SOĞUDUM EVLİLİĞİMDEN !

önceden çok ilgilimiydin bir gününü anlatırmısın iyi ve kötü olarak
ya tabıkı ılglıydım o da oleydı fır dönerdi şaklabanlık yapardı genel olark günlerimz bole gecerdı aılesı hep bızımle oluodu sureklı gelıp gıdıo bız gıdıp gelıoduk ama benm anladgm su kı o aılesı varken şen şakrak oluo adam aıleye cok düşkün ben sadece ayak uydurmak zorunda kalan bırıymısım gıbı hıssedıorm artık hızmetkar bende bırz bunlrı kestım e evde vakıt gecırmek hakkım yanı her dk onlarla olamam e bı ıkı bu konuda konusdm ondn sonra bana kıl oldu bnce bole

ya tabıkı ılglıydım o da oleydı fır dönerdi şaklabanlık yapardı genel olark günlerimz bole gecerdı aılesı hep bızımle oluodu sureklı gelıp gıdıo bız gıdıp gelıoduk ama benm anladgm su kı o aılesı varken şen şakrak oluo adam aıleye cok düşkün ben sadece ayak uydurmak zorunda kalan bırıymısım gıbı hıssedıorm artık hızmetkar bende bırz bunlrı kestım e evde vakıt gecırmek hakkım yanı her dk onlarla olamam e bı ıkı bu konuda konusdm ondn sonra bana kıl oldu bnce bole

canım erkekler kendi ailelerine kesinlikle laf dedirtmez bu laflarıda büyük ihtimal eşin ailesine yetiştirdi gibi geliyor bana, aileside veriyor gazı o yüzden böyle oldunuz ne istediğini eşine söyle bağırarak çağırarak yapma bunu normal konuş içini dök bakalım kurabiyeden kaldıysa bunu sen seviyordun diye yaptım de yanağına öpücük kondur ama zaten hemen yoluna girmez 1 haftada düzelir adam belki bunu da dene canım

X