SOĞUDUM EVLİLİĞİMDEN !

kafamdan toparlayıp ole cıkcam karsılarına

BU SEBEPTEN DEĞİL BAŞKA SEBEPTEN AİLEMİN KARŞISINA ÇIKTIM BİRAZ GEÇTİ NEDEN SÖYLEMEDİN DEDİLER AMA SÖYLEYİNE ÜZERİMDEN KOCAMAN YÜK KALKTI SENİN İŞİN CANIM CİDDİ MEVZU TOPARLAMAKLA OLMUYOR İNSAN KABUL ETMİYOR BİZİM YAŞADIĞIMIZ GÖRDÜĞÜMÜZ NE OLURSA OLSUN SUSTURULUYORUZ CANIM AMA SEN SUSMA EN KISA ZAMANDA AİLENE ANLAT CANIM KENDİN CÖZEMİYORSUN CUNKU TIPKI BENİM GİBİ VE ÖNEMLİ OLAN İLK KAVGALARI KİM ÇIKARTIYOR ESİN Mİ İKİNİZ Mİ?

BU SEBEPTEN DEĞİL BAŞKA SEBEPTEN AİLEMİN KARŞISINA ÇIKTIM BİRAZ GEÇTİ NEDEN SÖYLEMEDİN DEDİLER AMA SÖYLEYİNE ÜZERİMDEN KOCAMAN YÜK KALKTI SENİN İŞİN CANIM CİDDİ MEVZU TOPARLAMAKLA OLMUYOR İNSAN KABUL ETMİYOR BİZİM YAŞADIĞIMIZ GÖRDÜĞÜMÜZ NE OLURSA OLSUN SUSTURULUYORUZ CANIM AMA SEN SUSMA EN KISA ZAMANDA AİLENE ANLAT CANIM KENDİN CÖZEMİYORSUN CUNKU TIPKI BENİM GİBİ VE ÖNEMLİ OLAN İLK KAVGALARI KİM ÇIKARTIYOR ESİN Mİ İKİNİZ Mİ?
ya eşim atıorm surat yaıo noldu dıorm su na alındım dıo ya sacamalama dıorm ne vr bunda küsüp gıdıo dıger odada tv ızlıo en basıtı bu sonra ustune gıtmıotm bakıorm duzelmıo sınırlenp sen de çocuk gbı davranıosn dıorm sole böle derken konu bana donuo nıe ole dedın sende bolesn ıste bu yuzdn bıktm kavgadan dıo halbukı bıse yok buyutuo kendı kendne sonra çıkıp gıdıo çocuk ya bencıl ıste

konusacam canım

ya eşim atıorm surat yaıo noldu dıorm su na alındım dıo ya sacamalama dıorm ne vr bunda küsüp gıdıo dıger odada tv ızlıo en basıtı bu sonra ustune gıtmıotm bakıorm duzelmıo sınırlenp sen de çocuk gbı davranıosn dıorm sole böle derken konu bana donuo nıe ole dedın sende bolesn ıste bu yuzdn bıktm kavgadan dıo halbukı bıse yok buyutuo kendı kendne sonra çıkıp gıdıo çocuk ya bencıl ıste

SENDEN İLGİ BEKLİYOR CANIM BUNUN CVBI BU ÇÜNKÜ KENDİ KAFASINDA BÜYÜTÜYOR

SENDEN İLGİ BEKLİYOR CANIM BUNUN CVBI BU ÇÜNKÜ KENDİ KAFASINDA BÜYÜTÜYOR
evet bıraz uzak tutuorm kendmı yalan dııl ama yanaşınca da trıp atıor beni haksız goruo daha çok ustelıo denedm en ıyısı susmak uzak kalmak dedım o yzdn ama çekemıorm artık ya içimden de gelmıo sanırım tatılde memleketime gıdıp kafa dağıtmak ıyı gelcek o da bensz kalsın belkı ıyı gelır belkıde soğur bılemedım

bu konuda oturup konuşdun mu eşimde böyle aslında bende sendenim desem yeridir 2013 hangi ay evlendin tatlım

Bence önce herşeyi eşinle konuş sonra ailenle canım en azından ben her şey için uğraştım diyebilirsin
tabı once esle konuşmak mantıklı ama sankı sureklı atarlanasım gelıo ona sakın duramayackmısım gıbı gelıo mesela su an ıcımden aksam ısden eve gıttıgm de sen bugun annenlerde yat dıesım var :63:

Merhabalar arkadaşlar yeni bir konu açıyorum az çok bilen blir önceki konuda tuzu biberi herneyse ben 1.5 yıllık evliyim kocamla çok da aşık olarak evlenmedim ama zamanla sevdim diyebilirim neyse işte ilk zamanlar güzeldi hoşdu ama bu 5 ay dır falan ara ara kavgaalrımız oluor saçma nedenleri uzatıyor çocuk gibi küsüor kafasına göre çekip gidiyor ama ANNESİNİN EVİNE her zaman bunu yapıyor benım yanımda annesını oper de öper ya annesi tabıkı öpsün sevsin ama beni yok sayıyor resmen :S ben nıye böyle yapıyorsun dedıgımde evde hep huzursuz kavga edıyoruz dıyor ben de anlıyorum kı benmle o kdr mutlu değil ama arkadaş evdeyken de ne sohbet ne muhabbeti var annesı ablaları oldu mu kadın gibi dedikodu ediyo onlarla iyice soğudum tek erkek çocuk e kadınlarla büyümüş alesi dedikodu yu lafı seven kişiler ben de bunalıyorum aynı sohbetlerinden bunun da anlıyorum kı cok hoşuna gıdıyor ama cidddi soğudum e bu da her seyıme yansıyor of bılemedim ne yapmalıyım ya içimden de gelmiyor bişe çıkıp gidesim var :mad:

eşini sevmiyormuşsun doğal olarak ta eşinde seveni sevmeyeni ayırt edebilecek kapasitedir büyük bir ihtimal.

