- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.165
- 748
- Konu Sahibi tezcan_e23
Boşanın daha evlenmemişsiniz ama şimdiden boşanın da kurtarın insanları. Ya durumu sadece iki kişiye açıp bakacaklar mı demek nasıl bir işsizi işsazı işsazsızlık?? Kendinizi bu kadar sevmeyin. Kimse kimseye hal hatır sormak, kimse kimsenin sevinci ile mutlu olmak zorunda değil. Siz evlendiğiniz için mutlusunuz ama bakın onlar mutsuz bence bu durumdan. Salın bu insanları. YazıktırMerhaba arkadaşlar lafı çok uzatmadan kısa ve akıcı bir şekilde anlatmak istiyorum..
Benim 2 tane görümcem var biri iyi yine diğerine göre fakat diğeri aşırı derecede soğuk ve hareketlerine göre tuhaf bir insan bana göre diyicem ama çevremdeki herkes bu fikirde.
Umarım anlatıcaklarımdan sonra beni anlarsınız..
Benim bu görümcelerim çok soğuk insanlar ve düşüncesizler.Nişanım olduğunda hiç bir şeye ihtiyacım olup olmadığını hangi kuaföre gideceğimi mesela ne giyeceğimi bile sormamış insanlar.
Seneye yazın düğünüm var Nişanlım askerdeydi ben abisiyle gidip düğün tarihi aldım. Bundan görümcelerin haberi vardı. Kardeşleri evleniyor sonuçta bir hayırlı olsun diyip mutluluğuma ortak olmadılar. Bende mesaj yazdım birine kırmadan sitem ettim. Hani siz diyordunuz düğünde düğün abiye bakıyordunuz şimdi neden bir şey demediniz kırıldım gibisinden.
Kardeşi ne dese beğenirsiniz
Hayırlı olsun ne diyim ki..
Mesaj bu arkadaşlar 7 kat yabancısı evleniyor çünkü
Ben aslında bunların bu tavırlarından dolayı hep mesafemide net tutmuş bir insanım soğuk değil fakat mesafeli yani lafımı edemiyicekleri bir şekilde.
Neyse konuya dönecek olursak bu sitemi 2.5 ay önce dile getirmiştim. Geçenlerde düğün albümü seçeneğimi felan paylaşmiştim whatsappta hani tatlı heyecan gibisinden ama tek onlara açtim durumu bakacaklar mı diye. Kızlardan biri baktı diğeri bakmadı. Onu gördüğü halde bile aaa bunu mu seçtib vs. Gelinlik nasil düsünüyorsun hiç bir soru yok.
Nişanlım askerden döndü Aralık ayında.
Tabi bu askerlik döneminde de hiç beni sormuyordu bu görümceler. O iyi olanı 2 defa ben sordum oda beni bir defa sordu. Diğerini de bir defa sordum . O beni hiç sormadi bir kez bile sormadi.Neyse geçende bir resim attım İnstagrama bunun o en soğuk ve tuhaf hareketleri olan ablası gönderime kalp atmış. Bakın arada hiç bir samimiyet bırakmamıslar konustukları dahi yok ve kalp atmış.Düşünün burda bu kalpten ne gibi bir anlam çıkar nasil bir samimiyet beklenir.
Bende yorum attigi kalbi sildim . Ve instagram hikayeme samimiyetsizsiniz yazdım.
Bu üstüne tabiki alındı hemen bana mesaj atti
Vay efendim hayırdır yorumumu silmeler samimiyetsiniz yazmalar.. başladi kavgaya kapa çeneni işte sana yüz verdikçe şımardın
Sana ne bok yapsakta yaranamayız felan
Tabi ki ben onun yazdiği tarzda dönmedim ona. Terbiyeni takın felan dedim.Velhasıl kelam nişanlıma olanları anlattim
Kalbi silmek yerine tek beğenseydin en azından o sözü atmasaydın felan dedi evet ben orda hatamı kabul ediyorum yüzüne karşida söyledim ben azindan ama ablasi bana yazdiklarindan pişman olmadigini hakli oldugunu söyledi.ve iki kardeş instagramdan beni takibi çıkardılar.Bende bunu farkettim onlari çıkardım ve sabahta numaralarını sildim..
Siz ne düşünüyorsunuz?nasil bir yol izlemeliyim sizce?