• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğuk duran Görümce..

Evlenince de görümceler uzak dursun isterler, samimiyetsiz yapmacık ilgi alaka görmektense, mesafeli bir eltiyle görümceyi tercih ederim, burada ne görümce konuları gördük, bir üye vardı görümcesi düğün dış çekimlerinde gelinlik tarzı bir abiye giyip gitmişti:))) Bir üyeninde eltisi gelin tacını mı takıp gitmişti, öyle bir konu hatırlıyorum.
Abdbsbdba o konu fena bir şeydi abla ya

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR SANIRIM HEPİNİZ BENİ YANLIŞ ANLADINIZ.
EĞER BÖYLE BİR SORUN YAŞANMASA DAHİ EVLERİNE GİTSEM OTURMAYA HEPSİ KÖŞESİNE GEÇEN İNSANLAR SOHBET DİYALOG YOK BİLDİĞİNİZ BUZ GİBİLER.. BEN SİZE SADECE YUKARI BİR SORUNU DİLE GETİRDİM.
BU TEK DÜĞÜNLE İLGİYLE ALAKALI BİRŞEY DEĞİL.
6 YILLIK BİRLİKTELİĞİM VAR VE 6 YILDIR SOĞUKLAR.
Öncelikle cevabınız için teşekkürler en azından beni birazda olsa desteklemeniz sevindirdi.. ve ben hatamı kabul etmiştim yüzüne karşıda söyledim. Fakat o attiği mesajlara rağmen bir kusura bakma bile demedi.
Siz peki kusura bakma tarzında bir şeyler dediniz mi? Karşınızdaki kişi evet kusura bakma diyebilirdi iyi olurdu. Ama konunun detayını neler geçtiğini önceki şimdiki ilişkinizi bilmiyorum. ben olsam bunu diyecek olsam bile - arada abileri olduğu için- nişanlınızın hatrına derdim.
Sizin sadece burada anlattığınız bir konuya bakarak ne sizin kişiliğinize ne de görümcelerinizin kişiliğini analizleyip laf söylemek doğru değil bence.
Sadece size karşı mı böyle soğuklar peki? Yoksa genel yapıları bu mu herkese karşı mı böyle soğuklar?
Birde bu tarz şeyler kişiden kişiye değişir bence mesela hani demişsiniz ya altı yıldır böyleler diye. Mesela ben olsam ben de uzak durabilirdim en başta. Bazı insanlar başlangıçta çok yakın değillerdir.
Sizlere karşı saygısızlığı oldu mu, durduk yere nişanlınızla aranızı bozmaya çalıştı mı, size zararları oldu mu? Bunlar bence kuaför, gelinlik gibi muhabbetlerden daha önemli. Sizi de anlıyorum arayıp sorulmasını istiyorsunuz ama gerçekten her insan farklıdır. Her insan her konuda bizim istediğimiz gibi olmayabilir. Her insan bizim gibi çok sıcak veya çok soğuk olmayabilir. İki tarafta ortayı bulmalı bence.. Sorunları çözer ve mutlu olursunuz umarım..

Kardeşim 4 yıldır birisiyle birlikte kızı sadece fotolardan gördüm.
Tanismadim bile, gerek görmedim.
Ne ararım ne sorarım.
Ne zaman ki evleneceğiz der tanıştırır bizimle anca o zaman.
Evlenecek olsalar da ilgilenmem arayıp sormam.
Ne yani ?
Mecbur değilim ki buna.
Evlenecek olan kendileri.
Fikrimin bence bir önemi yok neyi nasıl istiyorlarsa öyle edecekler.
Gelinimiz diye esktra bir ilgi alaka gösterecek degilim yani.
Denk geldikçe konusur, hal hatır sorarım kafi.

