Başka birini. Sevdiğini söylemedi nereden çıkardınız bunuAma baksana karşısındaki kadını ne kadar ucuz görüyo. Sanki bunu dediği anda kadın önünde eğilip "tamam bey bedenim ve ruhum senindir" demek mecburiyetindeymiş gibi. Hem başkasını sevdiğini onla cinsel ilişkiye girdiğini söylüyor. Bu şekilde yem attıysa ne biliim... Hem ucuz görüyo hem egoit hem de kavramsız
Evet bu konuyla ilgili daha öncelerde birşeyler söylemiştim cinsel ilişkiye giren bir erkekle evlenmem çünkü ben böyle birşey yaşamadım karşımdaki de ben gibi olsun demiştimBu nasıl bahane, konu nasıl buraya geldi, ayrılmak için neden bu cümleyi seçti hiçbir şey anlamadım.
Siz mi bir şey söylediniz bu konuyla ilgili?
Soğumanızı istediyse kendisi soğuyalı çok olmuştur. Geri döneceğini sanmıyorum.
Burçlara inanmıyorum ama sevgilim boğa burcu. Onu düşünerek konuşursam cevabım yine aynı: geri dönmez.
aynen, ayrıca bugün başka bir konuya yazdığınız yoruma bayıldım şu muz fotolu olanBuna çok büyük katılıyorum
Olmadı diye üzüldüğüm kim varsa iyi ki olmamış dedim sonunda
Evet bu konuyla ilgili daha öncelerde birşeyler söylemiştim cinsel ilişkiye giren bir erkekle evlenmem çünkü ben böyle birşey yaşamadım karşımdaki de ben gibi olsun demiştim
Evet bu konuyla ilgili daha öncelerde birşeyler söylemiştim cinsel ilişkiye giren bir erkekle evlenmem çünkü ben böyle birşey yaşamadım karşımdaki de ben gibi olsun demiştim
aynen, ayrıca bugün başka bir konuya yazdığınız yoruma bayıldım şu muz fotolu olangün içinde aklıma geldikçe gülüyorum alemsiniz nerden geliyor aklınıza böyle şeyler
Ama baksana karşısındaki kadını ne kadar ucuz görüyo. Sanki bunu dediği anda kadın önünde eğilip "tamam bey bedenim ve ruhum senindir" demek mecburiyetindeymiş gibi. Hem başkasını sevdiğini onla cinsel ilişkiye girdiğini söylüyor. Bu şekilde yem attıysa ne biliim... Hem ucuz görüyo hem egoit hem de kavramsız
Size geri dönmüşmuydu benim niyetim şuan onu affetmek değil aslında cok özledim evet ama içimde ona karşı bir kin var bana geri dönsün ve yaşattıklarinin aynısını yaşasın istiyorum benKesinlikle ve kesinlikle ayrıl, her yerden engelle onu bekleme sakın..Zamanında birileri de bana böyle soylemıstı. Yapmadım hep affettım sonunda pişman oldum. Olan en guzel yıllarıma oldu. Benım yaşıma geldiğinde pişman olmak istemiyorsan sakın geri dönse bile affetme
Ben geri dönsün beraber olalım istemiyorum onu çok özledim evet ama bana yaşattıklarini yaşasın istiyorum çünkü çok üzüldüm zoruma gitti o böyle hiç bişey olmamış gibi mutlu mesut yaşasın istemiyorumE niye dönsün istiyorsunuz o zaman?
Birbirinize uygun değilsiniz, beklentileriniz uyuşmuyor belli ki.
Haksız olsa bile mi geri dönmez bir keresinde bana haksızsam eğer sonuna kadar çabalarım demişti kendisiBoga burcu eşi olaraktan at gibi giden it gibi dönmüyor...
Donmesinde zaten
Donupte senin iyi olduğunu görüp aaaaaa ben bunu iyi üzeyim olmamis bu benden sonra mutlu olmus zaten iki kelime etsem affeder diye düşünüp daha beter yakar gecer..Haksız olsa bile mi geri dönmez bir keresinde bana haksızsam eğer sonuna kadar çabalarım demişti kendisi
Evet gerçekten çok yakışıklı ve bir cazibesi var inanılmaz etkileyici biri ayrıldığınız da size eşiniz mi yazmışti ve tekrar konuşmaya baslamistinizDonupte senin iyi olduğunu görüp aaaaaa ben bunu iyi üzeyim olmamis bu benden sonra mutlu olmus zaten iki kelime etsem affeder diye düşünüp daha beter yakar gecer..
Wsimle sevgiliyken beni cok üzdü ayrildik aradan zaman geçti tekrar konusmaya başladık evlendik bu seferde aldatti ve inanilmaz piskin boga burcu cok cazibeli oluyorlar ama bir kısmı fosssss bosverrrr..
Yolun basinda kurtulmusun
Evet ilk adimi o atmıştı sanirim sende araniyisun bemi uzsun diye yanlis mi anliyorum..Evet gerçekten çok yakışıklı ve bir cazibesi var inanılmaz etkileyici biri ayrıldığınız da size eşiniz mi yazmışti ve tekrar konuşmaya baslamistiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?