Annesi ablası değiştiremeyiz maalesef.Olduğu gibi kabullenmek zorundasın. Sende yalandan gül yapmacık ol konuya dahil ol vs. Sen geri de kalırsan yalnızca kendini üzersin.

İlk önce kendine değer vereceksin. Senden değerli yok başkaları umurunda olmayacak. Bu hayat senin ve tekrarı yok.

eşini sevmiyormuşsun doğal olarak ta eşinde seveni sevmeyeni ayırt edebilecek kapasitedir büyük bir ihtimal.

Annesi ablası değiştiremeyiz maalesef.Olduğu gibi kabullenmek zorundasın. Sende yalandan gül yapmacık ol konuya dahil ol vs. Sen geri de kalırsan yalnızca kendini üzersin.

İlk önce kendine değer vereceksin. Senden değerli yok başkaları umurunda olmayacak. Bu hayat senin ve tekrarı yok.
haklısın bak bu konuda ben kendımı cekıp kendı kendıme uzulorum bu konuda saçmayım ama içimden de gelmıo bunu bı aşarsam sallamazsam hallocak bır ıs bnce dneyecem teşekkürler

Merhabalar arkadaşlar yeni bir konu açıyorum az çok bilen blir önceki konuda tuzu biberi herneyse ben 1.5 yıllık evliyim kocamla çok da aşık olarak evlenmedim ama zamanla sevdim diyebilirim neyse işte ilk zamanlar güzeldi hoşdu ama bu 5 ay dır falan ara ara kavgaalrımız oluor saçma nedenleri uzatıyor çocuk gibi küsüor kafasına göre çekip gidiyor ama ANNESİNİN EVİNE her zaman bunu yapıyor benım yanımda annesını oper de öper ya annesi tabıkı öpsün sevsin ama beni yok sayıyor resmen :S ben nıye böyle yapıyorsun dedıgımde evde hep huzursuz kavga edıyoruz dıyor ben de anlıyorum kı benmle o kdr mutlu değil ama arkadaş evdeyken de ne sohbet ne muhabbeti var annesı ablaları oldu mu kadın gibi dedikodu ediyo onlarla iyice soğudum tek erkek çocuk e kadınlarla büyümüş alesi dedikodu yu lafı seven kişiler ben de bunalıyorum aynı sohbetlerinden bunun da anlıyorum kı cok hoşuna gıdıyor ama cidddi soğudum e bu da her seyıme yansıyor of bılemedim ne yapmalıyım ya içimden de gelmiyor bişe çıkıp gidesim var :mad:
malesef çözümü yokk aile deyince akan sular duruluyorsa tek çözümü adamın zihniyetiini değiştirmesiii...
inşallah düzelir okurken ben bile daraldım seni düşünemiyorum

haklısın bak bu konuda ben kendımı cekıp kendı kendıme uzulorum bu konuda saçmayım ama içimden de gelmıo bunu bı aşarsam sallamazsam hallocak bır ıs bnce dneyecem teşekkürler
Valla aynı dertten yakınıyorum bizde ailede yok soğuk soğuk gelio uyuyo işe gidiyo arada bi ağzıma bi parmak bal verip eski halini alıyo

Oho işin var canım, iletişim kopukluğu var sanki. Aslında annesini seven erkek eşinede değer verir, bence kendi davranışlarınıda bir gözden geçir, canım.

Allah size sabır versin. Ben evli değilim daha gencim ama bu forumda evliliklerinde üzgün olan o kadar insan var ki korkuyorum.. Siz evliliğinizden soğumuşsunuz bense evlenmekten soğuyacağım neredeyse :KK48: benim aklıma birsey takıldı acaba sizden yeterince ilgi görmüyor mu ailesinden daha mı çok ilgi görüyor?

Çocuk yapmayin da naparsaniz yapin.böyle davranan bi adamdan çocuk yapilmaz :KK20::KK12:

ailesi hakkinda konusma, ise yaramaz, dirdirci pozisyona dustugunle kalirsin..
plan program yapmayi dene bi..
yeri geldiginde de uygun kelimelerle, tartismadan derdini anlat.. 'seninle aile olmak istiyorum, ozel anlarimiz olsun sohbetlerimiz olsun' vs vs.. inşaAllah anlar..
Allah a sigin, dua et, akli basina gelsin..
bi de skntilarn gecmeden cocuk dusunme derim..

Son düzenleme:
ona da gucum yok ama dusunuorm bı ara gıdıp konuşmayı buyuk ıhtımalle akıl verckler yıkmamak ıcın yuvamı denicem
bence aileni karistirma simdi.. ayrilmazsiniz, hatta duzelirsiniz de belki ama onlar asla unutamaz.. bi de o yonden yipranirsin.. simdilik esinle halletmeye calismalisin..

X