Pardon ,neden devamli ilgi bekliyorsunuz ,gereksiz beklentiye girmissiniz hos degil hatta tuhaf olmus

Siz peki kusura bakma tarzında bir şeyler dediniz mi? Karşınızdaki kişi evet kusura bakma diyebilirdi iyi olurdu. Ama konunun detayını neler geçtiğini önceki şimdiki ilişkinizi bilmiyorum. ben olsam bunu diyecek olsam bile - arada abileri olduğu için- nişanlınızın hatrına derdim.
Sizin sadece burada anlattığınız bir konuya bakarak ne sizin kişiliğinize ne de görümcelerinizin kişiliğini analizleyip laf söylemek doğru değil bence.
Sadece size karşı mı böyle soğuklar peki? Yoksa genel yapıları bu mu herkese karşı mı böyle soğuklar?
Birde bu tarz şeyler kişiden kişiye değişir bence mesela hani demişsiniz ya altı yıldır böyleler diye. Mesela ben olsam ben de uzak durabilirdim en başta. Bazı insanlar başlangıçta çok yakın değillerdir.
Sizlere karşı saygısızlığı oldu mu, durduk yere nişanlınızla aranızı bozmaya çalıştı mı, size zararları oldu mu? Bunlar bence kuaför, gelinlik gibi muhabbetlerden daha önemli. Sizi de anlıyorum arayıp sorulmasını istiyorsunuz ama gerçekten her insan farklıdır. Her insan her konuda bizim istediğimiz gibi olmayabilir. Her insan bizim gibi çok sıcak veya çok soğuk olmayabilir. İki tarafta ortayı bulmalı bence.. Sorunları çözer ve mutlu olursunuz umarım..

Gerçekten size teşekkür ederim bu kadar anlamanız bile yetti bana ..

Senin gibi gereksiz ilgi manyağı bir kv var hayatı bana zindan etti psikopat, en sonunda bana insan değilsin dedi kurtuldum şükür, görümcem de düğüne bile zor geldi hiç umrumda olmadı neden olsun ki? Buna zorbalık denir

Merhaba arkadaşlar lafı çok uzatmadan kısa ve akıcı bir şekilde anlatmak istiyorum..
Benim 2 tane görümcem var biri iyi yine diğerine göre fakat diğeri aşırı derecede soğuk ve hareketlerine göre tuhaf bir insan bana göre diyicem ama çevremdeki herkes bu fikirde.
Umarım anlatıcaklarımdan sonra beni anlarsınız..
Benim bu görümcelerim çok soğuk insanlar ve düşüncesizler.Nişanım olduğunda hiç bir şeye ihtiyacım olup olmadığını hangi kuaföre gideceğimi mesela ne giyeceğimi bile sormamış insanlar.
Seneye yazın düğünüm var Nişanlım askerdeydi ben abisiyle gidip düğün tarihi aldım. Bundan görümcelerin haberi vardı. Kardeşleri evleniyor sonuçta bir hayırlı olsun diyip mutluluğuma ortak olmadılar. Bende mesaj yazdım birine kırmadan sitem ettim. Hani siz diyordunuz düğünde düğün abiye bakıyordunuz şimdi neden bir şey demediniz kırıldım gibisinden.
Kardeşi ne dese beğenirsiniz
Hayırlı olsun ne diyim ki..
Mesaj bu arkadaşlar 7 kat yabancısı evleniyor çünkü
Ben aslında bunların bu tavırlarından dolayı hep mesafemide net tutmuş bir insanım soğuk değil fakat mesafeli yani lafımı edemiyicekleri bir şekilde.
Neyse konuya dönecek olursak bu sitemi 2.5 ay önce dile getirmiştim. Geçenlerde düğün albümü seçeneğimi felan paylaşmiştim whatsappta hani tatlı heyecan gibisinden ama tek onlara açtim durumu bakacaklar mı diye. Kızlardan biri baktı diğeri bakmadı. Onu gördüğü halde bile aaa bunu mu seçtib vs. Gelinlik nasil düsünüyorsun hiç bir soru yok.
Nişanlım askerden döndü Aralık ayında.
Tabi bu askerlik döneminde de hiç beni sormuyordu bu görümceler. O iyi olanı 2 defa ben sordum oda beni bir defa sordu. Diğerini de bir defa sordum . O beni hiç sormadi bir kez bile sormadi.Neyse geçende bir resim attım İnstagrama bunun o en soğuk ve tuhaf hareketleri olan ablası gönderime kalp atmış. Bakın arada hiç bir samimiyet bırakmamıslar konustukları dahi yok ve kalp atmış.Düşünün burda bu kalpten ne gibi bir anlam çıkar nasil bir samimiyet beklenir.
Bende yorum attigi kalbi sildim . Ve instagram hikayeme samimiyetsizsiniz yazdım.
Bu üstüne tabiki alındı hemen bana mesaj atti
Vay efendim hayırdır yorumumu silmeler samimiyetsiniz yazmalar.. başladi kavgaya kapa çeneni işte sana yüz verdikçe şımardın
Sana ne bok yapsakta yaranamayız felan
Tabi ki ben onun yazdiği tarzda dönmedim ona. Terbiyeni takın felan dedim.Velhasıl kelam nişanlıma olanları anlattim
Kalbi silmek yerine tek beğenseydin en azından o sözü atmasaydın felan dedi evet ben orda hatamı kabul ediyorum yüzüne karşida söyledim ben azindan ama ablasi bana yazdiklarindan pişman olmadigini hakli oldugunu söyledi.ve iki kardeş instagramdan beni takibi çıkardılar.Bende bunu farkettim onlari çıkardım ve sabahta numaralarını sildim..
Siz ne düşünüyorsunuz?nasil bir yol izlemeliyim sizce?
Bu abartılı yaşamınızda ki amacınız ne ?
Çok garip davranışlar ve istekler içindesiniz.

