- 1 Haziran 2012
- 6.746
- 22.432
- 598
- Konu Sahibi tezcan_e23
-
Evlenince de görümceler uzak dursun isterler, samimiyetsiz yapmacık ilgi alaka görmektense, mesafeli bir eltiyle görümceyi tercih ederim, burada ne görümce konuları gördük, bir üye vardı görümcesi düğün dış çekimlerinde gelinlik tarzı bir abiye giyip gitmişti:))) Bir üyeninde eltisi gelin tacını mı takıp gitmişti, öyle bir konu hatırlıyorum.Sıkıntılı olan sensin.
ayrıca sizin düğün heveslerinizden onlara ne ki , sanki çok muhimmis gibi bir de nimetten saymissiniz size dair bütün önemli olan şeyleri.
Hanımefendi kimse sizi pohpohlamak ve dahi ilgilenmek zorunda değil.
Evlenen siz ve eşiniz.
Gorumcelerin burada ne gibi bir rolü olabilirdi pardon?
Dibinizde mi dolassalardi ?
Herseyinize fikir mi uretselerdi ?
Benim de erkek kardeşim var ve aynı gorumceleriniz gibi bir yapıya sahibim.
Tipik bir görümce polemiği
Evlenmeden bu haldeyseniz evlendikten sonrayı düşünemiyorum..
Mesafeli olun dahaa iyi.. Ki silmişsiniz zaten birbirinizi ilk adımı atmış oldunuz bu şekilde ve tartışmalarlarınızla. . Ayrıca kimse kimseye bişey sormak zorunda değil.. Hayırlısı olsun inşallah diyelim.
Bence görümcelerinizin hatası o mesajdaki kısımlar olmuş. Ama sizinde samimiyetsizsiniz gibi bir paylaşımınız da en az o kadar hatalı. Böyle bir şeyden sonra ben onların yerinde olsam nişanlınızın hatrına susar ama mesafemi de hep size karşı korurdum. Konunun başındaki kuaförü şunu bunu sormamışlar kısmında ise o insanlarda böyle demek ki. Belki yapıları böyledir soğuktur. Bu tarz şeyleri düşünemiyor olabilirler. Şahsen hangi kuaför, hangi gelinlik vs sorularını sanırım ben de sormazdım. İlgi alanım değil anlamadığım konular. Ama bu karşımdaki kişiyi sevmediğim anlamına gelmez. Herkes çok yakın olmak zorunda değil ki. Tabii ki sorması ilgilenmesi daha güzel ama en azından zararları yok diye olaya bakmak daha iyi olmaz mı?
Samimiyetinizi kesin yoksa evliliğinize de yansır.. Maalesef çok görüyorum..Merhaba olay sormak değil fakat kibarca düşünmek fikir beyan etmek herkesin hoşuna gider.. sanırım ben kendimi böyle gördüğüm ve davrandığım için karşı tarafıda o şekil düşünüyorum.. ne yazık ki yanıldım
Ee tmm demekki soğuklar yani onları da böyle kabul etmeniz lazım tavrınız çok ayıp ve hoş değil kendinizi daha da itmişsiniz. Seviyeli seviyeli gidip gelirdiniz işte soğuklarmış zaten siz niye bu kadar samimi olma derdine düştünüzARKADAŞLAR SANIRIM HEPİNİZ BENİ YANLIŞ ANLADINIZ.
EĞER BÖYLE BİR SORUN YAŞANMASA DAHİ EVLERİNE GİTSEM OTURMAYA HEPSİ KÖŞESİNE GEÇEN İNSANLAR SOHBET DİYALOG YOK BİLDİĞİNİZ BUZ GİBİLER.. BEN SİZE SADECE YUKARI BİR SORUNU DİLE GETİRDİM.
BU TEK DÜĞÜNLE İLGİYLE ALAKALI BİRŞEY DEĞİL.
6 YILLIK BİRLİKTELİĞİM VAR VE 6 YILDIR SOĞUKLAR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?