SOĞUDUM EVLİLİĞİMDEN !

Anlamıyorum ki bir kadın annesinin evine gidince sorun olmuyorda erkek gidince neden sorun oluyor.
Burada değinmeniz gereken annesinin evi deği küsmesi ve küstüğünde evi terk etmesi.
...

"Annedir öper koklar tabi" deyip sonra arkasından neden yapıyor, neden benim yanımda yapıp beni hiçe sayıyor diyorsunuz. Tezat söylediğiniz.
Annesini istediği kadar öpüp koklasın bunda sıkıntı ne anlamadım.
Büyük oğlunu, kızını sonra biri gelsin ve bunu desin; ne can sıkıcı ne üzücü.

Yazdıklarınızda bir sorun gormedim, en çokta annesi konusuna takıldım.
eğer bu öpme koklama ozellkle gözünün içine bakılark yapıldımı benm gıbı kıllanıo ınsan ben gıtmesn demıorm kaçış yolu olark görmesin ıstıyorum ben de aıleme dusknm ama onn gıbı cocukcsa bu hareketlerı yapmazdm sız dh a farklı yönde baktnz anladgm kadaryla o kdr masum deıller :KK66:

Kavga anında baktiniz çekip gidecek ondan önce hop cikin kayinvalidenize gidin.

Esiniz varken kayinvalidenizin hemen dibine oturun . Basinizi omzuna koyun.. Saçma sapan muhabbetlere "aa öyle mi" diye katilin yani bu ilişkiden esinizi dislayin. Firsat vermeyin.

Konuya atlamaya calistiginda da "aa kadin muhabbetine girme ama ask olsun az dur sen "falan diyin. Kendisine ayna tutun.

Kavga anında baktiniz çekip gidecek ondan önce hop cikin kayinvalidenize gidin.

Esiniz varken kayinvalidenizin hemen dibine oturun . Basinizi omzuna koyun.. Saçma sapan muhabbetlere "aa öyle mi" diye katilin yani bu ilişkiden esinizi dislayin. Firsat vermeyin.

Konuya atlamaya calistiginda da "aa kadin muhabbetine girme ama ask olsun az dur sen "falan diyin. Kendisine ayna tutun.
bu yorumunuz cok hoşuma ğıttı ciddi deneyecem bunu kesinikle:21:

aksıne kendıne pay çıkartıp küser o da cunku eşim aynı annesı bazn knu acılıo dıorm kı herseye küsüo ınatcı dıo kı aynı annesıne cekmıs diyor bnde hıc ıyı bı huy deıl dıorm yanı kadın hıc demıo oğlum yapma etme şu bu aksıne övünüo sanki

Anladım, bu evlılıgın kotuye gıttıgını, belki de oglunun yuvasının dagılabılecegını hıssetse yıne de sacma övünç içinde mi olur? Esasında esınızle yapacagınız konusmayı, malum nedenlerden dolayı kayınvalıde ıle gerceklestırmekte evliliğin ne boyutta oldugunu gosterıyor acıkca ama yıne de sız sans vermeye calıstıgınız ıcın yorum yapıyorum. Umarım gecıcı bır durumdur.

Anladım, bu evlılıgın kotuye gıttıgını, belki de oglunun yuvasının dagılabılecegını hıssetse yıne de sacma övünç içinde mi olur? Esasında esınızle yapacagınız konusmayı, malum nedenlerden dolayı kayınvalıde ıle gerceklestırmekte evliliğin ne boyutta oldugunu gosterıyor acıkca ama yıne de sız sans vermeye calıstıgınız ıcın yorum yapıyorum. Umarım gecıcı bır durumdur.
kv nn ruhunu okşuyor eşim kv de bunu bılıor bı durumda haksız olsa bıle duygusal gırıo konuya oğlu etkılenıo cıddı ben desm bı dert anlatsam duygulanmaz annesı bısı desın gözler dolar deiişik bı yapısı var akıllı kadın aslında ama bılmıo kı oğlunn yuvası sarsıntıda ona akıl ver yön göster ama yk bnmle ılgılensn ıstıo bılmıorm ya aama bu gidişle pek dayanamam gibi ilerde bırbırlerne bakar mutlu olurlr aslnda esım hıç evlenmemeliydi

Tripli nazlı eş hele bir erkekte hiç çekilmez sen çekp gtme nasıl olsa o gidiyormuş anneciine
Ana kuzusu :KK12:

Hem sevmiyorsunuz , hem kendisi hem ailesi garip.....Allah yardımcınız olsun.
artık zerre sevgım yok herseyım saygımdan herseyım evlıyım dıe dayanıyorum yoksa özel hıc bır bağım kalmadı cinsellikden soğudum sevgiden ellerine dokunmak gelmıor ıcımden lanet de bı huyum bu ıste bıseye sogudummu rol yapamıorm hersey sevıyelı bende o duruma geldıgımı farkettim

Tripli nazlı eş hele bir erkekte hiç çekilmez sen çekp gtme nasıl olsa o gidiyormuş anneciine
Ana kuzusu :KK12:
yo gıtmeyı dusunmuorm hıc dusunmedm ama artık en ufak tatıl fırsatnda gıtcem bnm aılemde kıymetli o hernekdr benı düşünmese de bu kız tek burda onn aılesı yannda deıl bırakmmalıyım demese de artık bnde en az onn kdr bencıl olmayı dusunuorm

canım bu ada böyle yola gelmez ailene açılmalısın bence çocuk var mı bilmiyorum ama işin ciddiyetini anlayacaklar o zaman ilk zaman umursanmaz gibi gelir sonra düzelmezse herşey bitmiş demektir.

canım bu ada böyle yola gelmez ailene açılmalısın bence çocuk var mı bilmiyorum ama işin ciddiyetini anlayacaklar o zaman ilk zaman umursanmaz gibi gelir sonra düzelmezse herşey bitmiş demektir.
çocuk yok o kdr çocuklara düşkün olmama rağmen hıc dusunmedm yapmayı ıstemedım nie çünkü eşime guvenmıorm uzuuuuunca bı surede dusunmuorm

ona da gucum yok ama dusunuorm bı ara gıdıp konuşmayı buyuk ıhtımalle akıl verckler yıkmamak ıcın yuvamı denicem

olsun canım gücünü toplayıp böyle böyle sorun var diyeceksin yapmalısın ailen bilince üzerinden kocaman yük kalkacak sonradan söylediğinde niye zamanın da söylemedin diye bu sefer sana söylecekler
dediklerini yaparsın sonra olmadığını farkderler bu iş zıvanadan çıkmış canım

olsun canım gücünü toplayıp böyle böyle sorun var diyeceksin yapmalısın ailen bilince üzerinden kocaman yük kalkacak sonradan söylediğinde niye zamanın da söylemedin diye bu sefer sana söylecekler
dediklerini yaparsın sonra olmadığını farkderler bu iş zıvanadan çıkmış canım
kafamdan toparlayıp ole cıkcam karsılarına

X