Merhaba arkadaşlar lafı çok uzatmadan kısa ve akıcı bir şekilde anlatmak istiyorum..
Benim 2 tane görümcem var biri iyi yine diğerine göre fakat diğeri aşırı derecede soğuk ve hareketlerine göre tuhaf bir insan bana göre diyicem ama çevremdeki herkes bu fikirde.
Benim bu görümcelerim çok soğuk insanlar ve düşüncesizler.Nişanım olduğunda hiç bir şeye ihtiyacım olup olmadığını hangi kuaföre gideceğimi mesela ne giyeceğimi bile sormamış insanlar.
Seneye yazın düğünüm var Nişanlım askerdeydi ben abisiyle gidip düğün tarihi aldım. Bundan görümcelerin haberi vardı. Kardeşleri evleniyor sonuçta bir hayırlı olsun diyip mutluluğuma ortak olmadılar. Bende mesaj yazdım birine kırmadan sitem ettim. Hani siz diyordunuz düğünde düğün abiye bakıyordunuz şimdi neden bir şey demediniz kırıldım gibisinden.
Ben aslında bunların bu tavırlarından dolayı hep mesafemide net tutmuş bir insanım soğuk değil fakat mesafeli yani lafımı edemiyicekleri bir şekilde.
Neyse konuya dönecek olursak bu sitemi 2.5 ay önce dile getirmiştim. Geçenlerde düğün albümü seçeneğimi felan paylaşmiştim whatsappta hani tatlı heyecan gibisinden ama tek onlara açtim durumu bakacaklar mı diye. Kızlardan biri baktı diğeri bakmadı. Onu gördüğü halde bile aaa bunu mu seçtib vs. Gelinlik nasil düsünüyorsun hiç bir soru yok.
Tabi bu askerlik döneminde de hiç beni sormuyordu bu görümceler. O iyi olanı 2 defa ben sordum oda beni bir defa sordu. Diğerini de bir defa sordum . O beni hiç sormadi bir kez bile sormadi.Neyse geçende bir resim attım İnstagrama bunun o en soğuk ve tuhaf hareketleri olan ablası gönderime kalp atmış. Bakın arada hiç bir samimiyet bırakmamıslar konustukları dahi yok ve kalp atmış.Düşünün burda bu kalpten ne gibi bir anlam çıkar nasil bir samimiyet beklenir.
Bende yorum attigi kalbi sildim . Ve instagram hikayeme samimiyetsizsiniz yazdım.
Vay efendim hayırdır yorumumu silmeler samimiyetsiniz yazmalar.. başladi kavgaya kapa çeneni işte sana yüz verdikçe şımardın
Tabi ki ben onun yazdiği tarzda dönmedim ona. Terbiyeni takın felan dedim.Velhasıl kelam nişanlıma olanları anlattim
Kalbi silmek yerine tek beğenseydin en azından o sözü atmasaydın felan dedi evet ben orda hatamı kabul ediyorum yüzüne karşida söyledim ben azindan ama ablasi bana yazdiklarindan pişman olmadigini hakli oldugunu söyledi.ve iki kardeş instagramdan beni takibi çıkardılar.Bende bunu farkettim onlari çıkardım ve sabahta numaralarını sildim..
Neden ilgi beklentiniz var anlamıyorum. Nişanlısınız daha sonuçta. İnsanların birbirine alışması kabullenmesi zaman alır. Kardeşim nişanlıyken nişanlısını hiç aramamışımdır babamlarda yemekte denk gelirsek görüşürdük . Sevmemekle alakası yoktu ve de. İnstagramda yaptığınız da büyük hata. Kardeşimin eşi bana öyle bir şey yazsa onla kesinlikle görüşmek istemezdim. Sizdeki bu cesareti! de anlayamıyorum evlenmeden daha bu hareketler ilginç.

