Soğan ve limon-tuz karışımını denedim kızlar :)

bende suan limon ve tuz karısımını surdum ve fena halde yanıyo bu kadar acıya bi faydasını görürüm inşallah.

Son düzenleme:
kişiden kişiye değişir tabi ama işe yarıyor daa tavsiye ederim hem denemektende bişe çıkmaz dimi

Acaba gerçekte işe yarıyor mu :26:
Çünkü önceden jiletle alıp şimdi ağda yapıyorsan ağda azaltmıştır tüyleri.
Soğanın etkisini bilmem ama en büyük azaltma ağdadan olmuştur.

ya ağdayla aldığımda çok az bi azalma oluyodu soğan/limonda buna eklenince dahada bi azalma oldu tüylerinizi tanıyın kızlarrr

soğanı sürdüm şimdik ama duş almaktansa soğanı sürmek öğğkk ama napalım sonucu için katlanıcaz.önümğzdeki haftalara bakalım bakalım nolcek :))

yorumlara güvenerekten bende denicem hamam otu yağını araştırırken tesadüfen gördüm bu hafta içinde uygulayacam

limon ve tuzu ben de denedim şöyle ki bacagımdaki tüyler inceldi ve sadece bir seferde. çok mutlu oldum valla soğanı bilemedim şimdi ama kokusu öfff limonu ben 1 saat beklettim arkadas 4 saat bekletmiş ben bi dahakine daha uzun deniyim öyleyse. hepinize tüysüz kılsız günler

evt soğan biraz kötü kokuyo ama kokuya dayanamyanlara tavsiyem limon yapsınlar inşallah hepimizde işe yarar bu formüller

Sogan degilde limonu bikini bolgesini agda yapip sursek cok yakar mi bide bisi olurmu hassas sonucta

valla ben bikini bölgesinde limon kullandım hiçte sızlamdı annem bacağında kullandı sızladı dedi yani kişiden kişiye değişiyoo

soğanımı denıyım limon tuza devammı ediyim yoksa .hangisi daha etkili acaba sogan fzla yakmaz lımon baya yakıyo bnce daha etkilidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…