Soğuk duran Görümce..

Ne bu böyle ya,şöyle yaptım bir şey demediler,böyle hikaye attım görüp de aramadılar.Zorunda mı insanlar ? Düğün tarihi almışsınız altı üstü,ne bekliyordunuz telefon susmayacak herkes size tebrik olsun mu diyecek ?
Gayet seviyeli yaklaşmış karşınızdaki insanlar,tavrı soğuk diye de insanları kıran sizsiniz.Atılan altı üstü bir emoji için tüm instaya trip atmışsınız resmen.

Çocuk musunuz acaba?

Hayırlı olsun dememişte, kalp atmışta, samimiyetsizmis.

Çok arayıp sorsalar da bunaltiyorlar derdiniz kim bilir.

Haketmissiniz tüm lafları.

Bu aralar tüm gelinlere gıcığım sizi de dahil ettim bu gruba

Sıkıntılı olan sensin.
ayrıca sizin düğün heveslerinizden onlara ne ki , sanki çok muhimmis gibi bir de nimetten saymissiniz size dair bütün önemli olan şeyleri.
Hanımefendi kimse sizi pohpohlamak ve dahi ilgilenmek zorunda değil.
Evlenen siz ve eşiniz.
Gorumcelerin burada ne gibi bir rolü olabilirdi pardon?
Dibinizde mi dolassalardi ?
Herseyinize fikir mi uretselerdi ?
Benim de erkek kardeşim var ve aynı gorumceleriniz gibi bir yapıya sahibim.

Evlenince de görümceler uzak dursun isterler, samimiyetsiz yapmacık ilgi alaka görmektense, mesafeli bir eltiyle görümceyi tercih ederim, burada ne görümce konuları gördük, bir üye vardı görümcesi düğün dış çekimlerinde gelinlik tarzı bir abiye giyip gitmişti:))) Bir üyeninde eltisi gelin tacını mı takıp gitmişti, öyle bir konu hatırlıyorum.

Size yakın bir örnek vereyim abim yeni evlendi 5 ay falan oldu.Çeyiz alışverişine falan hiç gitmedim,bi annem bi abim gitti yengemiz kuzenleri falan zaten dükkanı doldurmuşlar maşallah.Gitmememin sebebi istememem değil, sonuçta onlar seçip beğenecekler gidipte napayım. Ama düğün salonu vs ya da gelinlikte fikir belirttim, ister onu alır ister almaz kendi kararı.Geçen ay kalmaya gittik her şeyi birlikte yaptık evde,akşam abimle film izlerken her gece çağırdı,bazen gittim ama genelde odamdaydım.Çok samimi ve konuşkan bir insanımdır ama sonuçta yeni evli belki rahatsız olabilir..Öyle hiç kıskançlık huyum yoktur kandilde bile aramadım kandil kutlamayı pek gerekli görmüyorum.Bazen kutlarım bazen kutlamam.Aile yapısı olarak bireysel büyüdüm öyle abimide çok önemli bir şey olmadıkça aramam.Ama abimle de arkadaş gibiyizdir.Bence siz çok beklentiye girmişsiniz ve bu çok çocukça.Aynı şeyi yengem bana yapsa yorumumu silip laf soksa bir garip olduğunu düşünürdüm.Yani size sosyal medyada kalp atması neden samimiyetsiz olsun ki? Belki içinden gelmiştir.Mesafe herzaman iyidir

Öncelikle cevabınız için teşekkürler en azından beni birazda olsa desteklemeniz sevindirdi.. ve ben hatamı kabul etmiştim yüzüne karşıda söyledim. Fakat o attiği mesajlara rağmen bir kusura bakma bile demedi.

ARKADAŞLAR SANIRIM HEPİNİZ BENİ YANLIŞ ANLADINIZ.
EĞER BÖYLE BİR SORUN YAŞANMASA DAHİ EVLERİNE GİTSEM OTURMAYA HEPSİ KÖŞESİNE GEÇEN İNSANLAR SOHBET DİYALOG YOK BİLDİĞİNİZ BUZ GİBİLER.. BEN SİZE SADECE YUKARI BİR SORUNU DİLE GETİRDİM.
BU TEK DÜĞÜNLE İLGİYLE ALAKALI BİRŞEY DEĞİL.
6 YILLIK BİRLİKTELİĞİM VAR VE 6 YILDIR SOĞUKLAR.

Tipik bir görümce polemiği
Evlenmeden bu haldeyseniz evlendikten sonrayı düşünemiyorum..
Mesafeli olun dahaa iyi.. Ki silmişsiniz zaten birbirinizi ilk adımı atmış oldunuz bu şekilde ve tartışmalarlarınızla. . Ayrıca kimse kimseye bişey sormak zorunda değil.. Hayırlısı olsun inşallah diyelim.

Ve benim yaptıklarımj çocukca görüp onların İnstagramdan silmeleri sizce bir olgunluk mu?yüz yüze konuştuk neden böyle olduklarını sordum
Bir cevap bile veremediler.

Merhaba olay sormak değil fakat kibarca düşünmek fikir beyan etmek herkesin hoşuna gider.. sanırım ben kendimi böyle gördüğüm ve davrandığım için karşı tarafıda o şekil düşünüyorum.. ne yazık ki yanıldım

Öncelikle cevabınız için teşekkürler en azından beni birazda olsa desteklemeniz sevindirdi.. ve ben hatamı kabul etmiştim yüzüne karşıda söyledim. Fakat o attiği mesajlara rağmen bir kusura bakma bile demedi.

Yakın olmak zorunds değiller ki akrabalar hep yakın mı olur?
Kaldı ki kan bagınız da yok
Benim de erkek kardeşim var zaten çok yakınlıktan hoşlanan biri de değilim

sonra işin cılkı çıkıyor bir kere yakınlık gösterince her olayda böyle ilgi bekleniyor
Bundan dolayı da dozunda merhaba merhabayımdır....

belki onlar da öyle insanlar
Belki sizi sevmiyorlar
Belki size nötrler
Bu kadar buyutmeye gerek yokki
Her insan farklı zararları var mı sadece sizin bekledıgınız ilgiyi göstermiyorlar

Hanımlar bu kadar kırıcı olacağınızı düşünmemiştim inanın. Ben bir adıma on giden bir insanım.

Durduk yere tartışma cikarmissiniz diyorum başka da bişey demiyorum.
Gün alınınca hayırlı olsun beklemek de ilginç.
Gerçi bu kadar güzel ilgi alaka beklentisi baştan sona ilginç bence de..

Samimiyetinizi kesin yoksa evliliğinize de yansır.. Maalesef çok görüyorum..

Kusura bakmayın suçlu sizsiniz olgunlasmamissiniz ve hiçte mesafeli değilsiniz . Laf sokmak ne demek ya instagramdan , yada msj atıp sitem etmek mesafe koymak mi oluyor gereksiz beklentiye girmissiniz destek olmayan soz sahibide olmaz ne güzel işte çok mu zor saygılı ve mesafeli yaşamak. Pembis gelincik moduna girmişsiniz valla hiç kusura bakmayın. Özeleştiri yapın kendinize biraz birde lütfen lütfen olgunlaşın

Ee tmm demekki soğuklar yani onları da böyle kabul etmeniz lazım tavrınız çok ayıp ve hoş değil kendinizi daha da itmişsiniz. Seviyeli seviyeli gidip gelirdiniz işte soğuklarmış zaten siz niye bu kadar samimi olma derdine düştünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…