Başka birini. Sevdiğini söylemedi nereden çıkardınız bunuAma baksana karşısındaki kadını ne kadar ucuz görüyo. Sanki bunu dediği anda kadın önünde eğilip "tamam bey bedenim ve ruhum senindir" demek mecburiyetindeymiş gibi. Hem başkasını sevdiğini onla cinsel ilişkiye girdiğini söylüyor. Bu şekilde yem attıysa ne biliim... Hem ucuz görüyo hem egoit hem de kavramsız
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Soğu benden diyen erkek ?
- Konu Sahibi Aden98
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet bu konuyla ilgili daha öncelerde birşeyler söylemiştim cinsel ilişkiye giren bir erkekle evlenmem çünkü ben böyle birşey yaşamadım karşımdaki de ben gibi olsun demiştimBu nasıl bahane, konu nasıl buraya geldi, ayrılmak için neden bu cümleyi seçti hiçbir şey anlamadım.
Siz mi bir şey söylediniz bu konuyla ilgili?
Soğumanızı istediyse kendisi soğuyalı çok olmuştur. Geri döneceğini sanmıyorum.
Burçlara inanmıyorum ama sevgilim boğa burcu. Onu düşünerek konuşursam cevabım yine aynı: geri dönmez.
- 26 Eylül 2013
- 3.194
- 3.907
- 248
aynen, ayrıca bugün başka bir konuya yazdığınız yoruma bayıldım şu muz fotolu olan gün içinde aklıma geldikçe gülüyorum alemsiniz nerden geliyor aklınıza böyle şeylerBuna çok büyük katılıyorum
Olmadı diye üzüldüğüm kim varsa iyi ki olmamış dedim sonunda
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 3 Nisan 2014
- 36.118
- 147.235
- 798
Evet bu konuyla ilgili daha öncelerde birşeyler söylemiştim cinsel ilişkiye giren bir erkekle evlenmem çünkü ben böyle birşey yaşamadım karşımdaki de ben gibi olsun demiştim
ee tamam işte senin gibi değilmiş zaten..
dönse ne olacak?
evlenmezmişsin de
- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 158
Evet bu konuyla ilgili daha öncelerde birşeyler söylemiştim cinsel ilişkiye giren bir erkekle evlenmem çünkü ben böyle birşey yaşamadım karşımdaki de ben gibi olsun demiştim
E niye dönsün istiyorsunuz o zaman?
Birbirinize uygun değilsiniz, beklentileriniz uyuşmuyor belli ki.
- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
aynen, ayrıca bugün başka bir konuya yazdığınız yoruma bayıldım şu muz fotolu olan gün içinde aklıma geldikçe gülüyorum alemsiniz nerden geliyor aklınıza böyle şeyler
Hahah hak ediyorlar da ondan
Ama baksana karşısındaki kadını ne kadar ucuz görüyo. Sanki bunu dediği anda kadın önünde eğilip "tamam bey bedenim ve ruhum senindir" demek mecburiyetindeymiş gibi. Hem başkasını sevdiğini onla cinsel ilişkiye girdiğini söylüyor. Bu şekilde yem attıysa ne biliim... Hem ucuz görüyo hem egoit hem de kavramsız
Aklınca böyle yapıp zorlayacak işte, öff mide bulandırıcı herifler
- 19 Mart 2019
- 516
- 446
- 23
- 36
Size geri dönmüşmuydu benim niyetim şuan onu affetmek değil aslında cok özledim evet ama içimde ona karşı bir kin var bana geri dönsün ve yaşattıklarinin aynısını yaşasın istiyorum benKesinlikle ve kesinlikle ayrıl, her yerden engelle onu bekleme sakın..Zamanında birileri de bana böyle soylemıstı. Yapmadım hep affettım sonunda pişman oldum. Olan en guzel yıllarıma oldu. Benım yaşıma geldiğinde pişman olmak istemiyorsan sakın geri dönse bile affetme
Ben geri dönsün beraber olalım istemiyorum onu çok özledim evet ama bana yaşattıklarini yaşasın istiyorum çünkü çok üzüldüm zoruma gitti o böyle hiç bişey olmamış gibi mutlu mesut yaşasın istemiyorumE niye dönsün istiyorsunuz o zaman?
Birbirinize uygun değilsiniz, beklentileriniz uyuşmuyor belli ki.
- 9 Kasım 2017
- 744
- 724
- 103
Haksız olsa bile mi geri dönmez bir keresinde bana haksızsam eğer sonuna kadar çabalarım demişti kendisiBoga burcu eşi olaraktan at gibi giden it gibi dönmüyor...
Donmesinde zaten
- 9 Kasım 2017
- 744
- 724
- 103
Donupte senin iyi olduğunu görüp aaaaaa ben bunu iyi üzeyim olmamis bu benden sonra mutlu olmus zaten iki kelime etsem affeder diye düşünüp daha beter yakar gecer..Haksız olsa bile mi geri dönmez bir keresinde bana haksızsam eğer sonuna kadar çabalarım demişti kendisi
Wsimle sevgiliyken beni cok üzdü ayrildik aradan zaman geçti tekrar konusmaya başladık evlendik bu seferde aldatti ve inanilmaz piskin boga burcu cok cazibeli oluyorlar ama bir kısmı fosssss bosverrrr..
Yolun basinda kurtulmusun
Evet gerçekten çok yakışıklı ve bir cazibesi var inanılmaz etkileyici biri ayrıldığınız da size eşiniz mi yazmışti ve tekrar konuşmaya baslamistinizDonupte senin iyi olduğunu görüp aaaaaa ben bunu iyi üzeyim olmamis bu benden sonra mutlu olmus zaten iki kelime etsem affeder diye düşünüp daha beter yakar gecer..
Wsimle sevgiliyken beni cok üzdü ayrildik aradan zaman geçti tekrar konusmaya başladık evlendik bu seferde aldatti ve inanilmaz piskin boga burcu cok cazibeli oluyorlar ama bir kısmı fosssss bosverrrr..
Yolun basinda kurtulmusun
- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
At gibi gitti it gibi döner mi nedir ya konu sahibi istirham ediyorum itli mitli nasıl benzetmeler
Saçma bir ayrılık sebebi olmuş diyeceğim ama adamın geçmişine takıntılı biriyseniz ondan böyle bir karara mecbur etmiş de olabilirsiniz. Boşverin giden gitmiştir, it gibi dönen bit gibi kaşındırır diyerek kaçıyorum
Saçma bir ayrılık sebebi olmuş diyeceğim ama adamın geçmişine takıntılı biriyseniz ondan böyle bir karara mecbur etmiş de olabilirsiniz. Boşverin giden gitmiştir, it gibi dönen bit gibi kaşındırır diyerek kaçıyorum
- 9 Kasım 2017
- 744
- 724
- 103
Evet ilk adimi o atmıştı sanirim sende araniyisun bemi uzsun diye yanlis mi anliyorum..Evet gerçekten çok yakışıklı ve bir cazibesi var inanılmaz etkileyici biri ayrıldığınız da size eşiniz mi yazmışti ve tekrar konuşmaya baslamistiniz
Burdaki insanlar sen hayatina devam.et doye boauna mi diyor..
Sen sanirim it gibi döner peşinden ayrilmaz ölene kadar mutlu mesut yasarsiniz mi denmesini bekliyosun... eger oyleyse cok uzulursun tatlimm