Soğu benden diyen erkek ?

Bahaneler bahaneler.. Dönüp dönmemesi kişiye göre değişir. Ama içini rahatlatacaksa eğer kimsenin ahı da yerde kalmıyor. Bu bir gerçek. Unutmaya, beklentiye girmemeye çalış. Geneli beklemeyince dönüyor.

dönse nolcak dönmese ne!!!!
biraz gururlu olun artık

Dönmez.

Sizi kırmadan sizden ayrılmaya çalışıyor çünkü.
Kalkıp size “ben artık seni sevmiyorum, ayrılalım” demek yerine bir bahane bulmuş.

Dönmez. Boşuna beklemeyin.

Atlı itli ilişkiden sana bir fayda gelmez zaten. Boşuna kendini üzme.

Dönse.ne olucak boşver canım
Daha iyileri gelir unutursun zamanla

At gibi gitmişken itleşip döneni napıcaksın? Zaten yemedigi halt kalmamıs.. yarın öbür gün gelipte sana sogu diye söyledim öyle birsey yapmadım derse sakın ha inanma..

Hahah hak ediyorlar da ondan

Aklınca böyle yapıp zorlayacak işte, öff mide bulandırıcı herifler
Bişey diyim mi. Bence karşıdaki kişinin verdiği izlenime de bağlı. Acaba kız kaybetme korkusuyla çocuğun hatalarını sineye mi çekti? Etrafımda ağırlığını vermeyip böyle şeyler yaşayan baya var.

Başka birini. Sevdiğini söylemedi nereden çıkardınız bunu
İlla bunu cümlede kullanmış olması gerekmiyor. Bunu sonradan dile getirmesi ve birbirimize uymuyoruz diye ayrılmasıyla ben aklında hala o kız olduğunu ve sizin ilişkinizin onla ilişkisine benzemediği için ayrıldığını düşündüm. Tabi ki burda bi arkadaşın yem atma teorisi de bana mantıklı geldi

Sen çok iyi birisin ben sana layık değilim modubahane bulmuş işte istemiyor belli

Bu nasil bir tabirdir Allah Aşkina 'it gibi geri döner mi?'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…