunuz zaten.
Siz her defasında gir çık yapıp kişi mi seçiyorsunuz?

Konunuzda saçma olan bir sürü şey var tutarsız yani.Öncelikle ta seneye yaz evlenecekseniz ne aceleniz vardı da nişanlınızın askerden gelmesini beklemeden abisiyle nikah günü almaya gidiyorsunuz ne alaka? Bu yaz bile olsa döndüğünde alırdınız ayrıca başvuruda evrak istenir sağlık raporu fotoğraf vs nişanlınız askerdeyken bunlar nasıl temin edildi?

Nişanlım diyorsunuz isteme nişan olduğunda hayırlı olsun demişlerdir gün alınca niye desinler? Niye sizin ne giyeceğinize kuaföre karışsınlar ki kendi ailenle gider seçersin yani karışsalar karıştı olur.yine taa seneye olacak düğüne şimdiden albüm bakmak ve sadece ihtimal olan birini paylaşıp tepki ölçmek için sadece onlara açmak açıkça zaten sizin artniyetiniz ve kalp koyuyorlar onda da yaranamıyorlar hem silip hem samimiyetsiz yazan da sizsiniz gereksiz deyatlar daha şimdiden ne bu yani kaynana bu işin neresinde?

Siz niye arayıp sormuyorsunuz kusura bakmayın da tavırlarınız belli hep ilgilenilsin falan daha 1.5 sene olan düğün için neyle ilgilenecekler haklılar uzak durmakta daha gelin olmadan hakaret ediyorsunuz,sizin bu düğün işi olmaz ben diyeyim

nikah günü aldığınız için tebrik etmekmi :olamaz:nikahta beklentiniz nedir kraliçe elizabet peki ya düğünde. beklentinizi ne kadar düşük tutarsanız o kadar az üzülürsünüz kendi kendini daha yolun başında doldurmuşsun insanları germe bence

Tam sevdigim insan modeli gorumceler, seninkileri bana yolla ben sana benimkini gondereyim :)

Back