Gorumceler seni simartmak, pohpohlamak zorunda mi ya? Vay efendim nikah gunu almis hayirli olsun dememisler. Bu ne simariklik.
Sosyal medyadan laf sokmak zaten tam bir cocukluk. Buyumeden evlenmeseydiniz keske

benim gorumcelerde sormadi kuaforu falan。sonucta gidecegim kuafor kendim icin degilmi ve muhtemelen bildiginiz yere gittiniz。sormasi sacma ve gerekssiz olurdu。gorumceler hakli😊

Ben anlamıyorum tek siz evlenmiyorsunuz, kaldı ki görümceler evli ise tek dertleri siz değilsiniz, eğer desteğe ihtiyacınız varsa söylersiniz yanınızda olmak isteyen olur, sizde ona göre samimiyet ölçüsünü belirlersiniz; kaprisle, şikayetle yürümez bu işler....

Herkesin herkesle enerjisi tutmaz ve sıcak davranamaz. Kaldı ki size sıcak davranmak zorunda değiller.
Erkek kardeşim evleniyor diye ben evlendiği kıza surekli gelinliği naptın ne ettin diye sormak zorunda mıyım ?
Çok boş şeylere takılmışsınız cok gereksiz laf sokmuşsunuz. Ben olsam kardesime bununla evlenme derdim açık konuşayım. Siz o eve gelin gideceksiniz diye tüm kardeşleri akrabaları sizin üzerinize düşmesi gerekmiyor. Bugüne kadar hep kendi işimi kendim hallettim aman o arasın bu arasın diye beklemedim. Biraz kaliteli davranın ınstagramdan laf sokmak yorum silmek nedir ya ? Sizde evlenecek bir olgunluk göremedim. Kusura bakmayın.

🤦🏻‍♀️ Akıllı telefon kullanmayı akıl sağlığın için bırakmalısın

Canim sen kocanla iyi olmaya bakicaksin fazla yakınlık biyerden sonra bokunu çıkarır açık açık konuşuyorum herkesle mesafeli ol esinle sen en yakın olucaksin bırak kim ne bok yerse yesinn gözünü seveyim daha evlenmeden bak ne yaptin bunlar sana huzur verir mi zannediyosin

Ve benim yaptıklarımj çocukca görüp onların İnstagramdan silmeleri sizce bir olgunluk mu?yüz yüze konuştuk neden böyle olduklarını sordum
Bir cevap bile veremediler.

Cevap veremediler değil de sizinle muhattap olmamışlar bence. Ben olsam sizinle aynı odada bile oturmazdım. Durup dururken sorun çıkarmışsınız siz şaka mısınız ? Arayıp sorsalar bana rahat vermiyorlar dersiniz.

Kendi kendinize kuruyorsunuz, kendi kendinize yapıyorsunuz, ama sülalecek çekeceksiniz. Ben sizi başkasının ailesine karışacak olgunlukta görmüyorum. Kimse baskalarin ailesine huzursuzluk getirecekse girmemeli.

Back